Robia si s Kočnerom srandu?
Som v šoku. Žijem v zahraničí. Nemám s kým zdieľať pohoršenie nad slovenským súdnictvom!
mňa to ani neprekvapuje, veď sme na Slovensku, tu je možné všetko. Źiaľ
@evamarek77 niekde vyššie si sa sťažovala,že ťa tu urážajú a nakladajú ti a podobné paranoje vytvorené tvojou mániou veľkosti...
A myslíš si naozaj,že ľudia neovládajú jazyky?
@evamarek77
Diskusia…. Ženo…. Diskusia…. Neber všetko tak vzťahovačne, tu ti naozaj môže napísať každý, aj človek, ktorého si neoznačila 😉
@evamarek77
Ale veď aj ty odpovedas zas svojimi názormi. Teda skôr tu dávaš linky z hlavných správ. Kto bude chciet, si prečíta, kto nie, ten nie. Ale treba zas očakávať, ze do tejto témy budú prispievať najmä ľudia, ktorí sa o politiku zaujímajú a nejaký prehľad budú mať. Nezávisle od teba som si niekoľko článkov z hlavných správ prečítala, ale nepovažujem to za hodnoverne médium, pretože cielene zavadzaju, skôr sú to články písané na zakázky.
@pink_lady to nebolo tebe, sorry, len som reagovala na tvoj komentar
@lenusiatko ved toto
@evamarek77 zlata moja...ja mam z nemciny c2...a evidentne ty nerozumies tomu, co tam je napisane...pretoze to prve, ci by ti uderelo do oci, je to, ze je tam koooopec chyb...a az potom by si reagovala, tak ako si reagovala, takze netrep...
@evamarek77 tie chyby su tam schvalne co di ty samozrejme nevedla...trepas, citas hlavne spravy na jednej strane a na druhej, ze citas zahranicnu tlac...nemas ju totiz ako citat...zena...ty si strateny pripad
@heni10
@katkami123
@mirabell
Kocky...teraz bez chyb, tie chyby tam boli schvalne..
Um 3 Spracen zu kennen, braucht man Ausbildung Inteligenz und Übersicht, jetzt bin ich aber gespannt, was du dazu sagst, nähmlich bei deinen Meinungen, Aussagen kann ich mir das nicht vorstellen
@evamarek77 ten text zmysel ma...to by si mu ale musela rozumiet....len je tam schvalne kopec chyb...
@erikavesela tu nejde vôbec o to,či to čítala,či nie...
Ide len a len o to,že svojimi príspevkami dúfala,že sa ich tu zbehne obrovská kopa,(jej podobne zmyslajucich)čo jej bohužiaľ nevyšlo
Už odkedy píše ,že jej nadávame,urážame ju a pod
Nevidím ani jednu nadávku a neslušné vyjadrovanie.
Ona sa tu vychechtava(že si sa natrapila napísať ten text...ze tam boli chyby "sú všimla určite 🤣)..ona cíta news zo zahraničných zdovoj,ale to "my ostatné nepochopime,museli by sme sa učiť jazyky"
No a zrazu..napises jej,že článok bol plný chýb,že si to dala naschvál,či si to všimne,keďže je tak jazykovznala'
A ona na to...či má reagovať na to,keď je tam toľko chýb🤣
Trapas no
Tak megalomania ako vyšitá
@evamarek77 keď chces,pošlem ti definíciu slova v taliančine,kľudne povedz
Irgendwie gefällt mir das nicht.
Sprace?
Nahmlich?
Mám síce len gymplovú nemčinu... ale keď niečo opravuješ, a poúčaš niekoho, robíš takéto chyby?
Samozrejme, môžeš to zvaliť na to, že si sa ponáhľala...
@oliva276 ano..Sprachen, nämlich...to vobec nebolo o poucovani, ale o tom, ze ona nemecky nevie...ano, ponahla som sa, nemusim to na to zvalovat...ja som si svojou nemcinou ista, nejeden krat som tu pomahala s nemcinou...ver, ze takto jednoduchy text napisat viem...su to len preklepy...ja som ale schvalne pouzila zle slova, zle koncovky, vynechane gramaticke tvary..
@nini1978 dakujem...
@evamarek77
Ale tu ťa nikto neurážal ani ti nenadaval, aspoň som si to nevšimla. Tak tu daj ten komentár, kde ťa urážali.
@erikaesela každopádne pri poukazovaní na niečiu chybu vlastné kiksovanie (je jedno, či pri vecnej či gramatickej chybe) znižuje opodstatnenosť kritiky, ale budiž, nechajme to.
Cez víkend sme cestovali na východ a od spolucestujúcich vo vlaku sme si vypočuli zápalistú politickú debatu. Fico, ikeď vyhrá, vládu nezostaví a práve preto je dôležité, aby tam bolo PS a Matovič - práve kvôli ich kontroverznosti.
Mata Hari so svojou kombinatorikou by sa mohla schovať... Matoviča nechajme bokom - bolo by PS so svojou agendou vo vláde zárukou kontroverznosti?
@oliva276
Matovič vôbec vo vláde nemusí byť, sú tam kvalitnejšie strany, napr KDH ako tento egocentický pajác. Po tom, čo predvádza posledné 3 roky si nezaslúži byt ani len sko šašek v opozícii.
@oliva276 ja napr.ps vo vlade a pokial mozno v parlamente nechcem...su to prezleceni komunisti
@erikavesela PSkári poznajú komunistov len z rozprávania starých materi, veď to je asi strana s najnizsim vekovým priemerom
@monillia ..pozri si nolanovu krivku, tam je krasne vidiet, co su s zac
Su to cisty laviciari s akceptovanim nulovej ekonomickej slobody
Treba rozoznavat ekonomicke a politicke zriadenie
Povodne mali mat v nazve lavicovy, ale ked zistili, ze sa to spaja s negativnymi.naladami, tak rychlo zmenili nazov
@monillia a co ma vek spolocne s lavicovym myslenim?...oni su lavicovi liberali
@erikavesela ja som tvoju odpoveď pochopila ako prezleceni komunisti z dôb minulých
@monillia nie...novodobi