Remix výkup oblečenia do second hand . Skúšali ste ?
Kočky natrafila som na tohto výkupcu oblečenia . Triedili sme šatník a muž nabral tak sa do väčšiny už nevopchá . Poväčšine značky Jack Jones ,HM , Zara , TT , ecko. Máte skúsenosť ako to je ...čítala som že im pošlete balík oni ho nacenia buď súhlasím alebo nie .peniaze pošlú na účet... Ďakujem 🤗
@kiwi3 tak nekupujem odtiaľ nejak často, to je pravda, cca 4-5 x do roka... mám toho i tak veľa a nestiham to vynosiť a tiež veci, čo stoja viac...alebo som ich nezohnala u nás. Ja často nakupujem v Budapešti či v Prahe vo svojich už overených sekáčoch, vintage obchodoch, či outletoch..okrem teda klasických obchodov, dnes je toho strašne moc na výber, čo sa oblečenia týka.
@kapia možno hej, ale skôr si myslím, že je to o šťastí, u mňa ,,lacaky,, nenájdeš v šatníku, mam rada takisto kvalitné kúsky, za ktoré si radšej priplatím, každopádne, je to na každom, vždy sa to dá poslať späť, ak nie je spokojnosť, ja som pisala svoju osobnú skúsenosť...
Ja som momentálne objednala pre manžela novú bundu.Akurát som prekvapená,že už 24 hodín,zabalená a pripravená pre kuriéra😉 99% internetových obchodov má výhodné zmluvy s kurierskymi službami,kde sa točia aj 3x za deň.Títo to asi nepraktizujú.
inak s tym remixom to ide dolu vodou, kedysi boli aspon normalne vypredaje, fajn veci okolo 3 eura, v poslednom case sa nic take nekona... este aj saty, co su inde vo vypredaji za 8 zlacnene z 20 https://www.stradivarius.com/sk/new-collection/... sa tvaria, ze stali nejakych 36 a akoze zlacnili na 17 https://remixshop.com/sk/womens-clothes-dresses... sila
Mate niekto skusenost s reklamovanim noveho tovaru, teda outletu v remixe? Kupila som si tam tenisky Blauer pred 3 mesiacmi, a popraskal na nich material tam ako sa ohybaju. Poslala som im foto, ze teda chcem reklamovat, ako postupovat, a odpoved bola ze oni niesu vyrobca a teda nemozem u nich reklamovat tovar v dosledku pouzivania..... to akoze kde sme. Stalo sa vam nieco podobne?
@kiwi3 ja budem rovno kontaktovat SOI len uspim deti, vytocili ma do vyvrtky. Co sa tyka tych siat, ak mali byt nove a mali dieru stacilo im ich poslat spat a vratili by spat sumu aj s postovnym. To som uz urobila neraz a vratili vpohode, lebo bezne poslu kozene topanky poskrabane a tak...a kedze to nebolo v popise ako vada tak vratia celu sumu aj s postovnym.
Ahojte, akurát som "doriesila" prvý a posledný predaj remixu. Poslala som im kopec šiat, schválili ani nie polovicu z nich s úplne nerralnymi dôvodmi, že vraj znaky používania pričom tie veci boli buď nové alebo raz nosené, jedny šaty dokonca s visačkou. Takže za všetko to oblečenie čo som im poslala mi zaplatili 10€ a že keď chcem ostatné naspäť tak nech zaplatím poštu 9 🤣 Neposielajte tam svoje oblečenie ak sa zbytočne nechcete vytočiť do nepríčetna.
Suhlasim s tym, co bolo napisane vyssie, ten predaj remixu je vacsinou velmi nevyhodny, mam pocit, ze to schvalovanie je uplne nahodne. Neposielajte drahe znackove veci, mne takto zatial vsetko odmietli - vraj nie je mozne overit pravost. Taktiez neschvalia veci, ktore oni sami predavaju ako outlet.
