icon

Šampón Silver na rozjasnenie melíru

lucia1805
21. nov 2013

Ahojte baby, chcela by som sa spýtať, resp. poradiť či má niektorá z vás skúsenosti so šampónom SIlver ( akejkoľvek značky) ktorého úlohou je údajne zosvetliť a rozjasniť melírované vlasy. Neviem či ho neviem používať alebo som natrafila na zlú značku ale ani po pár umytiach nemám pocit, že by mi to s vlasmi niečo urobilo. Môj melír je pekný, svetlý len po pár umytiach od kaderníčky a potom je tá farba dosť zvláštna. Viacero ľudí mi preto poradilo tento šampón ale ja nejako výsledky nevidím ☹

Strana
z2
saf
11. mar 2018

@mirkapd dakujem krasne za odpoved ;)

damoska
24. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

najlepšie su tieto https://www.notino.sk/matrix/total-results-so-silver/ použivam ho už niekolko rokov a som maximalne spokojná

gab_riella
4. mar 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

silver šampony a celkovo všetky ššampony pro blon vlasy su vlemi dobre. Hlavne zabranuju tomu, aby vlasy dostali žlty odtien. Len aj s nim treba šetrit, pretože časom može nastat to, že vlasy budu fialove od šamponu.

Strana
z2