Sčítanie dieťaťa
Ahojte,rada by som scitala syna a citala som,ze pri detoch je dotaznik kratsi,par otazok a je to.Ked ale zadam jeho rč,normalne mi dalej vybehnu rovnake otazky ako pre dospelych.a teda pisat ake ukoncene vzdelanie ma dvojrocny alebo ci dochadza do prace na aute....Co robim zle?
ja takisto - bez otázok o práci. Zrejme zadávate zlý rok na začiatku 🙂 možno ste nezašli ďalej. Zo začiatku sú tie otázky rovnaké a potom sa líšia.. je to kratšie 🙂
To bude nejaká chýba. Koľko ma rokov? Možno sa myslí do školy? Podľa rodného čísla je hneď jasné, koľko ma rokov. Pri mojich malých deťoch take otázky vôbec neboli
Na konci môjho sčítania mi nabehla možnosť sčítať dieťa, tak som teda potvrdila, vypísala RČ, no vyhodilo mi rovnaké otázky...zrušila som to, opäť načítala na novo stránku a potom to uz išlo ok.
Ahojte,vdaka za tipy.Vyskusame zas zajtra.Zeby mali nejaku chybu ma stranke akurat dnes?Pretoze sme to skusali viackrat,niekolkokrat prekontrolovali rč a aj tak tam boli otazky ako ta,ci stravil v 90-tych rokoch viac ako 12 mesiacov v zahranici.
@bubuzu ahoj...uz sa ti to podarilo? Ja som vcera scitala 2 dcery po dokonceni mojho scitania......bola moznost scitat dieta. Ale syn mal so sebou kartu poistenca a nenapadlo ma pozriet rodny list,alebo iny dokument, jde ma RC, tak reku ho dnes scitam.....a presne ako hovoris,tam uz su ine otazky,ked ides nanovo.

@bubuzu ja som scitavala syna (4 roky) aj dceru (7 mesiacov) a teda ani pri jednom som nemala otazky o ukoncenom vzdelani ani dochadzani do prace...