icon

Sama do kina

2. jan 2023

Boli ste niekedy same v kine?Chodi niekto sam do kina?Nie je to dost trapne?

autor
2. jan 2023

@mikadooo 🤣🤣

viestta
2. jan 2023

Ja som odjakživa bola bez príveskov. Nákupy s kamoškou, ktorá potrebuje vyliezť do každého obchodu, o všetkom sa potrebuje poradiť, to bol trest, za hriechy, ktoré som ešte len malá spáchať. Ísť na výlet s niekym, kto furt dačo riešil, raz horúco, potom nuda, potom komár, potom neviem co, tak to som došla zničená nie odpočinuta. Možno nie som moc zdruzovacia, aj keď nie som úplný odlud, ale sú veci kde najradšej sama.
Samozrejme akcie s rodinou sú iná kategória, ale čas pre seba si veľmi rada užijem úplne sama

marca12
2. jan 2023

@akbara77 mozno bola tak vychovana a ma zakoreny taky model. Hlavne je,ze to chce napravit. Niekto to nedokaze za cely zivot.

autor
2. jan 2023

@marca12 Prosim ta,ako sa to robi?To sedim a pozeram "do blba"?Ale myslim to vazne!To si clovek musi vediet naozaj uzivat pritomny okamih v tej najpravejsej podstate a mne hlava stale srotuje a rozyslam co vsetko by bolo treba spravit a tak...Paci sa mi predstava nasavania atmosfery,len neviem,ci som na toto uz dozrela.

autor
2. jan 2023

@zuzanka.zuzu Tak som rada,ze niekto aspon chape moj pocit trapnosti 😁

mery34
2. jan 2023

Sex v meste mal jednu epizódu v druhej sérii, kde Carrie bolo trapné sedieť samej v kaviarni. Na konci dielu si to užívala aj bez knižky. V tom čase som bola sama 2 mesiace z práce v Prahe - ďakujem za tento diel. Vďaka nemu som si tu prahu veľmi užila (sama so sebou).

autor
2. jan 2023

@mery34 No a co sa teda udialo medzi tym jej pocitom trapnosti a uzivanim si?Co zmenilo ten jej pocit?

kleopatra114
2. jan 2023

Veď kino je totalne vhodná aktivita pre jedného - nemozes tam rozpravat , len vyjedas popcorn , pozrieš v kľude film a ideš domov . Skvele rande so svojou osobnosťou 🙂

mery34
2. jan 2023

zmena v jej myslení - nepotrebuje chlapa ani nikoho iného, dokonca ani barličku v podobe knihy. Ak nájdem ten diel online, dám tu link.

autor
2. jan 2023

@mery34

maribell
2. jan 2023

Ja som bola minulý mesiac sama v kine na Avatara ❤️.
Výhody - myslíš iba na seba, užiješ si to, nikto ti nekecá do filmu a nedáva zbytočne otázky k deju 🙄
Nevýhody - nemá ťa kto pobúchať po chrbte, keď ti zabehne popcorn (moja skúsenosť 🤣)
Inak, nebola som tam jediná sama 🙂 a čo som sa obzerala, keď ľudia prichádzali do kina, tak tí čo majú spoločnosť si ťa absolútne nevšímajú. Jediný, kto si ťa možno všimne je ten čo je tam tiež sám - a tomu to asi trápne nepríde 😁.

autor
2. jan 2023

@maribell Presne nad Avatarom som rozmyslala 👍😂 Len rozmyslam,ked tam stretnem niekoho znameho,ako "vysvetlim"ze som sama a necitit sa pri tom trapne...?

maribell
2. jan 2023

Normálne: "prišla som si pozrieť dobrý film 👍"
Poprípade keď už sa potrebuješ obhajovať: "prišla som si vychutnať film bez toho, aby mi do toho niekto kecal" 😁

autor
2. jan 2023

@maribell Hej,asi sa veru este budem chvilu potrebovat "obhajovat".Dufam,ze nie dlho 😊

viestta
2. jan 2023

Co máš čo komu vysvetľovať? Co sa máš pred kým obhajovať? Ty si sa rozhodla ísť do kina a ostatným to môže byť jedno. Na zvedavu otázku Čo si sama? je primeraná odpoveď Áno. Nič viac nič menej

miadi
2. jan 2023

Chodila som za slobodna aj sama do kina Hlavne do filmoveho klubu - to su filmy co nie kazdy chce vidiet .. to je taky relax . Chodila som tak od 20ky uplne v pohode nebola som looser ani som nemusela nikomu nic vysvetlit. Isla som tak raz aj s muzom ze on isiel na nejaky film co mna nezaujimal a ja som pozerala nieco ine.. nikdy mà nenapadlo sudit ludi co su Sam niekde v kine ci v restike ze su looseri . Chodila som aj sama na vylety ci dovce.. nikdy nie si sama skor je sanca ze sa ti ludia viac prihovoria. Ten pocit slobody ked si sama a ides kam chces robis co chces nemusis sa nikomu prisposobit. To je super relax .

