icon

Rozširujúce štúdium SJL Trnava

dynnora
17. aug 2020

Ahojte, je tu nejaká absolventka RŠ sjl v Trnave, prosím?

Strana
z2
vivi142
21. júl 2025

aj-aj, zavisi od predmetu.. z literatury vacsinou otvorene

pituska_89
21. júl 2025

Zdravím. Ja prestupujem do 2.ročníka z inej školy. Aký je prístup pedagógov? A ako je to so záverečnými prácami? Robí niekto problémy alebo sa skôr snažia pomáhať?

anonym_07b6e5
21. júl 2025

@dynnora Ja sa čudujem, že ide niekto študovať SJL. Študujte matematiku, fyziku alebo chémiu a budete mat miesto zaručené. V dnešnej dobe je prebytok slovenčinárov.

ngl
22. júl 2025
@pituska_89

Zdravím. Ja prestupujem do 2.ročníka z inej školy. Aký je prístup pedagógov? A ako je to so záverečnými prácami? Robí niekto problémy alebo sa skôr snažia pomáhať?

@pituska_89 prestupujes z nr? Ak sa môžem opýtať, prečo? ( na rok sa chystám na rozsirujuce do nr, ale aj z počutia skôr odporúčajú tt)

anonym_36c9be
22. júl 2025
@anonym_07b6e5

@dynnora Ja sa čudujem, že ide niekto študovať SJL. Študujte matematiku, fyziku alebo chémiu a budete mat miesto zaručené. V dnešnej dobe je prebytok slovenčinárov.

@anonym_07b6e5 ja som ešte ani nezačala rozsirujuce a už mám miesto slovenčinarky iste 🤷‍♀️

pituska_89
22. júl 2025
@ngl

@pituska_89 prestupujes z nr? Ak sa môžem opýtať, prečo? ( na rok sa chystám na rozsirujuce do nr, ale aj z počutia skôr odporúčajú tt)

@ngl Nesadli sme si s jedným vyučujúcim a nebaví ma s ním zápasiť, aby mi dal E z milosti. Pritom moje pôvodné vzdelanie sa takmer úplne prekrýva so SJL a veľmi príbuzné predmety som niekoľko rokov učila. Aj témy, z ktorých som mala skúšky.

anonym_293f55
22. júl 2025
@anonym_07b6e5

@anonym_07b6e5 Keby mi išla práca s číslami tak by som tú matiku a pod. študovať išla, ale s dyskalkúliou by to bol zrejme "trošku" problém. Celkovo si myslím, že učiteľov akéhokoľvek predmetu je dostatok, ale je málo kvalitných učiteľov.... Tak prečo nebyť kvalitná slovenčinárka, keď mám k tomu všetky predpoklady.

deny36
26. júl 2025
@ewisam

Chystá sa niekto na Sjl od septembra 25 ?

@ewisam ahoj podala som si prihlášku ;) tak uvidime

anonym_39b5ce
23. aug 2025

Ahojte, prišlo Vám už rozhodnutie o prijatí?

deny36
24. aug 2025
@anonym_39b5ce

@anonym_39b5ce nie iba info, že ma registrujú.

anonym_39b5ce
24. aug 2025
@deny36

@anonym_39b5ce nie iba info, že ma registrujú.

@deny36 jeej, ďakujem za odpoveď. 🙂 nevieš náhodou kedy bude zápis? 🙂

pituska_89
25. aug 2025
@anonym_39b5ce

@anonym_39b5ce Mne pani zo študijného oddelenia napísala, že ma prijali a zápis bude 27.9.. Čas nenapísala. Predlokladám, že to platí pre prvákov aj druhákov.

Strana
z2