Rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky
Ahojte, chcem sa spýtať, či sa niekto nechystá ísť na IPV v Žiline na predprimárnu pedagogiku?
Ahojte, aj ja by som poprosila info o predprimárnej predagogike. Tento rok chcem ist do ZA.
Ahojte, chcela som ísť do Žiliny na rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky. V šk. roku 2019/2020 však štúdium otvárať nebudú. Netuším prečo. Neviete, kde ešte by sa dala predprimárna pedagogika študovať?
@janetinka včera mi poslali mail, s tým, že štúdium neotvárajú. Rokujú však s inými univerzitami o prípadnej výučbe. Zrušili to aj na UMB v Bystrici. Zaujímala som sa o toto štúdium už dlhšiu dobu a čakala som na prihlášku. Som zvedavá, ako to nakoniec dopadne...
Túto infomácia má na stránke UMB Bystrica. Prosím ťa Lenorka, ak budeš mať nové informácie čo vyrokovali, napíš. Ďakujem pekne
@inuska1612 prosím ta ak by si vedela nejake info o tom studiu aj ja mam zaujem...
@henrioska1 ahojky, ja zvazujem toto studium, mozem poprosit nejake info pls? Kludne ip ak by mate cas ...diik
@mima1975
@leeaanka Dobrý deň, dievčatá, aj ja by som mala záujem o toto štúdium, ak by ste niečo nové vedeli, prosím o info - kgasperova@centrum.sk...aj ja zverejním, keď niečo nové zistím🙂
Ahojte, asi nám neostáva nič iné iba počkať do budúceho školského roku. A dúfať, že štúdium predprimárnej pedagogiky otvoria.
Neviete niekto ci sa niekde na Slovensku bude otvarat rozsirujuce primarna pedagogika?
sue250 je to iste ze budu otvárať v novom školskom roku primárnu pedagogiku v Košiciach? A funguje to už dlhšie to štúdium primárnej pedagogiky v KE? Ja som písala do Žiliny ale ešte zatiaľ nevedia ci bude možnosť študovať primárnu pedagogiku,.

Pozdravujem, ukončil už niekto rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v Žiline?