icon

Rodina mi zničí vzťah, neprijali môjho priateľa

bielavlcica
11. okt 2019

Ako som davnejsie pisala mojho partnera neprijali. Nechcu ho vidiet, nesmie k nam prist neznasaju ho. Konecne sme sa dopracovali k terminu svadby ale nakoniec to dopadlo tak ze svadbu sme zrusili pretoze sme oddeleni, nie sme spolu. Nefungujeme ako davaj ludia co budu spolocne zit. Jemu vadi,ze rodina ho neprijala nasi o nom nechcu pocut. Sestra mi dnes volala ze mam k nej prist lebo podla nich sa pofakujem a valam si sunky ( hladam pracu) a chcela po mne aby ma doviezol k nej ze ak ma lubi. On ale nechce nie preto ze by ma nelubil, ale preto, ze su to pre neho cudzi ludia ktory ho neprijali.Ked som jej to povedala ze nemoze povedala, ze je zbabelec. Bojim sa, ze o neho pridem. Hladame riesenia ako byg spolu ale vsetko je proti nam. Nemozem ani nic robit lebo vsak mama je v nemocnici a ja ju len stresujem.
Najhorsie je, ze moja rodina nechape ako ho lubim a zalezi mi na nom a znamena pre mna vsetko ale moja rodina robi vsetko preto aby nas dostala od seba vsetci mi hovoria,ze to neni chlap pre mna ale tazko sa to vysvetluje ludom ktory nerozumeju vztahu medzi nami. Vela sme preskakali zmenil sa kvoli mne lebo vedel, ze by o mna prisiel. Vela sme sa naucili a chceme byt spolu dokonca. Patrime k sebe a chcem sa zobudzat vedla neho.
Co mam robit ked nastala takato situacia :(

Strana
z4
jankapepe
11. okt 2019

@bielavlcica Skús si sama po sebe prečítať svoje predošlé témy......mala by si potom konečne prísť na to že on ťa už dávno nechce nemiluje a zvysoka na teba kašle.

tinatitti
11. okt 2019

@bielavlcica tak už sa nedivím, že sa ti snažia otvoriť oči. Aj ja by som ti ho zakázala. Úprimne? To nie je dobrý muž. Otvor si oči, pozri sa na niektoré situácie nestranne bez tých ružových okuliarov a sama pochopíš. Neviaz sa k nemu manželstvom a už vôbec nie dieťaťom. A never tomu, že sa zmenil. Nie, nezmenil, len si dáva väčší pozor, aby si to nezistila.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
esterba
12. okt 2019

@bielavlcica Dievča zlaté, on nezrušil svadbu preto, že nie ste spolu, ale pretože si ťa nechce vziať. Iba sa vyhovoril a teba tým zachraňuje, bež. Na druhej strane, každý má právo pos.ať si svoj vlastný život ako len chce.

bielavlcica
autor
12. okt 2019

@retatka pretoze mamka mala infarkt a skoncila v nemocnici on si nasiel pracu v rodnom meste a tam kde ma byt uz nechce byt

terezka1947
12. okt 2019

@bielavlcica keby si.ta zobrat chcel,tak zoberie. A keby bol normalny,tak by ta prave v tejto.situacii chapal,ze k rodicom chodis,volas,kontaktujes.
Trosku rozmyslaj.....nie rodicia su na vine,ze nie ste manzelia.
Ved sa zoberte. Rodicia ho ani poznat,ani akceptovat nemusia. Ked sa tak tuzite vziat,kto vam zabrani?

nikiki29
12. okt 2019

@bielavlcica v 32 by som mala názor rodiny vieš kde.
Moja rodina odmietala môjho frajera od začiatku, ale bola som mladá sprostá... porozprávali sme sa, povedali mi čo im na ňom vadí, ja som povedala že mi to je jedno lebo tie veci mne nevadia a sme spolu pomaly 10 rokov a mame dieťa. Stále k mojej rodine on nechodí, stretnutia sa snažíme minimalizovať.
Máš vlastnú hlavu, sprav vlastné rozhodnutia, každý je si strojcom svojho šťastia... ak máš pocit, že robíš dobre že ste spolu tak by som sa postavila rodine čelom. Oni nežijú tvoj život.

bielavlcica
autor
12. okt 2019

@terezka1947 on si ma chce zobrat len teraz je taka situacia ze tam kde mal robit robit nechce chce ist do mojho rodneho mesta aby sme boli spolu ja som myslela,ze by teda byval u mna lenze s tym nesuhlasia nasi a zas oni su schopni mi prist domov a zbit ho. Nasiel si tu pracu docasne vie dochadzat ale tam kde ma byt uz byvat nechce aj ked som mu povedala,ze som ochotna sa vratit byvat do nasho bytu.

