icon

Sčernanie retiazok

bembulka
9. okt 2014

Ahojte chcem sa spytat takuto vec-dlhe roky nosim striebro a zrazu mi retiazky na krku zcernali v priebehu niekolkych dni. Moze to nieco znamenat,niaku chorobu? Dakujem za kazdu reakciu 😒

katarinamarkova
•
9. okt 2014

@bembulka nezmenila si sprchovy gel, telove mlieko, sampon, neprestahovali ste sa niekam? - to len preto, ze niektore prvky vo vode 🙂 ale ano moze to byt aj potom a jeho zlozenim.....neberies nejake lieky?
ak si na vsetko a vsetko podobne odpovedala nie, potom mozes uvazovat aj nad zdravotnym problemom.

danieli
•
9. okt 2014

Nieco sa v tele deje, môj zlatnik mi to tak vysvetlil, mam nausnice a vždy mi nechávali cierne pasy na ušiach, teraz som tehotna a pasy mi nerobia, nedávala som ich čistiť, nezmenila som kozmetiku nič len zmena hormónov, som zvedavá, co bude po pôrode

nanka3
•
10. okt 2014

Nezmenila si vonavku? Inak vseobecne sa pise pri striebornych sperkoch, ze nie su na kazdodenne nosenie, aj ked velmi vela ludi ich nosi denne a roky. Sesternici takto scernala retiazka na nasej svadbe, mala ju vtedy po 3x, vecer bola este krasna leskla a rano uplne cierna, by som ani neverila, keby som na vlastne oci nevidela. Inac scernanie je sposobene aj tym, ze sa clovek poti, taktiez ak nastriekas vonavku na seba a predtym si si dala retiezku na krk, tiez moze scerniet.