icon

Sčítanie dieťaťa

bubuzu
19. feb 2021

Ahojte,rada by som scitala syna a citala som,ze pri detoch je dotaznik kratsi,par otazok a je to.Ked ale zadam jeho rč,normalne mi dalej vybehnu rovnake otazky ako pre dospelych.a teda pisat ake ukoncene vzdelanie ma dvojrocny alebo ci dochadza do prace na aute....Co robim zle?

evkao
19. feb 2021

@bubuzu ja som scitavala syna (4 roky) aj dceru (7 mesiacov) a teda ani pri jednom som nemala otazky o ukoncenom vzdelani ani dochadzani do prace...

sonulcicka
19. feb 2021

ja takisto - bez otázok o práci. Zrejme zadávate zlý rok na začiatku 🙂 možno ste nezašli ďalej. Zo začiatku sú tie otázky rovnaké a potom sa líšia.. je to kratšie 🙂

makova333
19. feb 2021

@bubuzu neviem co scitavas, ale urcite tam nie je pri detoch toto co pises. Je tam dochadzate do prace skoly ako... uvedies nedochadzam/dochadzam ako. Podla r.c. system vyberie dotaznik.

tomika
Autor odpoveď zmazal
basska_b
19. feb 2021

To bude nejaká chýba. Koľko ma rokov? Možno sa myslí do školy? Podľa rodného čísla je hneď jasné, koľko ma rokov. Pri mojich malých deťoch take otázky vôbec neboli

kristiii
19. feb 2021

@bubuzu zle zadané rodné číslo? Pýtajú sa niečo v zmysle či a ako dochádza do školy..

evaachesa
19. feb 2021

Na konci môjho sčítania mi nabehla možnosť sčítať dieťa, tak som teda potvrdila, vypísala RČ, no vyhodilo mi rovnaké otázky...zrušila som to, opäť načítala na novo stránku a potom to uz išlo ok.

bubuzu
autor
20. feb 2021

Ahojte,vdaka za tipy.Vyskusame zas zajtra.Zeby mali nejaku chybu ma stranke akurat dnes?Pretoze sme to skusali viackrat,niekolkokrat prekontrolovali rč a aj tak tam boli otazky ako ta,ci stravil v 90-tych rokoch viac ako 12 mesiacov v zahranici.

bubuzu
autor
20. feb 2021

@evaachesa my sme isli rovno z hlavnej stranky,kedze sme sa scitali uz predtym a teraz sme chceli este jeho,takze moznost scitat dieta tam nebola.

evkao
20. feb 2021

@bubuzu ano, ta otazka, ci stravil od roku 1980 (nielen v 90- tych rokoch) v zahranici viac ako 12 mesiacov tam je, treba vybrat moznost a pokracovat dalej...

kristiii
20. feb 2021

@bubuzu ale tá otázka s tým zahraničím tam je aj u dieťaťa, ale nie v 90-tych, ale od 80-tych rokov, čo je v poriadku. Môj syn sa napríklad narodil v Čechách, takže som to zaňho vypĺňala.

evaachesa
20. feb 2021

@bubuzu mne to ale takto nefungovalo, čiže normálne znova z hlavnej stránky. Už v pohode?

3petka
20. feb 2021

@bubuzu Ja som tiež sčítala 4 ročného a len som dala že nenavštevuje školu a potom my už ten dotazník skrátilo myslím.

reuska1
21. feb 2021

@bubuzu ahoj...uz sa ti to podarilo? Ja som vcera scitala 2 dcery po dokonceni mojho scitania......bola moznost scitat dieta. Ale syn mal so sebou kartu poistenca a nenapadlo ma pozriet rodny list,alebo iny dokument, jde ma RC, tak reku ho dnes scitam.....a presne ako hovoris,tam uz su ine otazky,ked ides nanovo.

bubuzu
autor
21. feb 2021

@reuska1 ahoj,este sme to znovu nerobili,chystam sa na to o chvilu,dam vediet.