Ručne vyrábané jednoduché výzdoby k Veľkej noci-tipy.
baby dajte nejake tipy.
cez vikend ma manzel "nutil" prispiet /zrucne/ na vyrobu 3D pozadia do akva...no hroza...polystyren putoval rovno na balkon a utekali kupit novy a tam sa manzel vyjancil a to uz stoji za to...xixi, ja absolut nic...nula bodov 😔 😔 😔 ja ked mam nieco nakreslit dcere...kokso, 1 zvieratko si pomyli s druhym kvoli tomu ako to je nakreslene...hroza.
podla mna staci, kvetinac, hlina, semiacka zeruchy, nechat do velkej noci vyrast, do toho kupit nejake kuriatka ako dekoraciu, nejake lyko na obviazanie kvetinaca resp. farbicky na keramiku, namalovat nejake vianocne motivy na kvetinac a ozdoba je na svete, po velkej noci moze ist zerucha na chlebik s maslom 😉
napr.http://4.bp.blogspot.com/_GUBI-8e3N8E/Sdu_5pWwH0I/AAAAAAAAFk8/dd4xH5SYhwk/s400/P1010456.JPG
tí zajaci sú perfektní....hneď som vyskúšala so švédskej utierky.... 😀 ....musím pohľadať niečo krajšie, alebo rozstrihám nejaký uterák... 😅

hm, aj mna by zaujimalo, nie som moc zdatna, takze ocenim jednoduche-lahke, nieco tak lahke ako kupim a mam, no nechcem kupit ale povedat manzelovi, ze aha, to som urobila ja, ha!
😀 😀