S akým matracom ste boli spokojní a svedomito ho odporučíte?
Ahojte, velmi rada si precitam Vase nazory a skusenosti s matracmi. Aj pozitivne, aj negativne. Urcite musime riesit doma aj my tuto temu, a dufam, ze skoro aj nakup. Lebo ta vylezana diera, ktora sa vyskytne sem- tam, ked vstanem z postele je strasna. A moj chrbat... aj manzelov... My sme mali zdravotne matrace, mame ich 9 rokov, ale uz dosluzili. Uz nepomaha, ani otocenie, ci prelozenie matraca. Potesi ma nazor kazdeho z Vas, pripadne aj nazov, typ, vyska a podobne.
Dakujem.
Staci mi len to, ze ste s nimi spokojni a, ze nie su vylezane. A tie viac pouzivane su kolko 5 - 6 rokov? Lebo tie nase su na ....o uz pekne 2 roky 😒
@sissy27 Staci mi len to, ze ste s nimi spokojni a, ze nie su vylezane. A tie viac pouzivane su kolko 5 - 6 rokov? Lebo tie nase su na ....o uz pekne 2 roky 😒
@katkalubkova neviem či chceš konkrétnu značku,typ,cenu,lebo to si každý môže presadzovať to svoje...ja len za seba poviem...matrace si vyberaj podľa roštu..podľa toho aký je rošt,podľa toho sa vyberá typ,tam sa ti vyselektuje výber na pár a rozhodnúť sa musíš osobne na predajni,nie kto ti čo vnucuje...
@katkalubkova no tie prvé (a stále nezničené) máme určite viac ako 6 rokov 🙂
@dominika6 dakujem, len chcem poznat skusenosti a nazory!
Rost matraca, je co? To je ta kratsia, bocna strana ,matraca? Lebo viem co je rost postele, ale rost matraca... Skusim to vygooglovat 😀 . Urcite aj cena zavazi, ale tym nechcem povedat, ze kupim najlacnejsi, ktory bude. Nejako kvalita aj cena bola prijatelna a hlavne nejaka zivotnost, takze asi budeme musiet siahnut viac do vreciek
No mna toto tiež zaujíma, máme všité matrace, rozobrala som vymenila za tie samo nafukovacie, jeden stál 100e, a nestoja ani za prd...
@katkalubkova
Ja mám pozitívnu skúsenosť s touto firmou a ich stránkou.
Tá stránka ti môže veľmi pomôcť sa zoerientovať v tom, čo vlastne od matraca chceš.
Možnosť výberu podľa parametrov spáča je úžasná:
Vyskúšaj.
https://www.prespanok.sk/matrace?open=1
@katkalubkova
A áno, reálne som u nich aj kúpila, matrace sú používané zatiaľ iba rok, ale bez známky akéhokoľvek používania.
@katkalubkova za mna len tolko, ze nezalezi na cene...matrace do nasej spalne sme kupovali nejake zdravotne 500€/ks a v predajni boli super, ale po case spania, nic moc, boli pre mna makke, medzitym sme kupili so hostovskej izby matrace z ikey 100€/ks a na tych spim dodnes 🙂
@katkalubkova
Nie rost matraca...😀...rost...v posteli...
Bud mas dreveny-latkovy alebo lamelovy-pruzny...
@dominika6 aha, no dreveny mame, aspon postel mame novu a naporiadok, bukovu z masivu ( aj som sa pochvalila 😀 )
Ta ma 5 rokov asi, a je fajn 😉
@evitka83 No to " potesi " 😒
@heni79 dakujem, pozriem, ked budem mat viac casu!
@katkalubkova
Na dreveny rost mozes dat penove v hrubke od 18-20 a viac cm...alebo pruzinove ale tie musia byt zapustene do ramu po bokoch postele do 1/3-1/2....
A ked jw matrac pur peny to je len molitan

@katkalubkova my máme v celej rodine (4 domácnosti) dormeo matrace, rôzne typy (oni priebežne menia ponuku, takže nie vždy sa podarí kúpiť ešte rovnaký model) a so všetkými spokojnosť... neviem, čo konkrétne by si chcela o nich vedieť, ale ani jeden nie je vyležaný alebo akokoľvek zničený, používané sú roky, ten posledný kupovaný máme cca 2,5 roka...