Remix výkup oblečenia do second hand . Skúšali ste ?
Kočky natrafila som na tohto výkupcu oblečenia . Triedili sme šatník a muž nabral tak sa do väčšiny už nevopchá . Poväčšine značky Jack Jones ,HM , Zara , TT , ecko. Máte skúsenosť ako to je ...čítala som že im pošlete balík oni ho nacenia buď súhlasím alebo nie .peniaze pošlú na účet... Ďakujem 🤗
@lubik87
Posielala som clean out oblečenie fakt nechápem, ako schvaľujú, pretože moje boli ako nové aj detské tenisky vyčistené, voňavé ako nové a dali mi mnoho vecí ako neschválené produkty a ešte som si aj musela zaplatiť nemalé peniaze za vrátenie,lebo mi to bolo ľúto im to tam nechať pretože aj tie veci čo odsúhlasia na predaj predajú za veľkú sumu a vám vyplatia veľký..... . Taká som vytočená ,že keď mi skončí predaj za pár centov, hneď odinštalujem a nikdy viac ! Radšej tie veci darujem chudobnej rodine!! Vytočená a nespokojná do vyvrtky !!!!
Vôbec neodporúčam tam posielať veci na predaj. 😡🤬
ja mám secondhand odkupuje po 5 eur za vrece rôzne ale len s okolia MT a obce okolo TR ale chodim si preto vyplacám na ruku ale len MT a okolie TR detske, pánske dámske, hračky, kabelky, obuv, a somariny kto sa chce zbaviť že robí mega veľke upratovanie .Alebo ak niekto zomrie tak aj vtady vykupujem na vrecia a je to dobre.TY ktorý sa toho chcu zbaviť je im to na nič takým sa oplatí za 10 vriec 50 eur a ináč by to len niekde zadarmo dali.Takže áno robim to ja.Aj sama si preto chodím ľudia ma kontaktuju každý deň veľa ľudi ma somariny nepotrebne doma.
Neodporúčam. Oblečenie predávajú za veľmi nízke ceny, pokiaľ si sami nenastavíte cenu, a ak sa veci nepredajú do 90 dní, buď im ich necháte zadarmo, alebo si ich necháte vrátiť za vysoký poplatok (takmer 9 €). Celkovo sa to vôbec neoplatí – radšej predávajte cez iné platformy, kde máte väčšiu kontrolu a lepšie podmienky.
Predaj výkup oblečenia

@lubik87 neodporúčam, dala som tam 34 kusov oblečenia obrovská krabica, bez žmolkov, dier, niektoré čisto nové (písali 67,68€), okay čakala som že všetko sa im nemôže páčiť, ale že mi schválili iba 7 kusov? A tých najlacnejších a dostala som 11,23€. Takže radšej sa Vám oplatí veci ponúkať cez bazáre.