icon

Rozpačité texty skupiny Paci Pac

1. jún 2025

Nedeľná myšlienka do ľuftu, ja viem že tí detskí interpreti sú pre deti a majú zaujať hlavne ich, znesiem smejka a tanculienku, fíha tralala, ale fakt sa mi mozog zastavuje keď počúvam tie nezmyselné texty a maximálne sa nerýmujúce rýmy v pesničkách od paci pac. Rozmýšľam či si ich Wayo (terajší Pac) píše sám, lebo keď pustím niektoré pesničky od ine kafe tak tiež sem tam vyskočí taký nápadne podobný "rým" ako keby to písal ten istý človek 😂 prosím povedzte že nie som jediná ktorej to trhá uši

Strana
z3
okseen
2. jún 2025
@diewcatqoo

@okseen to nemyslis vazne toto, ze? 🙂

@diewcatqoo tak keď robíš v škôlke musíš vedieť že jak sa tam trasu a jak ich hudba ešte viac vynervaci.

margitaf
2. jún 2025

Mojej sa páčia aj Fidlikanti detom a MalinyJam,a Spievankovo kráľovná harmónia ,to sú také tie normalnejsie tvorby

sjun
2. jún 2025

Mam 3 deti 9,5 a 1r. Napocuvane asi vsetko. Spievankovo mam najradsej hlavne 5 a 6 to uz ma pribeh je to pekne urobene. Pri Fihe mi vadi to jej naustale rymovanie 🤭, suhlasim ze paci pac to je najhorsie ani rym ani spev ani nic, smejko a tanculienka mi ona vadi tiez je podla mna falosna, paci sa nam ceska verzia popenka a stistko. Ale ked sa nikto doma nediva tak prepinam na chinaski aby mi nesvihlo doma 😃

berinkaj
3. jún 2025
@lucecita

@lienka.7 @really8 konečne som našla niekoho, kto si to tiež o tom Str.Baltazarovi myslí tiež 👍🤣😄 hneď ako som ho 1x videla, tak som si to povedala a vždy keď je v telke, prepínam 🙈

@lucecita dievcata neviem ci viete ale Baltazar je hmm ako to nazvat…hitmaker🤭 90tych rokov🫣

https://www.youtube.com/watch?v=kgaP1Ws70oE

kamoska si skoro cvrkla ked som jej toto ukazala🤭🤭🤭

andymady
3. jún 2025

Ahoj, pravdu máš. Miro Jaroš je fakt super, ale nad inými veľa krát tiež žasnem. Čo má zmysel nechám, ináč prepínam. Teraz "fičíme" na Flopy" a občas aj Príbehy z nočnej záhrady, čo je zvláštne, lebo jeden čas to náš malý nemal rád. Áno, vždy to chce niečo zmysluplné...ale už aj sám si v starom mobile naladí také hry s loptičkami a farbami po anglicky. Každé dieťa je iné.

emamama
3. jún 2025

Tiez trpim pri detskych pesnickach, okrem smejka a tanculienky, tam su niektore fajn. Ale odporucam Miro Jilo, ma prijemny hlas, napadite texty, chytlave melodie, vtipne metafory.. dcera miluje, pubertalni synovia negulaju az tak ocami:D a aj my s muzom sa na tom zasmejeme...

https://www.youtube.com/watch?v=P8joAIf0h4s

https://m.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kkq...

yvanielka
3. jún 2025
@really8

@bubuzu ty si dobre mimo😂 uz chyba iba porovnanie so psami. Mozno preto to rodicia pustaju lebo deti sa skor naucia ide auto po ceste brm brm brm alebo ja som zabky ty si zabka ako I need a gun to keep myself among... o klipoch ani nehovorim. Aj recitovat hned zacali poa?

@really8 som rada že nie len ja mám z Poupenky taký pocit 😀 pripadá mi strašne znudená, taká otrávená. A irituje ma že poriadne neotvára ústa. Ale Loleta Popleta a Letí, letí u nás frčí, to sú našej dvojročnej najobľúbenejšie.

