Scvrknutý šál po opraní v práčke. Viem ho zachrániť?
Prosím o radu, či by som mohla nejako zachrániť šál, ktorý som oprala v pračke a samozrejme sa zrazil. Je asi vlnený alebo niečo podobné, chýba štítok. Prosím ak mi vie niekto poradiť, budem povďačná.
bendacka, bihan raz davala tip, myslim namocit s kondicionerom na vlasy a natahovat. skus je napisat ip
bendacka - hoď ten návod taky sem - jestli to funguje i na jiné než na vlnu, prosíííím.
ja som taky sal presunula od maleho k este mensiemu dietatku. 😀 aj mne sa to totiz stalo.
já asi nepochopila, co je "šál" - já myslela jako šála pro dospěláka? Nadhera : cos teda přesunula ještě k menšímu dítěti?? 😀
výstižný názov prvé čo ma napadlo zrazené veci a autonehoda 😅
a veru tiež neviem poradiť
Hmm tak ja som oprala muzov vlneny sveter a zrazil sa na velkost 6 mesacného mimina, teraz je v kosi pre macku rada na nom spava... 😅 😀 😝
Tak dostala som radu, vraj namočiť do studenej vody, v ktorej je kondicionér na vlasy a potom pomaličky naťahovať. Ale práve v prípade, ak sa z XXXL stala veľkosť XS, to určite nepomôže. Zachráni to možno len menšie zrazenie. Ešte som to ale neskúšala, výsledok napíšem keď sa k činu odhodlám. Btw. platí to vraj na vlnu.

hele - když je sražený, tak to vidím bledě 😢 Jestli se ti ho nepodařilo aspoň mechanicky natáhnout, tak je ztracený - pokud někdo nezná nějaký fígl. Uvítám ho taky...