icon

Rozpačité texty skupiny Paci Pac

1. jún 2025

Nedeľná myšlienka do ľuftu, ja viem že tí detskí interpreti sú pre deti a majú zaujať hlavne ich, znesiem smejka a tanculienku, fíha tralala, ale fakt sa mi mozog zastavuje keď počúvam tie nezmyselné texty a maximálne sa nerýmujúce rýmy v pesničkách od paci pac. Rozmýšľam či si ich Wayo (terajší Pac) píše sám, lebo keď pustím niektoré pesničky od ine kafe tak tiež sem tam vyskočí taký nápadne podobný "rým" ako keby to písal ten istý človek 😂 prosím povedzte že nie som jediná ktorej to trhá uši

Strana
z3
veklipo
1. jún 2025

Uplne súhlasím. Toto je hrudné podceňovanie intelektu deti.
Na rádiu Junior hráva česká skupina Bombarďák. Vypočuj si pár ich textov. Je to síce mix rock a folk, punk, ale aj pre deti sa da tvoriť kvalitná hudba a texty.

beata_k
1. jún 2025

Nie si jedina. Neda sa to pocuvat.

heln
1. jún 2025

brm brm brm, ide auto po ceste, brm brm brm..... co sa da na to povedat, iba to, ze som rada, ze toto obdobie mame za sebou

lienka.7
1. jún 2025

@autorka asi budem za zlú, ale sú to predsa texty pre deti, nie pre teba, či?🤔 iné detské básničky, riekanky ci pesničky sú ôk? Mňa osobne skôr okrem textov "pobavi" prezentácia tých interpretov. Ale ok, živia sa tým, deťom sa to paci, tak co? 🤷‍♀️ moja mala napr.fici na tom Baltazarovi, za mna je ako starý uchyl 🙈 (ospravedlňujem sa mu, ale neviem si fakt pomoct).

really8
1. jún 2025
@lienka.7

@autorka asi budem za zlú, ale sú to predsa texty pre deti, nie pre teba, či?🤔 iné detské básničky, riekanky ci pesničky sú ôk? Mňa osobne skôr okrem textov "pobavi" prezentácia tých interpretov. Ale ok, živia sa tým, deťom sa to paci, tak co? 🤷‍♀️ moja mala napr.fici na tom Baltazarovi, za mna je ako starý uchyl 🙈 (ospravedlňujem sa mu, ale neviem si fakt pomoct).

@lienka.7 fuuuuuj baltazar je pedo jak vysity.
Ja to beriem tak ze oni cielia na 1-2 max 3 rocne deti hlavne. A tak to vyzera aj textovo

dennissa16
1. jún 2025

Áno, ich texty sú katastrofa a podľa mňa speváčka nevie spievať.
Miro Jaros je proste top, ale nevadí mi ani fiha a ostatní, ale PACI PAC su bohuzial nepocuvatelni a ani rokmi sa nezlepšujú.

sevrin
1. jún 2025

Nepríde mi na tom nič neobvyklé

https://www.youtube.com/watch?v=R6DNRlYwvmg

Sú to pesničky pre malé deti, nie konkurz na SuperStar pred Haberom a Jarom Slávikom.

autor
1. jún 2025
@sevrin

Sú to pesničky pre malé deti, nie konkurz na SuperStar pred Haberom a Jarom Slávikom.

@sevrin no presne toto napríklad ráno vybehlo synovi a ja počúvam že večer/frajer kaz/nepoznám to akože čo je? To sa akým spôsobom chce rýmovať?

autor
1. jún 2025
@sevrin

@sevrin aha to je doktor, nie zubár. V každom prípade platí čo som napísala 🤦‍♀️😂

lucecita
1. jún 2025
@really8

@lienka.7 fuuuuuj baltazar je pedo jak vysity.
Ja to beriem tak ze oni cielia na 1-2 max 3 rocne deti hlavne. A tak to vyzera aj textovo

@lienka.7 @really8 konečne som našla niekoho, kto si to tiež o tom Str.Baltazarovi myslí tiež 👍🤣😄 hneď ako som ho 1x videla, tak som si to povedala a vždy keď je v telke, prepínam 🙈

demodun
1. jún 2025
@lienka.7

No ešte som snáď nepočula pesničku od nich, ktorá by sa rymovala. 😁 Ale mne to vlastne vadilo len na prvé vypočutie, potom už zafungoval selektívny sluch, či hluch 🤪