iffushka
2. jan 2023

Do kina, do divadla na koncerty, na Beániu, do galérie .....všade som chodila sama...keď chcem niekam ísť predsa mi v tom nezabráni že nemám doprovod....aj cestujem sama ale teda len po Slovensku, Česku Maďarsku

h2
2. jan 2023

Trápne? A pred kým? Pred úplne cudzími ľuďmi, ktorých zaujíma ten, s kým tam sú a okrem toho už len ten film? Teba by riešili, jedine že by si mala dva metre a sedela rovno pred nimi.

vanessad1
3. jan 2023

Aká zlata😂❤️ Prečo by to bolo trápne ? Veď kľudne chod aspoň si oddychnes niekedy je dobre byt sám so sebouuu ajj

777januska777
3. jan 2023

Ja keď idem sama niekde sa najesť alebo na kávu veľmi rada pozorujem ludi. Ono každý človek je tak zaujímavý a taky jedinečný a vždy sa pri tom pozorovaní cítim súčasťou spoločnosti. Ono keď si v spoločnosti (partner, kamaratka,...), tak sa zaujimas o tu spoločnosť, si v takej svojej bubline, ale keď si sama vtedy si môžeš všímať všetko a všetkých okolo teba. Len keď robíš veci sama, tak si môžeš užiť prítomný okamih so všetkým.

oblecenie99
3. jan 2023

Začiatkom decembra som cestovala preč do Bratislavy na dva dni služobne a sama... A aj keď som mala pracovné povinnosti, ja som si to celé teda brutálne užila. Konečne po rokoch. A normálne som si teraz povedala, že medzi moje predsavzatia si ja teda dám aspoň jeden deň v mesiaci, kedy si urobím všetko po svojom a sama. Napr. aj to kino.

zuzuliatko18
3. jan 2023

Bola som sama v kine, v Ba v jednom z nákupných centier. Potrebovala som vtedy niekam vypadnúť, už si nepamätám, ale proste nejaké blbé obdobie a film sa mi javil ako vhodná voľba. Ale ja napr. Aj nákupy oblečenia a poď som si obvykle riešila sama, nemala.som rada spoločnost pri tom, len rýchlo obehnúť pár vytipovanych obchodov, ako psychohygiena a šup.domov.

pikachu999
3. jan 2023

Ahoj ak máš Instagram tak si nájdi Andy stech ona chodí na sólo dáte 😃 v preklade sama sa napapať, do kina atď..je to fajn , človek sa naučí byť rád aj sám so sebou a nie je na Tom nič trápne

slavaf
3. jan 2023

No jasné, aj v kine aj na výlety aj po zahraničí som cestovala aj sama. Niekedy si človek potrebuje užiť sám seba 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
drzaopica
3. jan 2023

Mne by tam bolo smutno, že každý je s niekým🙂)
Ja som rapotacka a nerada chodím sama.Aj, keď si kupujem oblečenie mám rada poradcu

autor
3. jan 2023

@drzaopica U mna je to presne o tom,ze sa chcem naucit nebyt smutna,ked som sama,byt spokojna vo vlastnej spolocnoati a uzivat si ju.Znie to trochu pritiahnuto za vlasy,asi,ale,presne teraz toto potrebujem.Nepotrebovat nikoho entertainment,to sa chcem naucit.

lujza123
3. jan 2023

Bola som v kine sama len raz, viezla som pubertacky, ich film koncil neskoro večer tak som namiesto čakania v nákupnom centre ci vozenia sa hore dole po meste radšej šla do vedľajšej sály na nejaký horor. Prišlo mi to úplne normálne.
Ale ja som celkom zvyknutá chodiť sama na kávu, na obed, na prednášku, divadlo, koncert....Kava, obed to je taka klasika, človek ide sám po meste a na hlad tak sa naje aj sam, no a na niektoré aktivity (u mňa napríklad to divadlo) len ťažko zháňam spoločnosť medzi kamarátmi, nikomu sa nechce
Možno zo začiatku ma človek divný pocit keď bol zvyknutý na spoločnosť vždy a všade ale časom zistíš že je to vlastne celkom fajn.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
barborachors
3. jan 2023

A kolko mas rokov? 16? Prides, kúpiš lístok, sadnes si, a asi po polhodine reklám zacne film a nie, nebude to trápne. Budes sedieť v tme cely cas, nikto si ta nevšimne, ani to ze mas masne vlasy, nieto ze si tam sama. Je trápne ist sama na ples alebo sama na dovolenku (teda ja by som isto nesla sama) , ale to je moja vec. Aj na koncert by som sla sama, preco nie.