Salón Loreal Košice v Auparku - zlá skúsenosť
Moja skúsenosť. Bez váhania mi zničili vlasy. Dali melir a na to farbu. Boli dlhé a nikdy nefarbene. Sú úplne nanič. Navyše hrozne vypadávajú a to fakt. Pokožka má páli este po mesiaci a niečo. Ani masky alebo olaplex mi nepomôžu. Niektoré miesta mám bez vlasov. Určite tam nechoďte. Následky mám trvale.
@martina25379 silna alergicka reakcia na farbu..ja som predtym chodila na farbenia lorealu aj melir zaklopat a a farbim si aj doma roky rokuce vlasy, ale ja nemam alergiu a pritom farby u kadernika nie su tak agresivne ako tie krabickove a este to miesaju a obzvlast loreal farby nie su take silne...ja tam chodim dokonca aj do solarka casto a nepostrehla som tam nikdy problem a kamoske tam dokonca zachranili hlavu lebo ju mala oranzovu...bola si u lekara ? stazovat sa ? skus viac objasnit situaciu, ako to ze si mala farbu aj melir na nefarbene ako viem ze sa kombinuje, ale aky bol vysledok hned po vykone prace..reklamovat si nebola? viac asi objasni situaciu, ja si farbim dlho vlasy, mozno pomozem...a inak nemusi to byt len alergia na farbu ale aj sampon kludne a tej sa tiez tazko zbavuje....

@martina25379 a bola si stym u koznej?mozes mat alergicku reakciu na farbu ☹ a este.ked mas vypadane miesta,prepana 😒 dufam,ze si sa bola stazovat,ci?ono sa ma pred prvym farbenim urobit skuska na zapästie s vnutornej strany....presne pre to ,aby sa vylucila alergia na farby