Paci je zase sympatická ale ten spev je dosť zlý

yvanielka
3. jún 2025

Pre mňa najhorší z detských intepretov čo som videla sú Tom a Elo a ešte UsmievAnka

777januska777
3. jún 2025

Ja som si v živote prešla všetkými možnými hudobnými žánrami, a roznymi kapelami, tak prečo mam teraz tu možnosť vziať svojim deťom? Ak sa im páči paci pac, tak im pustím paci pac, to ze ja ich nepočúvam a nepáčia sa mi, neznamená to, ze sa nemusia páčiť mojom deťom. Predsa moje deti sú samostatné osobnosti s vlastnou hlavou a s vlastným hudobným vkusom. Snažíme sa o respektujucu výchovu a neviem co všetko a potom sa tvarime, ze je v poriadku nerešpektovat co sa našim deťom paci.
A fakt porovnávať mira Jaroša, ktorý je zameraný na úplne iný vek detí a takú fihu ci paci pac, ktorí sú zas na úplne iný vek. Ved to je obrovský rozdiel u deti vo vnimani.

mameha7
3. jún 2025
@berinkaj

@lucecita dievcata neviem ci viete ale Baltazar je hmm ako to nazvat…hitmaker🤭 90tych rokov🫣

@berinkaj no mne akurát odpálilo dekel 😂😂😂

nevenka
3. jún 2025
@zafir01

@bubuzu mam podobný názor..mam tri deti .najstarší bude matv 14 potom 7 a 3 .. nedala.som BAN na tiet9 detské obľúbené kapely ,no u nas sa nejako neujali .
Co mojich bavilo počúvať boli aj klas8cke piesne ( aj na YouTube su aj s jednoduchou animáciu, ked dám vyhľadať detské ľudové piesne ) .pec nám spadla ,cizicek cizicek , zlata brana, kolo kolo mlynské.. a desiatky podobných..3 ročná ich vie naspamäť.
Tiež tancuje na Kolárovcov. A miluje kapelu hrdza a holenie oči, alebo Bella čau pieseň. Taliansku partizansku ..a ako píšeš gorila kľudne a pod .starší si prirodzene urobil svoj výber a uz počúva rôzne zahraničné pre mňa cudzie kapely .a 7nrocny počúva tiež akýchsi Japoncov 😂 ale napr ani Nirvanou ,ci Gianno apes nepohrdnu , ci mij obľúbený rap ci trap 😂

@zafir01 no ale tie texty ako Helenine oci - niektore...ehm...Tak tu som, tak tu som, s oholenym kaktusom...no neviem, ci je to hodne, aby to dieta pospevovalo v skolke 😅🤣.

nevenka
3. jún 2025
@really8

Mne sa paci ako cakate ze dvojrocnym ide o text a kvalitu rymov. A samozrejme pocuvat mozu len to co je podla vasho hudobneho vkusu.😂

@nevenka jezis poupenku nemozem videt ani. Ona mi pride ze je maximalne otravena z celeho projektu. Malemu sa celkom paci teraz karol a kvido

@really8 na mna tak posobi iba obcas, ale ja som porovnavala len cisto spevacke umenie a spieva lepsie podla mna ako Tanculienka. To dalsie je uz potom o sympatiach atd...

demodun
3. jún 2025
@berinkaj

@berinkaj to je Baltazar? 😂😂😂

berinkaj
4. jún 2025
@demodun

@berinkaj to je Baltazar? 😂😂😂

@demodun veru aaano🤭

mameha7
4. jún 2025
@nevenka

@zafir01 no ale tie texty ako Helenine oci - niektore...ehm...Tak tu som, tak tu som, s oholenym kaktusom...no neviem, ci je to hodne, aby to dieta pospevovalo v skolke 😅🤣.

