Rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky
Ahojte, chcem sa spýtať, či sa niekto nechystá ísť na IPV v Žiline na predprimárnu pedagogiku?
@sonulka8 hej pisala som, len este ziadna odpoved. A ja neviem teda, teraz uz to tam je dopisane v podmienkach, ale ci to bolo aj predtym si voobec ale vobec nevybavujem. Som s tym pocitala na 100% a ma to pekne odrovnalo, lebo som mala este dalsie plány...takto teraz neviem ze co 🙈a teda ist dalsie 4 ci 5 rokov studovat sa mi nechce
Ahojte. Prosím Vás je tu niekto,kto teraz končil IPV ZA primárnu pedagogiku? Mám traumu z jedného predmetu. Budem vďačná za každú pomoc. Vopred ďakujem. Ja idem do 2.ročníka. 🙂
@ronja ahoj mozes mi napisat na email? Nerada by som to tu rozoberala 🙂 DAKUJEM. milota1@atlas.sk
Ahojte, prosím Vás, dá sa na IPV v ZA študovať primárna pedagogika? Je teraz od septembra otvorený ročník v ZA?
Ahojte. To ako naozaj je školné na primárnu pedagogiku v SNV až 180 eur mesačne? Niekde bolo že každý druhý mesiac. Ako je to tam s výchovami? Hru na nástroj a spev asi nedám.
@trimi ahoj 🙂 Vidím, že aj ty hľadáš RŠ pre predprimárnu pedagogiku. V BA otvorili nový študijný program špeciálna pedagogika pre učiteľky materských škôl (pre predprimárne vzdelávanie). Na stránke UK píšu, že štúdium je určené pre absolventov Bc. alebo Mgr. študijných programov, ktoré kvalifikujú absolventa pre prácu na pozícii učiteľa materskej školy v zmysle vyhl. č. 1/2020 o kvalifikačných predpokladoch pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov. Takže asi toto je zatiaľ jediná cesta pre získanie kvalifikácie pre MŠ. Tu je link, kde si to môžeš pozrieť. Prihláška do 30.4.2021 https://www.fedu.uniba.sk/studium/celozivotne-v...
Ahojte, dnes som zistila, že učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie ako rozširujúce štúdium (2roky) ponúkajú na UK v Bratislave, na stránke majú uvedené: predškolská a elementárna pedagogika ale pri podaní prihlášky: učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie. Dlho neponúkali, teraz áno.