@lienka.7 Baltazar je fakt strašný 😂
Môj našťastie teraz frčí na MalinyJam

sevrin
1. jún 2025

Spýtaj sa malých detí ako ich mozgy spracúvajú tie texty. Deti veľa vecí vnímajú inak ako dospelí, ktorí majú na všetko iný pohľad. Aj mňa kedysi bavilo Od Kuka do Kuka a potom z nejakého záhadného dôvodu to prestalo.

lucka_ke
1. jún 2025

toto ma našťastie obišlo, ale keď bol syn malý chodil ku nim do škôlky Ujo Ľubo, tiež starý pán, nedalo sa to počúvať ale deti ho milovali, všetcky CDčka sme mali doma 🙂 čo neurobíš pre dieťa

ella1234
1. jún 2025

Tak neviem ako sa vôbec dajú porovnávať takýto interpreti. Paci pac spievajú urob Pa Pa Pa, a urob paci paci pac a. A jaros spieva o vode, aj o recyklovani ma myslím pesničku...o prírode...proste zameranie určite na väčšie deti.

snowflakenel
1. jún 2025

Mam doma 2 rocnu a 9 rocnu. Minule objavila starsia mira jarosa po rokoch. Zvrtala sa na jeho pesnicky pol dna..
Ze ake super. Paci pac.....no tie texty by mali trosku viac rymovat, ani melodicky nie su dobre. No , niektore sa podarili. Ale je to pre deti, hlavne, ze sa im to paci....🙂

zuzanka.zuzu
1. jún 2025

ale veď to sa nedá porovnávať 🙈 my chodíme na všetkých interpretov na živé vystúpenia od cca 1,5r (teraz má syn 4,5) a prvý Jaroš ho vôbec nebavil, to bolo "len" disko čo hodinu hučalo, zato Paci Pac je aj vystúpenie so slonom, pánom Trampolínom a kopou iných blbosti 😂 presne pre maličké detičky....

dagas
1. jún 2025

Paci pac je podľa mňa pre malé deti. Jaroš pre väčšie.Ale teda je veľa interpretov čo asi nevedia čo v živote tak začnú spievať pre deti...občas nabehne cez youtube aj niečo české a to je teda tiež čistá katastrofa...

vevesh
1. jún 2025

Kedze moje dieta teraz fici na paci pac🫣je to idealne stvorene na deti okolo 2 rokov, ktore sa ucia hovorit a opakuju v ryme jednoduche jednoslabicne slova. Toto sa vobec neda porovnat s fihou, smejkom ci mirom jarosom, ktori su na vacsie deti zamerane (ano, niektore pozera tiez, ale nie su stvorene ore tuto vekovu kategoriu). Mne najviac deru nervy poletajka a spol, ktore robia iba reklamne klipy...

iwesska
1. jún 2025

Oni su uplne mimo odkedy vznikli. Raz sme boli na jednej detskej akcii,decka si tancovali pod podiom,ale ked zacali Paci Pac,tak mi hovoria: "To je strasne,podme"😂 Aj deti vedia😂

biba_18
1. jún 2025

ježiiiš, to ste mi pripomenuli tie krásne časy keď sme s deckom fičali na tomto - to sa nedá porovnať 🥰

https://www.youtube.com/watch?v=F94Fb-t0anI
dennissa16
1. jún 2025
@ella1234

Tak neviem ako sa vôbec dajú porovnávať takýto interpreti. Paci pac spievajú urob Pa Pa Pa, a urob paci paci pac a. A jaros spieva o vode, aj o recyklovani ma myslím pesničku...o prírode...proste zameranie určite na väčšie deti.

@ella1234 samozrejme, že sa daju porovnať. Veď si pustí napr. O nočniku od Fihy, to je tiež pre 2 ročne deti.. Sak to ma rytmus aj text normálny.
A napr si pustí najnovšiu pesničku od PACI o predškolákov.. veď to je katastrofa a to je už pre 6-7 ročne deti akože.

dennissa16
1. jún 2025

*o predškolakch

glade22
1. jún 2025

Mne napríklad na Smejkovi a Tanculienke vadí, že Tanculienka spieva strašne falosne a nedotahuje tóny 😂
To paci - pac nás už našťastie obišlo. Neznášam, keď sa piesne nerymuju, zvlášť takéto jednoduché.
Mňa inak irituju aj také novšie versovane knižky pre deti. Tie rýmy sa nedajú čítať, a presne často úplne nezmyselné. Topky sú knihy preložené z angličtiny..to mi uši riadne trhá. Neviem, kto to prekladá.

