icon

Šaty z Bonprixu na oslavu

4. okt 2022

Ahojte, máte nejaké šaty z Bonprix z ktorými ste spokojné? Pptrebovala by som na rodinnú oslavu nič drahé. Bežné nosím 38. Dakujem

doriiis
•
4. okt 2022

Saty konkretne nenosim ale ja som s oblecenim z bonprixu vzdy spokojna.Nikdy som nic nemusela vratit

simona20201309
•
4. okt 2022

Ahoj. My ti mame vybrať? Ci ako? 😀
Ja som objednávala nedávno viac, keďže mali výpredaje. Odporúčam objednať v predstihu, dlhšie sa čaká a ak by náhodou si chcela vrátiť, či vymeniť, aby si stihla. Stav šiat zodpovedá foto na webe, + cene. Extra kvalitu a luxus neočakávaj, ale na rodinnú oslavu určite stačí. Tam si vies zvoliť,,slavnostne saty". Určite si niečo vyberieš. Strihy sú trochu voľnejšie, tak ak by si mala rozhodovať medzi väčším a menším, zvoľ menšie.

mamickalisticka
•
4. okt 2022

@doriiis aj ja tak..
odporúčam čítať recenzie na stránke, dievčatá tam píšu presnú skúsenosť s veľkosťou, väčšinou treba objednať menšiu, ak nosíte 38, tak 36/38 bude určite sedieť.. teraz majú zľavu na 10 percent dole a zadarmo dopravu.. o dva dni by to mohlo byť u vás, aspoň mne príde že to odosielaju rýchlo..

janetinka27
•
4. okt 2022

ahoj aj ja mam viacero siat z bonprixu, ale vela som aj musela vratit. lebo niekedy nevidno, ze su to len tenucke saty z biednej latky. uz som tu v diskusiach videla odporucanie na saty (ale odporucali ich iba na zaklade foto, nemali ich vyskusane), ale ja som ich uz predtym skusala a boli to tenke handricky na doma, ale na fotke boli paradne. treba citat aj recenzie.
treba objednat, ked je akcia a k tomu este postovne na dopravu, objednaj viac, poskusaj a ostatne vrat

deti95060810
•
4. okt 2022

nosím troška menšie číslo ako ty, a ja mám celkom dobré aj z Orsay, Matmazel - je aj kamenný obchod v ZA, Mayoral, a potom rôzne menšie obchodíky u nás v meste...

janetinka27
•
4. okt 2022

dobre saty mam aj z lindexu, pevne, stala farba, slusne, nic vystredne. ale vela siat tam maju vystrednych a z divnych latok. no obcas clovek najde.

doriiis
•
4. okt 2022

@mamickalisticka ...vies co? Ja vzdy objednavam cislo,ake nosim.Skusala som mensie- tesne.Skusala som vacsie- plavala som v tom.Takze za mna moja velkost.Ja mam aj appku a ta ma upozornuje na taketo akcie a uz dlhsie to robim tak,ze objednavam iba ked je postovne zadara a vacsinou je tam aj nejaka akcia.A vo vypredajovych polozkach vzdy najdem nieco aj pre deti,spodne pradlo.Ja oblecenie iba odtialto,aj zavesy

autor
•
4. okt 2022

Ďakujem dievčatá ja som myslela "tip" teda link na nějaké pěkné satky z bonprixu, ktoré máte.

myela
•
4. okt 2022

Ja mam tiez viacero siat z bonprixu a som spokojna.

ninusa221
•
4. okt 2022

Ja mam 3 saty z bonprixu skor letné a som spokojna riadim sa vzdy recenziami. Vsak hod sem co sa ti paci a povieme ti nazor. Vsak nevieme aky mas vkus…

oli18
•
4. okt 2022

Vyber si nejaké a daj sem fotku. Možno ich niektorá má a dá ti na ne recenziu. Ja rovno na 6. Včera som ich posielala späť.