0silvia0
12. okt 2019

@bielavlcica myslis, ze teraz v tejto situacii, ze je mama v nemocnici, budu tvoji rodicia bezat do tvojho bytu a bit tvojho frajera lebo si si ho tam nastahovala proti ich voli?

nika898
12. okt 2019

@bielavlcica ako prepac ale wtf? Mas 32 rokov. Ak byvas sama tak rodinu neries. Nechcu ho vidiet ok, nemusia. Ty s nim budes zit nie oni. Ak nesuhlasia so svadbou spravte si malu len so svedkami. Ked maju takyto postoj. Neradila by som vsak riesit hnet dieta. Zite spolu ako manzelia otukni si ho ci sa naozaj zmenil aj ked neviem co vyvadzal a az potom aby si sa potom nahodou nerozvadzala s rocnym dietatom.

terezka1947
12. okt 2019

@bielavlcica no ale vziat sa mozte,ci nie?zajdete na urad,vezmete sa,docasne budete byvat po samom,najde si pracu a ste spolu.
Toto cele nie je o rvojich rodicoch,toto je o vas dvoch.

0silvia0
12. okt 2019

@nika898 pisala, ze nechcu dieta

cacianka
12. okt 2019

Toto nemôže písať zena nad 30 rokov.
Max 15 rocna zaba....

dskjhfdlkdjhl
12. okt 2019

@bielavlcica keby si mala 18-20, tak toto este pochopim, Ty si v podstate 32 rocna zena, ktora uz davno mala mat pupocnu snuru rozstrihnutu. Ak v takomto veku potrebujes, aby Ti vsetko odobrili rodicia, ak nie si schopna samostatneho zivota, tak nieco nie je v poriadku a treba zistit, kde je problem. Ak som to dobre pochopila, tak nepracujes? Preco? Zacni tam, zacni sa realizovat, necakaj, ze Ta bude niekto zivit. Keby Ta Tvoj priatel naozaj lubil, tak by svadbu nerusil, toto mu prislo vhod, ako sa vyvliect z toho a radsej odisiel do ineho mesta. Si zalubena, zaslepena, ale otvor oci a premyslaj ako 32 - rocna zena, nie ako 15-tka.

dskjhfdlkdjhl
12. okt 2019

@cacianka moze, ak je to tak, ako tipujem ja, a sice-dievca zije v bludoch, takze nevidi realitu.

kitycat
12. okt 2019

medailu tomu muzovi ze si ta chce stale vziat...existuje? :D

marca12
12. okt 2019

@bielavlcica vies,o tom,ze na pokeci sa daju mazal konverzacie a tym padom ti ukazal len tie slusnejsie? Prosim ta nebud smiesna,ja som bola takato naivna v 23 rokoch. Stretla som pana boha,ktory si do rana vypisoval so zenskymi,nezili sme spolu,tak jasne,ze som nevedela. Ked som to zistila a ziadala vidiet,co si pise,vsetko vymazal a ukazal len dve konverzacie. Naivna som si vycitala aka som hlupa a chudacika podozrievam a stastna ako blcha,ze uz nevypisuje. Zacal totizto vypisovat pod inym nickom 😀 co som sa dozvedela az po rozchode. Mozno to znie tvrdo,ale u mna chlap,ktory ma potrebu vypisovat so zenami u mna skoncil a takeho viem odhadnut na prvy pohlad. A je jedno,ci si vymienaju recepty alebo maju pikantnu konverzaciu. To iste si myslim o zenach,ktore si potrebuju nieco dokazovat tym,ze budu vypisovat s chlapmi. Ale ak tak strasne s nim chces byt,dupni si pred rodicmi a hotovo. Bud nech ide k tebe alebo ty k nemu,len sa uz vkuse nepozeraj na rodicov. Len cas ukaze,co bude. Viem,co prezivaju tvoji rodicia,zazila som si to v rodine a bohuzial stalo sa presne to,co rodicia vzdy hovorili.

marca12
12. okt 2019

Kurnik ale normalne sa desim. Clovek vypipla decko,prezije s nim aj nemozne a ono do rodiny potom prinesie vagabunda,ktory rozbije celu rodinu. Hrozim sa tohto

Strana
z4