@nevenka mojej trojročnej dcére muž púšťal od nich Hoja hop. Odvtedy si spieva ,, Dala by ti dala, ale ma nesvrbí... ". 🤦‍♀️

17alexis
4. jún 2025

Máme takmer trojročnú dcéru, ale okrem Mira Jaroša a niečo od Smejka a Tanculienky jej nič z tých detských interpretov nepúšťame. Hlavne počúva detské nemecké pesničky.

marteenka
4. jún 2025

Naše deti fungovali do cca 3-4 rokov práve na Fihe, Smejkovi, Stistkovi, Spievankove, Paci a Jarosovi. Potom postupne prirodzene prešli na maneskin, imagine dragons, Radiohead ale aj slovenské ako hrdza, helenine oci a pod. Teraz majú 7 a 10 a všetky tie detské sú pre nich nejakú dobu trápne 😭 od 5tich rokov nemali záujem ani na vystúpenia chodiť. Takže beriem to pozitívne, detské obdobie si prešli detskými a prirodzene prešli na to čo počúvajú rodičia.

veverickav
4. jún 2025

Mne na Paci Pac vadi najma ON. Viem, ako robil svojej byvalej zene zle, ako sa dotahovali za deti, ako problemy robil. Jemu to ide priamo z oci. Nikdy ich preto nepodporim....moze to hrat ako chce.... A to ani nevravim o tych primitivnych piesnach. Ok, su to pre deti songy, ale ich su naozaj najslabsie. Len chceli z detskeho boomu vytrieskat co najviac.

gabrielabydzo
4. jún 2025
@sevrin

Spýtaj sa malých detí ako ich mozgy spracúvajú tie texty. Deti veľa vecí vnímajú inak ako dospelí, ktorí majú na všetko iný pohľad. Aj mňa kedysi bavilo Od Kuka do Kuka a potom z nejakého záhadného dôvodu to prestalo.

@sevrin Neviem čo si ich zastavávaš sú zjavné otrasný a bodka.Ja neviem sice kto to je ani o koho sa jedná ,chvalabohu moja to doma nepočúva.Sa zamysli,aj pre deti sa dá tvoriť s citom a nie od buka do buka.To by každá matka dieťaťa mohla vyjsť na pódium a kvákať si to svoje.Ešte by ju mali za to chváliť nie?Raz keď to niekto nevie,nech sa ide inde realizovať.To ako keď Šimpečková vyšla na pódium s išla presviedčať aká je ona umelkyňa.O Tom Baltazarovi som ani nepočula.Veď mamičky musia vedieť od kial to ich dieťa má.Moja to nepozná a po tejto diskusii ani nechcem aby to poznala.

gabrielabydzo
4. jún 2025
@777januska777

Ja som si v živote prešla všetkými možnými hudobnými žánrami, a roznymi kapelami, tak prečo mam teraz tu možnosť vziať svojim deťom? Ak sa im páči paci pac, tak im pustím paci pac, to ze ja ich nepočúvam a nepáčia sa mi, neznamená to, ze sa nemusia páčiť mojom deťom. Predsa moje deti sú samostatné osobnosti s vlastnou hlavou a s vlastným hudobným vkusom. Snažíme sa o respektujucu výchovu a neviem co všetko a potom sa tvarime, ze je v poriadku nerešpektovat co sa našim deťom paci.
A fakt porovnávať mira Jaroša, ktorý je zameraný na úplne iný vek detí a takú fihu ci paci pac, ktorí sú zas na úplne iný vek. Ved to je obrovský rozdiel u deti vo vnimani.

@777januska777 áno hlavne ten text čo tu pani píše ,Dala bych ti dala ale ma nesvrbí.To veľmi dobre vediete svoje deti.Priam ukážková výchova.Hlavne ak máte dcéru a zanôti to pred pedofilom.Stačí že taký bude mať v škole či škôlke besiedku alebo tam bude niečo opravovať a vaše dieťa toto len tak zanôti.Luxusná výchova,tlieskam.

