icon

Rozlúčka s Evou Borušovičovou

zeldia
2. jún 2025

Písala aj do madam Eva mala byt v programe zeny ženám predminulý víkend v Jasnej - nebola. Mala 55 rokov.

unicornlady
2. jún 2025

Ja som si minulý rok od nej knihu kúpila, súbor jej úvah to bol- Nádej je pri nás a šuchoce krídlami.

Toto som nečakala, teda. A moja prvá myšlienka bola, či to nie je len nejaký "hoax" táto diskusia, a potom som to dala do google a je to pravda.

zeldia
autor
2. jún 2025
@unicornlady

Ja som si minulý rok od nej knihu kúpila, súbor jej úvah to bol- Nádej je pri nás a šuchoce krídlami.

Toto som nečakala, teda. A moja prvá myšlienka bola, či to nie je len nejaký "hoax" táto diskusia, a potom som to dala do google a je to pravda.

@unicornlady také niečo by som si nedovolila vymýšľať, píšu že po zákernej chorobe tak asi rakovina. Strasny svet toto.

unicornlady
2. jún 2025

@zeldia Ani som to nemyslela priamo na teba, že by si si to vymyslela, ale niekto na internete mohol napísať; myslím, že v zahraničí to často píšu o celebritách, že ten a ten zomrel, a nebýva to pravda.

Tiež si myslím, že rakovina. Tú zvyknú nazývať zákerná choroba.

vroni
2. jún 2025

Áno, rakovina kože (na sme bolo uvedené). Priserne. Taká mladá (na smrť určite) a taka talentovana... Toto je obrovská rana (aj) pre slovenskú kultúru....

alenka58
2. jún 2025
@vroni

Áno, rakovina kože (na sme bolo uvedené). Priserne. Taká mladá (na smrť určite) a taka talentovana... Toto je obrovská rana (aj) pre slovenskú kultúru....

@vroni to áno, vynímočná žena

alickapusinka
2. jún 2025

škoda ju mala fajnove knihy ktore sa ľahko čitali.

amelia87
3. jún 2025

Mala uveálny melanóm (rakovinu oka). https://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/c...

sovica
4. jún 2025

Ja som úplne v šoku. Normálne ma oblial studený pot😢 V Madam Eve som si vždy ako prvé prečítala Plán B od Evy Borušovičovej. Vždy to bol príbeh s hlbšou myšlienkou aj pointou, niekdy vtipný, niekedy smutný, niekedy na zamyslenie... RIP, Evička, budeš mi veľmi chýbať❤

alickapusinka
4. jún 2025
@amelia87

Mala uveálny melanóm (rakovinu oka). https://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/c...

@amelia87 😢strašne

alickapusinka
4. jún 2025
@sovica

Ja som úplne v šoku. Normálne ma oblial studený pot😢 V Madam Eve som si vždy ako prvé prečítala Plán B od Evy Borušovičovej. Vždy to bol príbeh s hlbšou myšlienkou aj pointou, niekdy vtipný, niekedy smutný, niekedy na zamyslenie... RIP, Evička, budeš mi veľmi chýbať❤

@sovica presne aj ja máš pravdu vždy som prve čitala o tom čo píše.Veľka škoda že odišla tak skoro.