S akými klamlivými obchodnými praktikami ste sa stretli?
S akými ste sa prosím stretli?
:kosik s hadrami, cedule sleva od XX% - musis jit kus po kusu, aby jsi nasel ten spravny kousek, kde je ta sleva, protoze je tam namichane i zbozi za beznou cenu
: slevnena cena neni napsana na cedulce, ale zjistis ji az u pokladny.a to je kolikrat dost sok, protoze to neodpovida te ceduli viz :vyse
Zlavy. Pred zlavou stoji pulover bezne napr 20e
V zlave z 30e na 20e🤣🤣🤣
Black Friday detto. Nie je to u kazdeho produktu tak, ale u vela.Preto sledujem ceny bezne , a potom si porovnam ked je zlava alebo Black Friday .
Taka uplne bezna vec, o ktorej sice viem, ale neznasam to - ked mas velkymi cislicami zlava napr. 50% a pod tym malymi pismenkami - az do. Cize z toho vyplyva, ze to moze byt 10%, 20 % a pod. Alebo ako sa mi stalo na letaku z jednoty - normalne plati 1-2 tyzdne a pri zopar produktoch mas napisane, ze zlava plati len do xy datumu.
Tak ja som napriklad tento rok vychytala black friday dobre. Ale mala som toe veci odsledovane dlhodobo a naozaj som kupila za polovicu alebo minimalne 30% dole.
Akcie 1 plus druhe o 70% lacnejsie vyuzivam casto, hlavne pri cestovinach, kapsulach do umyvacky, samponoch- veci, ktore kupujem pravidelne a mam o
prehlad.

@keira cenovka nad potravinou, vraj -30% zlava. Rovnaky nazov, gramaz. Pri pokladni som zisltil ze stoji o euro viac. Bola to ina znacka 😃