icon

Rozlúštite škrabopis: Čo je tam napísané?

babkaland
21. jún 2024

Prosímvás rozlúštite mi ten škrabopis. Čo tam je napísané?

Rozlúštite škrabopis: Čo je tam napísané?
cacianka
21. jún 2024

Psychiatrická kontrola, veď je to dobre čitateľné

mantilka
21. jún 2024

Psychiatrická kontrola

babkaland
autor
21. jún 2024

Vy na to máte nejaký výnimočný talent. Tento druh písma vôbec nepoznám. Buď paličkové alebo písané ale také čo v škole učia.

A ďakujem. Ak mi mama nechá nejaký odkaz, dám si to u vás rozlúštiť. Tiež má škrabopis.

cacianka
21. jún 2024

Je to bežne vypísaný rukopis, človeka ktorý už dosť dlho od školy píše. Ľudia časom a cvikom prechádzajú od školského rukopisu k dospeláckemu.
Nie všetci, ale kto píše sa " vypíše"

ekira1
21. jún 2024

@babkaland je to písmo človeka, čo používa pravidelne písané písmo. Zrejme teda iba písané písmo.

karolinakr
21. jún 2024

aj mne sa zda, že psychiatricka kontrola..kludne aj na buduce. raz jedna pisala na fcb pchyligičky..tiež som sa pýtala, čo to je

babkaland
autor
22. jún 2024

@ekira1 môže na tom niečo byť, lebo ja rukou píšem málo tak preto poznám len školské písané písmo alebo paličkové. Takže ja by som rukou nikdy takéto písmo nemal. Píšu to rýchlo alebo neviem. Hovorieva sa že doktorské písmo, mama píše tiež velmi podobne, nikdy nič po nej neviem prečítať, tak sme mali dohodu že odkazy pre mňa nech sa snaží nejako čitatelnejšie. Kto má v mozgu uložené to písmo tak pozrie a vidí, ale mnohí by to neprečítali.

babkaland
autor
22. jún 2024

Inák neni nejaká aplikácia do mobilu na toto? Viem že niektore dokážu to že odfotíte hocijaké arabské, čínske, hieroglify, azbuky a preloží vám to do latinky.
Mám iphone 12 a keď som fotil ten papierik a v zápätí upravoval tak tým písmom prebehla taká ako keby magická elektrika ako vo filmoch, telefón ako keby to chcel analyzovať.

cacianka
22. jún 2024

Ty musíš byť ešte veľmi mladý chalan...

babkaland
autor
24. jún 2024

@cacianka vždy keď som dvorieval ženám tak ma odpinkávali s tým že som pre nich mladý že si mám hladať mladšie, a mladšie zase že som pre nich starý a mám si hladať vo svojom veku.