777januska777
4. jún 2025
@gabrielabydzo

@sevrin Neviem čo si ich zastavávaš sú zjavné otrasný a bodka.Ja neviem sice kto to je ani o koho sa jedná ,chvalabohu moja to doma nepočúva.Sa zamysli,aj pre deti sa dá tvoriť s citom a nie od buka do buka.To by každá matka dieťaťa mohla vyjsť na pódium a kvákať si to svoje.Ešte by ju mali za to chváliť nie?Raz keď to niekto nevie,nech sa ide inde realizovať.To ako keď Šimpečková vyšla na pódium s išla presviedčať aká je ona umelkyňa.O Tom Baltazarovi som ani nepočula.Veď mamičky musia vedieť od kial to ich dieťa má.Moja to nepozná a po tejto diskusii ani nechcem aby to poznala.

@gabrielabydzo na umení je super to, ze kazdy ma úplne iný vkus. To máš ako napríklad s filmom. Ja mam veľmi rada sandlerovky, áno sú to prvoplanove blbosti a predsa ich mam rada. To ale nebráni v tom aby som mala napriklad rada aj taky počiatok. A na umení je super to, ze ho kľudne môžeš robiť aj ty, umenie nemá hranice a mantinely.
Btw. Doteraz si ako dieta pamätám ako sme si spievali pesničky, jede jede mašinka, či vlak. A teda až časom sme pesničky pochopili. Alebo teraz taka Marisa, ved to je tiež taka silno sexuálna pesnička a aká je populárna. Najsexualnejsie pesničky sú najmä ľudovky a nevadí nám keď ich deťom púšťame, ved to je predsa tradícia ci ako?

autor
4. jún 2025
@mameha7

@nevenka mojej trojročnej dcére muž púšťal od nich Hoja hop. Odvtedy si spieva ,, Dala by ti dala, ale ma nesvrbí... ". 🤦‍♀️

@mameha7 úplne prvý ročník helfestu som mala v pláne ešte pred pôrodom si tam zapařiť len dieťa si povedalo že bez neho nejdem nikam takže v deň fesťaku sme akurát prišli domov z pôrodnice. Síce sme tam nešli osobne ale tak aspoň sme si pustili záznam z koncertu a dodnes si skoro každý deň ideme helenine, bijou aj slíže. Čo mi na to povedia v škôlke na to som ozaj zvedavá 😂

gabrielabydzo
4. jún 2025
@777januska777

@gabrielabydzo na umení je super to, ze kazdy ma úplne iný vkus. To máš ako napríklad s filmom. Ja mam veľmi rada sandlerovky, áno sú to prvoplanove blbosti a predsa ich mam rada. To ale nebráni v tom aby som mala napriklad rada aj taky počiatok. A na umení je super to, ze ho kľudne môžeš robiť aj ty, umenie nemá hranice a mantinely.
Btw. Doteraz si ako dieta pamätám ako sme si spievali pesničky, jede jede mašinka, či vlak. A teda až časom sme pesničky pochopili. Alebo teraz taka Marisa, ved to je tiež taka silno sexuálna pesnička a aká je populárna. Najsexualnejsie pesničky sú najmä ľudovky a nevadí nám keď ich deťom púšťame, ved to je predsa tradícia ci ako?

@777januska777 Neznášam ľudovky a Marisa či Mariša??Nepoznám ani moje dieťa nie😆A nikdy jej nekúpim knižku o tom ako malé deti učia kde sa majú večer hladkať 🤮Niečo je už silná káva proste.Treba vedieť kde sú hranice a čo áno a čo už nie.Počuva moja hudbu,takú tu trápnu tuším Bruno Mars ju s niekým spieva a zlaté je Dabadubi,to spieva aspoň dieťa.Alebo Darinka Mandarínka na tom nie je nič zlé.Peter Nagy plus deti tam boli normálne pesničky

lienka.7
4. jún 2025
@berinkaj

@berinkaj každý máme čo to za sebou 🤣🤣🤣
Napr. toto

https://www.youtube.com/watch?v=mW63ZXPYnMM

Usmievanka😊

berinkaj
6. jún 2025
@lienka.7

@berinkaj každý máme čo to za sebou 🤣🤣🤣
Napr. toto

Usmievanka😊

@lienka.7 pozname pozname..ake figuru ma ako prutik😝