diewcatqoo
1. jún 2025

Och, tie detske pesnicky su peklo. Som ochotna pustit detom max. Smejka a Tanculienku. Aj tam ma strasne irituje Smejkov hlas. A Tanculienka tiez nie je top spevacka. A tiez su tam niektore texty, ktore nedavaju zmysel.
Fihu, Spievankovo, Jarosa a Paci Pac nemozem ani vidiet, ani pocut. Nejake dalsie projekty vobec nepoznam. Vdakabohu, ani len netusim, kto je nejaky Baltazar.

araavdva
1. jún 2025

A presne s tohto dôvodu moja dcéra doma nikdy nepočúvala áno fihu ani paci pac a podobne.
Keď tak pustila som jej Jaroša aj to ju nejak nevhytilo veľmi.
Ja keď to niekde vidím tak prepínam, odchádzam. To je jedna čistá katastrofa za mňa. Či uz texty, výzor, melódia

majka1719
1. jún 2025

Mam doma 3r, ale ked preskoci pesnicka na smejka a tanculienku...mna ide slak trafit. Spevacka uplne OTRASNE falosne spieva..ja neviem ci sa nepocuje.. ta pesnicka kde spievaju o PROSIM, DAKUJEM ... ani neviem ako sa vola. Cista katastrofa. Jedine pesnicky s vyznamom su fakt asi od Jarosa a spievankova.

ella1234
1. jún 2025
@dennissa16

@ella1234 samozrejme, že sa daju porovnať. Veď si pustí napr. O nočniku od Fihy, to je tiež pre 2 ročne deti.. Sak to ma rytmus aj text normálny.
A napr si pustí najnovšiu pesničku od PACI o predškolákov.. veď to je katastrofa a to je už pre 6-7 ročne deti akože.

@dennissa16 keby to bola katastrofa tak nemajú toľko detských fanúšikov;) a tom to predsa je no nie? Ma sa to páčiť deťom..nie rodičom.

nevenka
1. jún 2025

Ja si myslim, ze aj Smejko a Tanculienka je ako co - nieco pre mensie deti, nieco pre vacsie. Niektore texty este malym 3 rocnym nic nehovoria.
Mne je trapna aj Lili Lentilka, brrr...a Fiha ma niektore piesne, ze tiez sa moc nerymuju a este aj falosne.
Jaros je tiez pre vacsie deti. Ale uz aj 2,5 rocna tancuje na to, lebo je to take rytmicke, disko. Rozumie asi prd 😅.
Najstarsi a druhorodena, ficali na Spievankove a mimo pesniciek na Krtkovi a tymto mensim detom sa to nepaci uz vobec. Ide to asi aj generacne.

nevenka
1. jún 2025

Tanculienka sa podla mna zlepsila v speve. Lebo ked porovnam starsie veci a novsie, je tam rozdiel a aj manzel hovoril, ze aj nazivo to bolo celkom dobre. Teraz to posledne vystupenie, ja som tam nebola. Ja si myslim, ze to bolo aj rozpoctom, ze mali zo zaciatku takych lacnejsich spevakov, ci ako to povedat, aj tie videa boli take amaterskejsie a teraz vidiet, ze uz to ma uroven. Staci si pozriet Stistko a Poupenku - ceska verzia, texty robi tiez ten isty pan Motl a tam uz aj spevakov si mohli dovolit lepsich. Tak teraz uz zase nemozu Tanculienku zrusit, keby aj co bolo 😅...viete, co myslim...🤭

really8
1. jún 2025
@nevenka

Tanculienka sa podla mna zlepsila v speve. Lebo ked porovnam starsie veci a novsie, je tam rozdiel a aj manzel hovoril, ze aj nazivo to bolo celkom dobre. Teraz to posledne vystupenie, ja som tam nebola. Ja si myslim, ze to bolo aj rozpoctom, ze mali zo zaciatku takych lacnejsich spevakov, ci ako to povedat, aj tie videa boli take amaterskejsie a teraz vidiet, ze uz to ma uroven. Staci si pozriet Stistko a Poupenku - ceska verzia, texty robi tiez ten isty pan Motl a tam uz aj spevakov si mohli dovolit lepsich. Tak teraz uz zase nemozu Tanculienku zrusit, keby aj co bolo 😅...viete, co myslim...🤭

Mne sa paci ako cakate ze dvojrocnym ide o text a kvalitu rymov. A samozrejme pocuvat mozu len to co je podla vasho hudobneho vkusu.😂

@nevenka jezis poupenku nemozem videt ani. Ona mi pride ze je maximalne otravena z celeho projektu. Malemu sa celkom paci teraz karol a kvido

Strana
z3