icon

Sandálky a bosé nohy k spoločenským šatám na stužkovú - áno či nie

fineta
3. okt 2022
Strana
z2
viestta
3. okt 2022

Do sandalov bosé nohy k spoločenským satam, ale dostať aj pančuchy s otvorenou spicou

janai1
Odpoveď bola odstránená
viestta
3. okt 2022

@janai1 ak ide baba bez siloniek v škandáloch na spoločenskú udalosť, tak je oblečená podla etikety. Na rozdiel od tých tenisiek, pretože to je čisté buranstvo

mariejenka
3. okt 2022

Keďže som tvoju dilemu zachytila aj v skupine,viem ktoré saty aj ktoré sandalky, tak úplne kľudne si obleč co máš vybraté a skvelo sa zabavte🍀

beata_k
3. okt 2022

Nie, nikdy.

janai1
Odpoveď bola odstránená
fineta
autor
3. okt 2022

@viestta ďakujem. 😊 Pozri na sandalky, tu by mi moc také puncochy nepasovali.

fineta
autor
3. okt 2022

@mariejenka vidis, a stále to nemám vyriešené. Mne sa tie lodicky akosi k tým jemným šatám nehodia.🤷‍♀️ Ale etiketu zase porušiť nechcem. 🙄

viestta
3. okt 2022

@fineta keď zoženieš také jemnú je, tak by to mohlo za pasovať. Ale naozaj radšej bez pancuch

viestta
3. okt 2022

@janai1 áno, matky co ich mamy zabudli naučiť co je etiketa to nemôžu svoje deti ucit. Však netušia co to je.

deti95060810
3. okt 2022

bez ? NIE...

fineta
autor
3. okt 2022

@janai1 keď mne sa tie tenisky tak strašne k maturantom na stuzkovu nehodia. A môžu byť pokojne aj v hodnote x stoviek eur. 🤷‍♀️ Ved ok, potom na voľnú zábavu... ale na oficiálnu časť ehm. 🥴

fineta
autor
3. okt 2022

@deti95060810 odporúčate silonky do sandálok? To u mňa nehrozí. Radsej vezmem lode s puncochami. Do sandalok jedine bosá.

tinkavvv
3. okt 2022

@fineta ano, kludne si daj sandalky a hole nohy.

danieladeley
3. okt 2022

sandalky = naboso, lodicky = silonky. Jednoduche a pouzitelne na cely zivot, nie len na stuzkovu 🙂

mariejenka
3. okt 2022

@fineta sandále, pekná pedikúra,bez siloniek. Stužková je hlavne o tých mladých, nikde ta nikto nebude dzubkať ze podľa bontónu je vhodné mať uzavretú špicu obuvy😉

viestta
3. okt 2022

@danieladeley presne. Ak má dáma lodičky, ma mat pančuchy aj v tých najväčších horúčavách. Ak má sandalky, ma byt naboso aj keby sa snehom brodila

kaca222
3. okt 2022

@janai1 a vôbec sa im nečudujem. Svoju stužkovú by som si užila 100x viac keby som tam šla v teniskách, tak ako na svoju svadbu 😃

fineta
autor
3. okt 2022

Len otázka neznela ci si dat silonky do sandálok alebo nie. Je jasne, ze nie. Ale ci sa hodia sandalky k spolocenskym šatám na stuzkovu. Rozumiete. 😁
Saty majú 2 vrstvy. Spodná je v puzdrovom strihu nad koleno a vrchná je šifonova priesvitná po zem.
Mozem ísť v sandáloch alebo musí byť obuv s uzatvorenou špicou a silonky??? To je moja dilema. 🤔

fineta
autor
3. okt 2022

@kaca222 to je uplne iná udalosť. Bol to váš deň a vy ste si mohli zadať dress code. Toto nie je udalosť o mne. Preto chcem dodržať bonton, ustrojit sa primerane príležitosti v zmysle spoločenskej etikety.

tosomja
3. okt 2022

@fineta odfoť sa v šatách s lodičkami a v sandáloch, lepšie si to predstavíme. Ale podľa opisu, sú to jemne šaty, tak kľudne sandále.

kaca222
3. okt 2022

@fineta ja to chápem že vy chcete, ale zároveň nie každý musí chcieť ☺️ Verím, že aj stužková bude pre maturantov “ich dňom”
A k téme, za mňa sandálky sú ok. Súhlasím, že k niektorým šatám sa hodia viac, než lodičky

fineta
autor
3. okt 2022

@tosomja och, prepac, nemam odvahu tu takto verejne vycapit tú fotku. 🙈 A ďakujem za názor. ❤️

fineta
autor
3. okt 2022

@kaca222 ďakujem. ❤️

tosomja
3. okt 2022

@fineta veď bez hlavy môžeš 🤣

mpg
3. okt 2022

@fineta Na spoločenské udalosti sa chodí v topánkach s uzavretou špicou a silonky, ak to bude v zimných mesiacoch, tak to bude aj lepšie vyzerať. Sú aj topánky s uzavretou špicou a takým remienkom okolo členka.

viestta
3. okt 2022

@fineta pokiaľ viem, zavretá špica nie je predpisana ani k veľkej večernej robe

ninusa221
3. okt 2022

Ja som mala na svadbe 🙂 uplne pohodičke niekedy to krajsie vyznie a k niektorým šatám sa ovela viac hodia sandalky🙂

tinkavvv
3. okt 2022

@fineta pozri si fotky napriklad z plesu v opere. Normalne k robam niektore damy mali sandlaky. V pohode to mozes mat.

fineta
autor
3. okt 2022

@tinkavvv ved presne toto si hovorím.. Ze keby je to také faux pas, tak to tak celebrity do spoločnosti nenosia. 🤷‍♀️😅

Strana
z2