icon

Router TP link

matej067
2. apr 2021

Dobrý deň, s manželkou ideme kupovať nový router a rozmýšľame nad kúpou od značky tp link, čítal som, že má ľahkú inštaláciu a prehľadnú aplikáciu, v ktorej ľahko môžem nastaviť detskú kontrolu. Chcel by som sa spýtať, či dokážem cez aplikáciu vidieť na ktoré stránky moje deti chodia a tiež, či dokážem vidieť aj s kým a o čom si píšu cez aplikáciu messenger alebo instagram.
Budem rád, keď mi v tomto poradíte.

viestta
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
2. apr 2021

@matej067 router ma aplikaciu? To som teda nevedela...

0silvia0
2. apr 2021

Ale pozeram, ze naozaj, idem aj ja studovat, lebo router tp link mame aj my, len som netusila o aplikacii
https://www.datart.sk/novinky/recenzie-router_t...

viestta
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
2. apr 2021

@viestta no ja uz idem stahovat aplikaciu, uvidim, ci sa ten nas napoji. Len ja rodicovsky zamok a kontrolu uz nepotrebujem, deti su uz velke. Kedysi moja rodicovska kontrola bola taka primitivno-naturalna, ze naval mobil a ukaz do coho cumis... 🤪 A neskor som mala casovac na internet, vecer sa vyplo a konec😬

0silvia0
2. apr 2021

@viestta tak stiahla som, hned sa mi to pripojilo a skutocne je tam vela funkcii vratane rodicovskej kontroly, takze super...

matej067
autor
2. apr 2021

@0silvia0 to som rád, môžem sa spýtať, či vážne môžete vidieť cez aplikáciu do "telefónu" detí? Konkrétne do tých aplikácií? Nemám o túto funkciu záujem, len ma to zaujalo, či je to vážne pravda

0silvia0
2. apr 2021

@matej067 nie, do telefonu nevidim, len sa tam daju zablokovat www.stranky tak, ze ich treba vymenovat a aj casovo vymedzit, kedy maju byt zablokovane.

hankm
3. apr 2021

@matej067 aplikacia sa vola Theter. Vies tam nastavit Rodicovsku kontrolu v ktorej vylucis stranky ktore sa nebudu moct navstevovat, konkretny black list, potom casovy limit, a zariadenia na ktore tieto pravidla aplikovat. Urcite vsak nebudes vediet citat konverzaciu z messengera. Na to by si potreboval teda ine zariadenia a schopnosti 🙂 realne som to neskusal, ale myslim, ze to bude fungovat, to nie su zasadne zlozite veci.

hankm
3. apr 2021

@matej067 oprava apka sa vola Tether

uctik
20. máj 2025

@matej067 urcite ste nieco uz kupili len vas upozornim, teda aj ostatnych, nekupujte ziaden router, ktory nema aspoň 2000 mbps wifi, nebudete potom schopny dosiahnut gigabit cez wifi, aj ked mate gigabitovy router.

A ano tie tp linky su fajn lacne vykonne routre, s lahkym nastavenim pre beznych ludi, no sledovat aktivitu niekoho je tazke aj na mikrotiku 😅, skor stiahnite dietatu, do telefonu airdroid, a mozte sledovat obrazovku mobilu podobne ako cez team viewer.

uctik
20. máj 2025
@0silvia0

@matej067 nie, do telefonu nevidim, len sa tam daju zablokovat www.stranky tak, ze ich treba vymenovat a aj casovo vymedzit, kedy maju byt zablokovane.

@0silvia0 airdroid a vybavene 😅

0silvia0
20. máj 2025
@uctik

@0silvia0 airdroid a vybavene 😅

@uctik pises do 4 roky starej diskusie, za 4 roky sa toho vela zmeni, a vlastne ani uz neviem na co reagujes😅