Oplati sa to ozaj len v pripade, ze mate veci, ktore nemate komu darovat / neviete ich predat ani za smiene sumy - tak v tomto pripade je fajn sa toho zbavit vsetkeho naraz za par centov a bez prace.
Inac ja z remixu objednavam pravidelne od roku 2018, na zaciatku to bolo ozaj az neuveritelne - skvele kusky castokrat pod euro, bezne sa mi stavalo, ze objednavka 50 ks ma vysla 40 eur...teraz su ceny uplne niekde ine, kupite to lacnejsie aj napr. na about you, s kamennymi sekacmi sa to ani neda porovnat.
Nakupujem u nich stale no neda sa to porovnat s tym, co to bolo kedysi.
To ich dorucovanie je vsak samostatna kategoria - ziadne upozornenie o doruceni, kurier bez upozornenia rovno zvoni pri dverach, postovne 3,60 za doručenia a rovnako vratenie ( pri vacsich objednavkach mi za vratenie nauctovali az cez 8 eur). Zakaznicky servis 0 bodov.
Ja predaj odporucam ozaj len v pripade nudze a ked ste zmierene s tym, ze za tie veci mozno ani nich nedostanete.
@kiwi3 áno aj ja mám stade nové s Oliver nohavice za 2,70 s visačkou a iné super veci za zlomok ceny rada tam nakupujem. Je pravda, že mi prišla už aj bunda vyblednuta od slnka za 3 ecka ale tak ostatne veci boli super tak tie 3 e som oželela toto bola iba jedna zlá vec ostatne nové originál alebo minimálne nosené za super ceny.
@kiwi3 tak SOI som ani nekontaktovala kedze sidlo ma tato "uzasna" spolocnost v Bulharsku. Obratila som sa na europske spotrebitelske centrum, odkial s nimi komunikoval pravnik vyse mesiaca. Nakoniec poslali po topanky kuriera ze ich daju na posudenie. Po mesiaci mi ich vratili spat so strohym listom ze tovar je poskodeny, reklamacia neuznana. Pravnik mi napisal ze to nevidi na mimosudnu dohodnu a oni ako ECC vyuzivaju len mediaciu a ziadne sankcne alebo donucovacie prostriedky. Takze ja uz neodporucam ani nakupovat tam. Pretoze ked sa vam tovar rozpadne, mozete si trhnut... Proste Bulhari "podnikajuci" na Slovensku.
l´@lilli77 ja som tiež potrebovala reklamovať bundu, ktorá mi púšťala chlpy a boli všade na všetkom , otras. to som zistila až po čase samozrejme. neuznali mi , že nemôžem bundu vrátiť. na SOI mi odpísali, že to má na starosti nejaké europske centrum nie oni, kedže oni iba SK firmy kontrolujú a toto je Bulharsko. Takže to čo nakúpite je už for ever , nedá sa reklamovať. takže už si dobre zvážim čo si nechám.
prosim vas, pre ludi, co pisu, ze nevedia veci cez remix vyreklamovat, rada vysvetlim. na reklamaciu mate narok iba 14 dni, ako uvadzaju v ich podmienkach. po 14 dnoch je vasa objednavka bez akejkolvek zaruky, jedine, ze by ste si jej trvanie vedeli vyhadat u vyrobcu. a nejde o to, ze firma ma sidlo v Bulharsku, Bulharsko je v EU a teda podlieha rovnakym zakonom ochrany spotrebitela ako kazda krajina EU. avsak, bavime sa o tovare z druhej ruky a preto nan nie su aplikovane rovnake zarucne podmienky, ako na novy tovar z obchodu. tu ide teda o zasadny rozdiel, ktory mnohe neberiete do uvahy, na to treba vzdy pozor. tovar z druhej ruky je brany ako pouzity a teda zarucna doba moze byt minimalna.
@eating_tide_pods outlet nie je tovar z druhej ruky. Je to novy tovar, na ktory sa podla slovenskych zakonov vztahuje zaruka 2 roky. SOI by si s nimi poradila, ale na bulharsku firmu nema paky.
