Šaty na Vianoce
Kočky premýšľala už niektorá z vás v com bude na Vianoce? Hoďte fotku svojich šiat poprípade ktoré si chcete objednať
nikdy som si neobjednávala špeci šaty na Vianoce, na čo preboha? Na Štedrý večer si oblečiem slávnostnejšie oblečenie, ktorého mám dosť a v ďalšie dni na pohodu pri telke a prechádzky po prírode nič zvláštne nepotrebujem. Nevidím zmysel v tom objednávať si šaty na jeden večer v roku a oblečenie s motívom sobov a Santu tak pre deti, pre dospelých mi to príde infantilné.
@elizabet173 kamoška sú na štedrý večer v santových pyžamách - overaloch. Hlavne jej mužovi s mega bruchom to bohovsky sekne. 🤦🏻♀️
@melanta presne to som si predstavila, tie nastajlované mamičky s nastajlovanými deťmi a mužom, ktorí sú maximálne znudení, že sa musia fotiť, aby mohli dať mamky foto šťastnej rodinky na sociálne siete a pri tom deti by sa radšej dávno hrali s novými hračkami a muž pozeral s pohárom vína v ruke 48. krát Pelíšky. Ja sa na tom bavím. Je to slávnostný večer, tak sa podľa toho k slávnostne prestretému stolu dostavím, ale objednávať k Vianociam špeciálne oblečenie, fakt ma len toto napadlo.
Oblečiem si niečo slavmostne od dieťaťa som tak naučena, že v vianocnemu stolu sa sadá pekne oblečený ale aby som 4 mesiace vopred riešila čo si oblečiem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Obliekam sa slavnostnejsie, taplaky hodím na seba až pri po popoluske, nekupovala som si nič špeciálne, ved to mam na sebe možno dve hodiny.
@elizabet173 presne, jej muž kvôli tomu neznáša Vianoce. Lebo sa v tých sobých overaloch fotia a každému to posiela. Ale ich syn posledné Vianoce zahlásil, že viac si to neoblečie (má 17), tak možno aj mužovi svitá na lepšie vianočné casy. 😂
@melanta veď to patrí k tomu, vytočený muž, znechutený syn, ale na foto dokonalá rodinka. Nerozumiem, na čo sa treba hrať.
Nieeee, veď je ešte len začiatok septembra! Nad tým, čo si oblečiem na Vianoce, začnem premýšľať 24.12. popoludní.
@melanta nie je nic otravnejsie, ako ked dostanem vianocne fotky cudzich, nastajlovanych, akoze rozkosnych deti (aj dospelych) vo vianocnych kostymoch.
@elizabet173 kupovat handry s motivom Vianoc by ma nikdy nenapadlo. Mne sa to ani nepaci 😀 Kedze je to sviatok, tak nieco slavnostnejsie, ale take co mozem kedykolvek vyuzit a nielen pocas Vianoc.
@ninusa221 ja tiež Vianoce nejako extra neprežívam, ani sa nejdem pretrhnúť s výzdobou, ale navečerať sa v teplákoch? 🙉🙈
@melanta tie modré sú krásne
No, ja som prastene vianočný maniak a Vianocami intenzívne žijem od októbra. Ale teda dlhé tričko so sobmi (mam z Ali za 2,49, muž sa ho každý rok chystá rituálne spáliť) a ani iný trafený motív by som si k stedrovecernemu stolu určite nedala. Normalne si dávam pekne šaty, ktoré nosím aj na iné príležitosti, žiadne speci vianočné.
@stanulienkat ja keď to vidím na FB každý rok, tie nastajlované fotky. A hlavne pri tých ľuďoch, o ktorých človek vie, že celý rok si na meno nevedia prísť. A zrazu na Vianoce šťastné rodiny.
@elizabet173 oni su cela rodina divna nikam nechodia…😀😀 ja ked tam pridem po Vianociach a poviem im ze no po veceri ideme k starkej potom od starkej aj s tetou ( 10 ludi) k nam potom zas k tete na druhí den susedovci k nam potom mi ku nim potom zas k druhej starkej tak ona len cumi a nechape..😀
My sa všetci obliekame slávnostne, hoci sme na Štedrý večer len naša 3-členná rodinka + moja mamina.. Žiadne soby, ale dcéra chce vždy niečo červené, tak sa k nej ladím. A tiež sa fotíme, ale žiadne fotky nikde nezverejňujem, sú len pre nás. 😉
Tak ja som nahodou dnes pozerala vypredaje a nasla som velmi pekne cervene saty za par eur, hned ma napadlo, ze na vianoce budu pekne. Ale vyuzijem ich aj inokedy. Nerobime nastajlovane fotky, len obycajne, nech mame pamiatku. A vzdy sa vsetci pekne oblecieme na stedru veceru, aj k nasim na obed.
Ked sme prvykrat slavili Vianoce len ja a manzel v novom domceku, stihli sme sa pripit este okolo obeda😂 kapra s hranolkami sme zjedli na stojaka za kuchynskym ostrovom v teplakoch.😂 a co.
Ale dalsie Vianoce uz sa snazim o nejake tradicie a pekne sa aj oblecieme, tiez vyberam saty. a uz mame aj syna, tak to bude vaznejsie a nudnejsie😅 ale nie.
@ninusa221 podobná som aj ja chcem proste byt pekná aj namalovana oblečená.. Máš nejaký konkrétny make up ako sa nalicis v ten deň???
Mam dost pekneho oblecenia aj siat,tak si jedny pred vecerou podla aktualneho citenia vyberiem. Malujem sa tak ako v bezny den,ak mam cas,pridam nieco naviac. Ale my sme skor pohodaci a neskrobime sa,nemam rada strojene veci. Ale minuly rok ma moj prekvapil vianocnymi svetrami. U nasnje on ten sisi na tieto vianocne oblecenia a je to mile.
Taka klasika make up link tiene obočko ruž
Tak ja si asi o jednam tento rok speci nieco, kedze budem tak v 36tt. so stvtym dietatom, uz teraz si pripadam ako autobus, tak nech nie som v roztrhanom tricku, inak by som si dala nejake slavnostnejsie saty, co mam doma.
Predvlani som bola tyzden po porode na Vianoce, takze to som mala saty na kojenie z Lidla, ale deticky som mala zladene, sila som dcere saty, starsi syn mal yricko a novorodencek polodupacky a ciapocku, bodycko mal kupene 😉
Kriste pane😆😆🙈🙊🙊

minuly rok som bola len v teplakoch. Boli sme sami, ale tento rok chce pozvat takmer celu svoju rodinu, tak som rozmyslala nad nejakymi satami, lenze este nemam konkretnu predstavu ake by som chcela.