Rozbila som ortuťový teplomer
Žienky rozbila som ortuťový teplomer a v spálni. Našťastie nie pri deťoch. Hľadám u vás útechu, lebo ja som úplne úzkostná z takýchto vecí 😔. Čítala som na internete čo treba robiť, no tak som časť z toho zlikvidovala, ale časť je stále pod posteľou. Ale posteľ je taká ťažká, že s ňou nedokážeme pohnúť. Šlo by to čiastočne umyť/zmyť mopom, ale na jednom kraji boli také miniatúrne kúsky, že viem na 100% že musíme dať preč posteľ aby sme to umyli. Poznám sa, už tam pocitovo nebudem chcieť ani spať, už premýšľam nad tým, ako tam vyhodím podlahu, lebo tie malé guličky sa mohli dostať aj do takých špár v podlahe😕. Stalo sa vám to niekedy? Volala som aj hasičom/nesmejte sa 🙈, ale len sa poradiť čo naj spraviť a kam to dať a vraj to mám dať do komunálu. A keď čítam na nete, vraj v žiadnom prípade do komunálu nedávať. Ani neviem čo čakám od vašich odpovedí, asi nejaké ukľudnenie.
@ildiko36 čo je v živote prehnaná reakcia. Chrániť jedným telefonátom seba a svoju rodinu pred niečím o čom píšu na internete že je silné ohrozenie zdravia a života? Smejú sa na tom, že som sa chcela poradiť s fundovanými? Cítiš sa lepšie keď si si rypla? Ja sa tu zas zabávam na tvojej gramatike.
Kludne sa zabavaj na mojej gramatike, môžem sa na to vykašlať, nie som slovenka 😜a ovladam viac jazykov aspon tak ze ma pochopia..,aj ti si ma pochopila.
A nie som sama ktora si myslí že si mala prehnanú reakciu, a neripala som do teba len som napisala svoj nazor..
@ildiko36 tak ako sa ty zabávaš na mojom záujme o zdravie svojej rodiny sa aj ja zabávam na tvojej gramatike. Sme si kvit
@marianarem Dobrý večer, rada by som sa informovala, kde sa dá kúpiť ta prášková síra, keď to človek zasype, či môže byť v miestnosti, ako dlho má síra pôsobiť. Ďakujem krásne za odpoveď Z.

Ja som zachranar a otec hasič, nikdy nic sa nam nestalo ked sa nam rozbyl teplomer.pozbierali, zabalili a vyhodili.Ked som bola dieta a som nevedela aky zly plyv ma na zdravie, sme tie guličky naháňali, som tu a mam vyše 42r, Podla ma bola prehnaná reakcia volať hasičom a určite aj teraz sa na tom zabávajú.