S ktorými autami sú vaše rodinky maximálne spokojné?
Ahojte 🙂
Nejaké tipy už s manželom máme, no rada by som si prečítala aj vaše skúsenosti 😉
Zaujímajú ma aj situácie, keď ste auto pri dvoch detičkách kvôli veľkosti menili, pre aké ste sa rozhodovali a ktoré značky, modely nakoniec vyhrali.
Ďakujem 🙂
My mame dva auta, jedno je Skoda Octavia II. ODPORUCAM. Sme max. spokojný 🙂 Velke, pohodlne, priestranne aj v predu a aj vzadu. Co sa týka kufra nie je o com, vosli mi tam aj dvere pri stahovani :D cenovo pristupne, vkusne a elegantne 🙂 k tomu je spotreba (nafta) mimo mesta cca 4l (3.8-4.4 ) kombinovana 4.8 a v meste okolo 5.5....neni o com 🙂
druhe auto je Skoda Fabia II. (benzin), ze do mesta 😀 a zozere mi aj hlavu 😀
tiez mame Skodu oktaviu elegance....najvacsia spokojnost!!!...manzel vyberal auto asi pol roka, a to sa dost vyzna..hlavne co sa tyka technickych veci,moznych nahradnych dielov a podobne...vyhrala oktavia .ano kufor ma neskutocne velky a nemali sme ziadne s tymto autom este nijaky problem .odporucam!
@rivatha tak zalezi na tom, ake mate preferencie. ked som vyberala auto, urobila som si tabulku so ziadanymi vlastnostami- to boli riadky a stlpce boli kandidati 🙂 a potom som uz len pridelovala body a vahy, no, sla som na to vedecky, priznavam 😀
vyhralo suzuki sx4 🙂
skodu som nechcela v ziadnom pripade, su oblubenymi objektmi zlodejov- este aj v takom malom meste ako sme my.
chcela som japonsku znacku, benzin, nizku spotrebu, klimu a elektroniku a isofix v cene.
suzuki vyhralo, lebo ma vysoky podvozok- je to bezpecnejsie nez nizky, objem motora je 1,5, spotreba kombinovana 5,6 myslim.
dozadu zmestim 3 detske autosedacky. kupovali sme nove za hotovost a preto bola dolezita aj cena, ktora je celkom nizka pri tomto aute. zaruka je na 5 rokov.
chcela som male auto s dostatkom vnutorneho priestoru, nizkou spotrebou a hlavne na vysokom podvozku 🙂
najlepsie sa mi jazdilo na citroen picasso (este stare). presli sme na nom 350tis km a stale este jazdi. dobra spotreba, dobry posed sofera aj spolujazdca (dost vysoko). teraz mame vw golf combi tiez spokojnost, mala spotreba, velky kufor, jedina nevyhoda ze je to len 4miestne auto (aj ked pisu 5). takze musime menit. inak kupujeme vzdy jazdenky s malo km.
my sme menili az pri tretom dietati, mame wv caddy, do kufra dame rozlozeny kocik, kufre, co len chces 😀
my máme ford mondeo combi 2009 a sme s ním veľmi spokojný. velké a pohodlné. je to rodinné autko 🙂
ahoj my mame Ford Fusion .sme s nim velmi spokojni. mame ho uz 1,5roka boli sme s nim uz dva krat v Chorvatsku, a v pohode sme sa vopchali do kufra / cestovna postielka +zlozeny kocik.a stale tam bolo tolko miesta....../.my sme s nim velmi spokojni, pred 1,5 rokom sme predali nase prve spolocne auticko a to bolo tiez Ford Fusion . inu znacku a model sme ani nechceli .
🙂 😵 😀 😅
My máme Toyota Corolla Combi a sme maximálne spokojní 😉
ahoj, my máme subaru forester ... velkost? maximalne spokojna. ako aj v kufry tak aj na sedadlach . co sa tyka jazdnych vlasntosi som spokojna tiez ako sa len da. 4X4 redukovana , 2 liter , nonstop zimne gumy, takze sa v pohode vysplhame do kopcov ( ked ideme zakrmovat lesnu zver, alebo na chatu a tak podobne ) v zime je to auto uzasne.. zatial co susedia pol hodinu startuju auta a nemozu sa nikam z dediny dostat my si veselo jazdime 😀 ma to tazne zariadenie, uvezie cca 1 tonu nakladu . a radi s nim chodime aj na dlhe trasy
co je negativum je spotreba cca 10l /100 km . benzin 😖 po meste pochopitelne aj viac
My mame Toyota Verso - sedem miest (dva su skryte v podlahe kufra, daju sa prilezitostne pouzit), je to nafta, mala spotreba, velky kufor, maximalna spolahlivost, vzadu dva isofixy (hladali sme auta s troma isofixami, ale to je pri tejto kategorii dost vzacnost). menili sme teraz, ked cakame druhe. Predtym sme mali tiez Toyotu Corollu, za pat rokov sme ani raz nemali poruchu, vymenili sme ju len kvoli priestoru.
