icon

Rozpoznajú ľudia pohlavie vašich detí správne?

30. mar 2024

Dnes, ked sme boli na ihrisku, tak tam bolo okrem nasho dietatka este jedno dieta, ktore malo dlhe vlasy v gumicke. Aj nase aj to druhe dieta malo 3 roky. A zrazu hovori matka toho dietatka s dlhymi vlasmi v gumicke na nasho synceka, - Martinko, pust aj dievcatko 😃. Nas chlapcek je teda uplne chlapcek s kratkymi vlasmi. S muzom sme len ocami prevratili, ze pani to ma nejako pomylene. Aj vase dieta, si mylia s inym pohlavim, ked je do oci jasne, ze to je chlapcek?

Strana
z3
januska12323
30. mar 2024

A nie je to jedno? Keď to druhé dieťa nepoznám poviem prvé čo mi napadne.

petronellla87
30. mar 2024

No moja mala raz veľkú červenú mašľu na hlave a aj tak povedal jeden pán že aký pekný chlapec 😃

anjelicek26
30. mar 2024

Ludom je to suma fuk, nejdu len podľa vlasov, ale aj oblecenia,gestikulacie,spravania rodica k dieťaťu.. žiadna dráma sa nestala, tak ste ich opravili, ze vás XY je chlapcek...Pointa bola,že vás slušne chceli pustiť...

ivik4
30. mar 2024

No .. su ludia ktory to robia schvalne a nik ma nepresvedci o opaku. Nas sused 2roky hovoril ze mame dceru aj ked syna videl. Byval hned pri nas, vkuse nas stretaval a isiel si svoje aj tak

autor
30. mar 2024

@januska12323 Tak je divne u 3 rocneho dietata vraviet pohlavie do bludu. Ved 3 rocne dieta vie ze je chlapcek. A pani nam dieta nazve dievcatkom. Mo divne. Ja ked si nie som ista pohlavim, poviem radsej dietatko, a nie do bludu pohlavie dietata vraviet.

liz_lemon
30. mar 2024

mne sa to casto stavalo, syna oznacovali za dievca, ano mal take kucerave vlasy, ale bol obleceny chlapcensky, a detto dcera cela v ruzovom, len mala kratke vlasy, tak bola oznacena za chlapca, len preto, ze nemala nausnice

doris11
30. mar 2024

Náš syn mal trosicka dlhšie brckave blond vlasy. Pre každého bol dievčatko aj keď mal oblečenie celé modre 😂 Potom sme ho začali strihať a aj tak sa najdu ľudia čo si ho pomýlia s dievcatkom 🤣 ale už to nieje take časté. Ale neriešim 😃

januska12323
30. mar 2024

Tak sa trojročné ohradí, že nie je dievčatko nijak mu to neublíži. Riešiš hlúposti.

trgypadl
30. mar 2024

Nasmu synovi casto hovoria, ze je dievčatko, ma dlhsie kucerave vlasy, bude mat 3.tvaricku ma naozaj taku, ze clovek je v pomykove. Aj mne sa podarilo minule pomylit. Tragediu z toho nerobim, ospravedlnim sa a ideme dalej

estellas
30. mar 2024

Tá pani nemyslela zle, mi napadlo že možno zle vidí 🤷🏻‍♀️.
Keď má krátke vlasy tak je to trochu zvláštne.
Môj brat mal dlhšiu ofinu vzadu mal normálne krátke vlasy. Jedna pani sa si myslela že je to dievčatko. Nechápem prečo niektorí ľudia asi fakt nevedia odhadnúť.

autor
30. mar 2024

Tak mne prisla tato situacia vtipna, lebo pani si zo svojho syna robi dievca. Mal ten chlapcek ozaj dlhe vlasy v gumicke. A nasho synceka s kratkymi vlasmi nazvala pani dievcatko. Pomylena zena.

trgypadl
30. mar 2024

Preco by mala byt pomýlena? Zato, ze ma chlapcek dlhe vlasy? To su na to nejake predpisy? Ze chlapci musia mat iba krátke?

