Sčítanie obyvateľov - vpisovanie rodného čísla
Možno blbá otázka, ale v akom formáte ste udávali rodné číslo, myslím s "/" alebo bez? Alebo je to jedno? Dávala som bez, tak dúfam že to bude ok. Ďakujem
@tyrkysova_kobyla ,tiež som na to myslela,len som sa nikde nedopatrala v akom formáte to má byť, a ďakujem
dala som lomitko - preslo 🙂
bez lomky som davala...ved staci vyskusat co zoberie.....inac pisali ze bude 14 odpovedi a ja som mala len 12 :D
@aurorastone ja ani neviem koľko, aké MM mal viac lebo pracuje, ja som na RD tak menej, a drobec ešte menej😀
Bez
Prosím vás, to sa musia všetcia členovia rodiny zvlášť? Ako ja si to vyplním potom manžel a deti tak isto? Všetcia zvlášť?
@janula2511 ja som to dala tak ze kazdeho zvlast
@janula2511 áno musia, lebo každý formulár je na to rodné číslo,teda neuvádzas svoje iniciály, ale mala som nás troch za 10minut ide to raz dva
Ja som dala s lomítkom, lebo keď som tam prešla s kurzorom myši, vypísalo to "rodné číslo musí obsahovať 9 až 11 znakov, vrátane znaku "/".
https://www.google.com/amp/s/zive.aktuality.sk/...
Tak našla som aj toto
Keď som sa scitala, nepýtalo si to odo mňa doplnkovy udaj - meno, ani keď som deti scitala

@bona69 formulare byvaju naprogramovane tak, aby akceptovali tvar, ktory sa od pouzivatela ocakava, to znamena, ze ak by chceli RC aj s lomitkom a ty ho zadas bez, tak by ti vyhlasilo chybu. Ked to preslo, znamena, ze je to ok.