icon

S akými klamlivými obchodnými praktikami ste sa stretli?

keira
21. jan 2024

S akými ste sa prosím stretli?

brloh
21. jan 2024

@keira cenovka nad potravinou, vraj -30% zlava. Rovnaky nazov, gramaz. Pri pokladni som zisltil ze stoji o euro viac. Bola to ina znacka 😃

simca115
21. jan 2024

@keira tie "úžasné" black friday s,cyber monday . Jedno veľké klamstvo

anickabasnicka
21. jan 2024

:kosik s hadrami, cedule sleva od XX% - musis jit kus po kusu, aby jsi nasel ten spravny kousek, kde je ta sleva, protoze je tam namichane i zbozi za beznou cenu
: slevnena cena neni napsana na cedulce, ale zjistis ji az u pokladny.a to je kolikrat dost sok, protoze to neodpovida te ceduli viz :vyse

sweet20
21. jan 2024

@keira 1+1 a pod.

keira
autor
21. jan 2024

@sweet20 myslis? niekedy sa da

keira
autor
21. jan 2024

@simca115 cize zlavy neexistuju ?

sweet20
21. jan 2024

@keira existuju.. ale co ide dole ine ide hore.. ved ty by si robila biznis keby davas same akcie?

biglovemom
21. jan 2024

Zlavy. Pred zlavou stoji pulover bezne napr 20e
V zlave z 30e na 20e🤣🤣🤣
Black Friday detto. Nie je to u kazdeho produktu tak, ale u vela.Preto sledujem ceny bezne , a potom si porovnam ked je zlava alebo Black Friday .

simca115
21. jan 2024

@keira nehovorím že neexistujú ale veľa razy sa poukazovalo na to že obchodník dá cenu pred zlavou 4 razy väčšiu ako pôvodná. Takže je to dosť veľký odrb

dejka77
21. jan 2024

Taka uplne bezna vec, o ktorej sice viem, ale neznasam to - ked mas velkymi cislicami zlava napr. 50% a pod tym malymi pismenkami - az do. Cize z toho vyplyva, ze to moze byt 10%, 20 % a pod. Alebo ako sa mi stalo na letaku z jednoty - normalne plati 1-2 tyzdne a pri zopar produktoch mas napisane, ze zlava plati len do xy datumu.

amelie2017
21. jan 2024

Tak ja som napriklad tento rok vychytala black friday dobre. Ale mala som toe veci odsledovane dlhodobo a naozaj som kupila za polovicu alebo minimalne 30% dole.
Akcie 1 plus druhe o 70% lacnejsie vyuzivam casto, hlavne pri cestovinach, kapsulach do umyvacky, samponoch- veci, ktore kupujem pravidelne a mam o
prehlad.