Rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky
Ahojte, chcem sa spýtať, či sa niekto nechystá ísť na IPV v Žiline na predprimárnu pedagogiku?
ja som také nič nenašla, že by to muselo byť.... moon101 prihlášku si si kúpila, či vytlačila? ja sa na to len chystám.
A neviete nahodou (alebo sa to niekde nepise) ci pocas 2roc. studia sa absolvuje prax na MS a prax na 1.stupni ZS?
Daj si do googla rozsirujuce studium predprimarne vzdelavanie Zilina,tam si mozes poziadat o informacie
@moon101 Ahojky. Ty si si vyziadala informacie od nich ohladom platby, vyucby, praxe? A ukoncenie je statnica a aj obhajoba prace? Lebo ja co citam stranku education.sk tak tam nic take nepise. Ja som z toho mix :( Mna napadla prax, ze v MS a 1.stupen ZS , lebo tak mi to vysvetlili kamosky, co maju skoncenu normalnu VS pedagogicku. Inak ja si pozeram rozne tie studia, no a uz sa len rozhodnut 🙂
Ja som poslala asi pred 2 tyzdnami,uz mi aj napisali,ze ju maju a ze sa mi ozvu v juni.tak uvidime.
@moon101 chcem sa informovať. Pre istotu. Mam vystudovanu specku. Toto štúdium mi umožní ucit na beznej zs ??
@moon101 ahoj prosim ta mozes mi dat info kde studujes?pripadne link,a ked nemam ukoncenu pedagogicku VS mozem tam studovat?kludne i IP vdaka

Ahoj, ja sa chystám, len či otvoria vôbec.