autor
30. mar 2024

@trgypadl 3 rocny chlacek s dlhymi vlasmi v gumicke no co ja viem... A nasho kratkovlaseho chlapca nazve dievcatko. Predpisy na to nie su. Ale divne si robit z chlapca dievcatko. Uz ked sa dospely chlap rozhodne pre dlhe vlasy jeho vec. Ale z dietata si robit dievcatko a davat mu gumicku na dlhe vlasy...

trgypadl
30. mar 2024

Zato, ze ma dlhe vlasy tak si z nich robime dievcataka?? 🤦‍♀️🤦‍♀️

ivik4
30. mar 2024

Vidis ,ty tiez niesi uplne ok ked sudis hned druhu matku len za dlhsie vlasy jej syna . Vsak kasli na to

ckocka
30. mar 2024

Máš pravdu, ženu na prevýchovu, chlapca ostrihať a tebe metál za to že strážiš poriadok.

autor
30. mar 2024

@trgypadl Asi si si vela po tej hlave trieskala, ako si aj emotika pridala. Moj nazor je, ze chlapcek s gumickou v dlhych vlasoch je snaha matky robit z neho dievca. A ty davaj svojmu chlapcovi rovno aj 2 gumky.

autor
30. mar 2024

@ckocka Ja nestrazim poriadok, nic som tej zene nepovedala, iba sme sa s muzom na tej zene zasmiali, ze je na hlavu 😃.

ckocka
30. mar 2024

No, čo na to povedať. Tebe to aj tak nedocvakne.

januska12323
30. mar 2024

Na hlavu tu bude niekto iný.

bluka2
30. mar 2024

A keby sa to nestalo, den by bol lepsi?

pehavcek
30. mar 2024

Prepac, ale neviem ci by ma jeden takyto zazitok prinutil pisat na modreho konika.Neber to v zlom ale maximalne by som prekrutila oci a o minutu by som si uz ani nespomenula.

doris11
30. mar 2024

Prečo by chlapci nemohli mat dlhé vlasy? Nevidím na tom nic zle a už vôbec nie to že si z nich matka robi dievčatka.
Koľko dospelých mužov má dlhé vlasy, a koľkým to aj pristane. To že sa to tebe nepaci to je už tvoj problém..
a to že si nejaka mamicka pomylila chlapca z dievcatkom neznamená že je hneď na hlavu. Stava sa

klip0
30. mar 2024

Stalo sa mi viac krát keď bola dcéra bábätko, mavla som rukou.
Ono na ihrisku nosia teraz deti čiapky, pravdepodobne nevidela že tvoj syn má krátke vlasy. Možno mal oblečenie neutrálnej farby a vyhodnotila to takto

nevenka
30. mar 2024

@petronellla87 aj nasa mala je chlapec, ruzova bunda, ciapka s motylikom ruzovym a aj tak a zase na chlapceka mi hovorili, aka zlata je mala 😅🤣

petamich
30. mar 2024

tak tebe sa nezda v poriadku, ze sa pani pomylila a povedala na vasho syna, ze je to dievcatko ale to ze ju tu urazas, ze je na hlavu, len preto, ze jej syn mal dlhsie vlasy to uz v poriadku je 🙂 niekedy naozaj nerozumiem

sashabb
30. mar 2024

Prečo by mala z neho robiť dievča? toto je tak debilný názor. Môj syn mal tiež dlhé vlasy a vieš prečo? nechcela som dievča, to ON chcel mať dlhé vlasy. A teraz čo? Budem ho silou mocou strihať, lebo ja chcem aby mal krátke vlasy, ach ..
Ale inak stávalo sa mi toto pri prvom synovi, bol celý v modrom, kapsáče, šiltovka, krátke vlasy no aj tak bol za dievča. 🙊

lucia13022023
30. mar 2024

Troska na odľahčenie, neter bola malinke bábätko a v kočíku chodila takto.. Raz som kočíkovala so sestrou a jeden známi ze jeej aký pekný chlapček 🤣 len sme sa na tom zasmiali🤣

mamina7070
30. mar 2024

tak mozno bola ta zena pomylena tak by som to brala😉

mamamasama
30. mar 2024

Moj syn ma 4 a vyzera uplne ako dievcatko a je mi to uplne jedno.

Strana
z3