icon

Šampón Milva

mushkaa
20. mar 2018

Dobrý deň. Chcela by som sa Vas spýtať, ci ma niekto skusenosti s chininovym samponom Milva. Dakujem

Strana
z2
damoska
24. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@maca_123 skus tento šampon MATRIX Total Results So Silver sama ho použivam a som spokojná. je ale pravda, že musím na končeky vlasov davat aj masku, inak vyzeraju nezdravo

surrender
21. aug 2018

Ja mám s chinínovým šampónom tiež len zlé skúsenosti - vlasy mi strašné mastnejú a pokožka hlavy svrbí. No až teraz mi došlo, že to je tým šampónom 😣

petikes
24. aug 2018

surrender nepausalizuj.me... zalezi na tom, KTORY druh chinioveho samponu uzivas a aky vlastne potrebujes - polistuj, pocitaj, dcere velmi pomaha proti vypadavaniu a, ano, chinin, a zvlast FORTE vysusuje dost, ale to sa da poriesit, dalsimi kodicionermi, atd. A nebul, budelo ako nebolelo :D

petikes
26. aug 2018

@surrender :D nemam forte, ale forte... ;)

surrender
26. aug 2018

@petikes Dala som zlý odkaz! 😣 Mám Quinine Shampoo 500 ml BIG BOTTLE a je na ňom nakreslený ježko. Už je to v poriadku?

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
krstn003
24. nov 2022

za mňa jednoznačne áno, vlasy mi prestali vypadávať

erikama8
Autor odpoveď zmazal
erikama8
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2