icon

Rozhovor s Druckerom

erikavesela
19. feb 2017

Citali ste?..rozhovor z ministrom zdravotnictva....neskutocne...nic riesit nebudu, nemaju ako..lebo alkoholik, fetak a pod.nikomu nic platit nebude...kde ten Drucker zije?..na marse..?

Poďme ešte k desaťeurovkám na urgente. Matka zaplatí, lebo jej dieťa má laryngitídu a dusí sa. A čo opilec, ktorého dovezie záchranka, absolvuje sériu vyšetrení, ošetrení, vyspí sa niekde v posteli na internom oddelení. Ten tiež zaplatí desať eur?

Nezaplatí. Ak má ktorýkoľvek pacient zranenie alebo ho lekári ošetrujú viac ako dve hodiny, neplatí. Ale uznávam, je to nespravodlivé. Problém je, že sa musia ošetriť aj tí pacienti, ktorí zneužívajú systém. Ľudia pod vplyvom alkoholu sú však samostatná téma, ktorú budeme osobitne riešiť. Som si vedomý toho, že máme problém s chýbajúcimi záchytkami, so zneužívaním záchrannej služby a podobne.

janinah
19. feb 2017

kde je ten rozhovor? drucker je len nastrčená figúrka,nevyrieši nič,len kryje rozkrádanie.....

erikavesela
autor
19. feb 2017

@janinah
Ha som si toho vedoma...len ma to zarazilo..takze matka s chorym dietatom je pre tuto krajinu dojna krava...a ozran a fetak, ktorych do toho nik nenutil budu este z pebaxi tej matky osetreni...je mi zle

janinah
19. feb 2017

@erikavesela mne je zle z viacerých vecí,lebo to vidím ako pacient,ako dcéra starých /vek/ pacientov aj ako zdravotník.....a nevidím nijaké zlepšenie,treba radikálny rez,poriadok hlavne vo financovaní,lenže niet toho,kto by to urobil☹

erikavesela
autor
19. feb 2017

@janinah
Ved jasne..to im nehra do karat...ved aj teraz, co urobili s tou vszp...co sa na nej budu "podielat" nemocnice, zaujimave, ze tie dobre, teraz ich budu moct exekuovat a ci myslis, kto ich potom bude odkupovat v stave totalneho krachu?..ved presne o tie exekucie islo...svine jedny smeracke...poviem ti to, ze fickokotko ma na belize, ci kde 600mil.je totalne klamstvo v tom, ze on tam bema 600mil., ale min.jednu miliardu...poznam jedneho statneho tajomnika, ktory, cely zivot bol len uradnikom ..teraz si ide stavat dom za 2 miliony...ked si statny tajomnik dokaze nakradnut 2 mil.na dom a to ma este iste nejake miliony este na ucte, ved musi zit...kolko ma toho nakradnute kalijozko a fickokotko, pociatok a pod..???

m_
19. feb 2017

ja by som zaviedla este pravidlo ze ak budes cakat na pohotovosti viac ako dve hodiny tak nemocnica musi tebe zaplatit 10e🙂... nech je sranda🙂