icon

S ktorými detskými hodinkami ste spokojné?

petrastrbanikova
16. sep 2023

Baby viete mi niektora poradiť dobre detske hodinky pre dieťa?take čo ste s nimi spokojne a máte ich aj overené ? dakujem ☺️

yanni
•
16. sep 2023

@petrastrbanikova tak musis dat viac info, co si predstavujes. Klasika, smart watch, pre kolko rocne dieta. A naco tie hodinky potrebuje.

petrastrbanikova
autor
•
16. sep 2023

@yanni pre prvacika aby sme si mohli zavolať cize hlavne o volania

misana84
•
16. sep 2023

@petrastrbanikova kým kúpite take hodinky si zistite/ vnútorný poriadok školy/ či môžu deti používať telefón… u nás napr. Je zakázané používať telefón- musí byt vypnutý a keď chce zavolať rodičom tak cez triedneho učiteľa

yanni
•
16. sep 2023

@petrastrbanikova nic mu nekupuj. Aspon zatial. Kedy mu chces akoze volat? Vo väcsiine ZS su aj teefony aj smart watch zakazane. U nas napr. hodinky si do skoly moze doniest ale akonahle vkroci do budovy musia deti hodinky uplne vypnut a pouzit ich mozu aj ked sa skonci vyucko. Tak ist v druzine nesmu byt zapnute. Skola je povinna, ak by nieco bolo, zavolat rodicom. Ja mam napr. 4tacku a bez problemov prezila vsetky doterajsie rocniuky bez smart watch a mobilu. A to chodi do a zo sko.ly autobusom. Do druziny nechodi, po vyucku pride rovno domov. Tiez sme minuly skolsky rok rozmyslali, ked jej dvakrat usiel poobede autobus, ale ona zbehla do skoly a sekretarka mi zavolala. Ziadny problem. MOja ma klasicke rucickove flick flack cisto koli casu, aby si po vyucovani pohla a nekecala s kamoskami. Inak sa zakecia pri obuvani a ujde jej bus.

petrastrbanikova
autor
•
16. sep 2023

@misana84 áno viem o tom ale my hľadáme celkovo hodinky ci už v škole je alebo nie je 😉

nathalis
•
16. sep 2023

@petrastrbanikova môj ma TCL movetime watch 40 a som spokojná. Z aplikácie mu ich môžeš počas vyučovania vypnúť a zapnúť po vyučovaní, spoľahlivé GPS, SOS tlačítko, posielame si správy keď je vonku, čisté volania. Aj cena prijateľná

smolo56
•
16. sep 2023

Ja som to teraz riešila, keď nám pani učiteľka sľúbila,.že nám deti vyprevadi na autobus a zabudla na nej. Chuďatka plakali v šatniach. Preto som mu hodinky kúpila. Vysvetlila som mu, že nech ich použije iba vtedy ak omeška autobus a za ďalšie v aplikácii som si nastavila že od začiatku do konca vyučovania budú hodinky zamknuté,. čiže s nimi neurobí nič Max sa pozrie koľko hodín. Preto som riešila hodinky aby som vedela po dieťa ísť...

petrastrbanikova
autor
•
16. sep 2023

@smolo56 a už si nejaké kúpila? 🙂

smolo56
•
18. sep 2023

@petrastrbanikova áno tieto

smolo56
•
Autor odpoveď zmazal
•
petrastrbanikova
autor
•
18. sep 2023

@smolo56 nevies aj ako sa volajú náhodou?lebo takto mi to moc Nehovorí 😐

erikama8
•
5. sep 2025

ahojte, nevadia v škole učiteľkám hodinky, ja som sa dozvedela že mobily su u nas zakazané

letfenixa
•
5. sep 2025
@erikama8

ahojte, nevadia v škole učiteľkám hodinky, ja som sa dozvedela že mobily su u nas zakazané

@erikama8 všade sú zakázané, nielen u vás.

krstn003
•
12. sep 2025
@erikama8

@erikama8 my sme to vyriešili hodinkami keďže dcéra dochádza sama domov, nasla som od carneo aj s GPS takze ja cez mobil viem pozrieť či dorazila