treba mat hlavne podmienky, co od auta ocakavas....My sme v decembri kupili novy! Citroen C4 Grand Picasso a uz mame nabehanych 28 000km 😅
my sme mali 2 hlavne podmienky.....7-miest a automaticka prevodovka....potom to je uz len o tvojom komforte a vybave 😉
momentálne máme Daciu Sandero, Spokojnosť, ale teraz keď čakáme prírastok a pendlujeme medzi SK a zahraničím, tak potrebujeme väčší kufor. Ideme kupovať Škodu Octavia kombi, TDI 1,9. Máme s ňou už skúsenosti z minulosti a veľká spokojnosť čo sa spotreby aj miesta týka.
my máme 2 autá - jedno Ford Galaxy - 7 - miestne, diesel turbo - na dlhšie cesty - na sedenie miesta až až a kufor je tiež priestranný a druhé škodu fabiu II combi na behačky po meste a blízkom okolí. A spokojní sme s oboma.
Mazdu 5 7-miestnu - je skvelá a ešte spokojnejšia som bola s Chrysler-om Voyager-om čo sa pohodlia a priestoru týka.
Ak by som nemala deti, jednoznačne volím Subaru Impreza 😉
Myslím, že ak kúpiš hociakého "japonca", ľutovať nebudeš. 🙂
My sme tiez 4 clenna rodina, my sme mali + ja stale mam do prace Ford - modely nema vyznam pisat -v Europe sa nepredavaju,mam priestranny sedan, s obrovskym kufrom, bezporuchovy a velmi rada na nom chodim, dve deti sa v pohode zmestia, na dlhsie vzdialenosti to ale nie je ziadna vyhra (skusila som) ,taktiez minivan, ktory sme mali bol dobry, pohodlny, ale po par rokoch zacali niektore casti odchadzat, takze sme sa rozhodli skusit nieco lepsie a momentalne ako rodinne auto pouzivame Mercedes R a nadmierna spokojnost, nemam co vytknut- pohodlne, bezpecne, spolahlive, priestranne, drzi na mokrych cestach, lade, snehu, jedina "chybicka" - nie je najlacnejsi ,
My mame 7 miestny Buick Enclave a dalsie rodinne Ford Edge. Buick pouzivame na dlhe trasy a vylety , alebo muzicek do prace, a Ford Edge je na moje pouzivanie, nakupy atd.
Sme spokojni s oboma autami, mne vyhovuje viac Ford Edge, lebo je mensi a vsetko sa da ovladat hlasom a hlavne ma DVD prehravac, tak malicka sa zabavi, ked sme niekde v zapche (co tu 1km mozeme ist 30 min)
My mame tiez citroen c4 grand picasso so sklopenymi 6 a 7 miestami v kufri. do kufra sa mi zmesti aj kocik s nakupom. mm ma do prace fabiu.
Soldi, nema ta Sx4 maly kufor? my sme o nej najprv uvazovali, ale ked som zbadala ten kufor, tak som bola zhrozena, neviem si predstavit ze tam dam kociar a este nejake tasky.
Ja milujem japonske auta. Kupili sme v juni hondu cicic a sme strasne spokojny, velke priestranne auto, obrovsky kufor na tuto triedu, krasny interier, ktory sa so skodovkou neda porovnat, kedze 2.auto mame Roomster.A v neposlednom rade aj imidzovy vyzor. Takze max. spokojnost 😉
my máme škodu superb a sme spokojní 😎
my sme zatial maximalne spokojni s tym nasim a momentalne by som ani nemenila, aj ked pokukujem po Porsche Panamera za to by som mozno aj, no od neho ma odradza to, ze je sedan a nie dzip. to nase co mame je v mojom nicu. 😉

u nas vyhral opel zafira 7-miestny.popracem do kufra kociar,aj nakup 🙂 ale pozerali sme aj po sharanovi a po forde ale tiez 7-miestnych