Ahojte, podelím sa o vlastnú skúsenosť. Pred pár rokmi som mala s Remixom zlú skúsenosť (neschválili mi kopec značkových kúskov a prišla som o nemalé peniaze) bola som strašne vytočená a prestala u nich nakupovať.
Teraz po rokoch som si povedala, že skúsim znova poslať balík (v nádeji, že to dopadne lepšie ako naposledy) a poslala som im plný remixbag značkových kúskov. Po 3 týždňoch čakania na spracovanie som im napísala mail, že už čakám veľmi dlho. A odpoveď? Vraj som nezadala v lehote žiadnu ponuku a teda celý balík bol automaticky zamietnutý a keďže službu premium som si nezaplatila taktiež v lehote tak balík bol zrecyklovaný (inak povedané nechali si moje veci zadarmo a predajú si ich ďalej). Takže Remix absolútne neodporúčam a keby sa mi viac chcelo, tak ich ešte niekde nahlásim ako podvodníkov a okrádačov 😡
Ahojte dievcata! Moje skusenosti s remixom su tragicke... v prvom momente som sa potesila, ze konecne je tu takyto obchod, kde je mozne pomerne lahko odpredat oblecenie. Najprv som sa ale musela zmierit s tym, ze moje oblubene a stale IN oblecenie odpredam za dost nizku cenu... ale po skusenostiach s fotenim, opismi a dohadovackami sa s babami, mi tato lahsia cesta uz v podstate stala za to, ze to tam jednoducho nahodim a odoslem. Stravila som dva dni tym, ze som vsetky veci prala, triedila, balila... proste aby to bolo tip top. Kurier prisiel rychlo a celkovo cely proces odovzdania bol az podozrivo jednoduchy. Problemy nastali az ked uz mali moje veci a ja som cakala na peniaze. Poslala som tam 25 kusov oblecenia, povodnu hodnotu oblecenia som radsej ani nepocitala, oni mi mali vyplatit cca 70 eur. Na stranke maju pisane, ze spracuju tvoj balik do 2 tyzdnov, ja som cakala vyse mesiaca. Po tejto mega dlhej dobe sa mi len ozvali, ze nic z toho "nevyhovuje" a kazdu vec mi oznacili za vadnu, co je total bullshit, pretoze som im tam poslala niektore veci co som ani nenosila a boli absolutne zachovane. Teraz musim zaplatit 8,9 eur, aby som ziskala svoje veci spat, inak ich podla ich slov daju do spalovne. Toto mi vsak pride ako mega podvod. Mam silne podozrenie, ze ak by som sa svojich veci vzdala a nezaplatila tych 8,9 eur ako navratne, tak s nimi budu dalej kseftovat - proste sa spoliehaju, ze ludia to za take peniaze uz nebudu riesit, pretoze na tom este prerobia. A to este nehovorim, za ake ceny to oblecenie predavaju.
No proste, za mna absolutne zla skusenost, strateny cas, energia a aj peniaze, kedze mi je luto nechat im moje krasne veci, to ich radsej posuniem niekomu zadarmo, nech ma radost... Takze, dievcata, velmi dobre si rozmyslite, ci im nieco budete posielat. Moja skusenost s nimi je velmi zla.
Ten Remix mi pride akoze chcu celkom zbohatnut na tom. Ja stare veci sekam na jednorazovy toaletak, na jednorazove utierky a vreckovky, jednorazove handry. Pekne kusky skoro nenosene davam na swap alebo darujem Romom.

@dee01 ja si tam hlavne kupujem nejake zaujimavejsie veci, co u nas nie su. co povodne stali aj 100 eur, tam postupne zlacnene na 10 napr. mozno si len malo veci zatial kupila alebo az tak nepozeras detaily. alebo si len mala stastie, lebo urcite maju aj take, kde viditelne vady nie su. to su pravdepodobne veci, co sa v obchodoch nepredali.