icon

Sen o mŕtvom dedkovi

mirkaaaaa23
6. apr 2025

Ahojte .. stala sa mi taká vec ..
V skratke: dlhšie pretrvávajú medzi mnou a vlastnou mamou problémy, toxicita, vyhováranie z jej strany, nevie sa zmieriť s tým, že v živote sa viem zariadiť aj sama (ja 25 a mama 45).. Ale to je vedľajšie..
Tento týždeň 1.4.2025 sme sa s priateľom nasťahovali do nášho vysnívaného nového domu (novostavba) - nikto tam predtým ešte nebýval. Prvú som sme ešte spali len na matracoch lebo postel sme nestihli zložiť. Noc prebehla úplne v pohode, ráno som odprevadila priateľa do práce a ja som si išla ešte ľahnúť, že na chvíľku... a zosníval sa mi neskutočne reálny sen..
*19.11.2022 mi zomrel dedko (otec mojej mamy) - ktorý ma mal viac než rád ako len vnučku, odkedy je mŕtvy, raz sa mi s ním zosnívalo, v tú noc ako zomrel, od vtedy nie .. v podstate 3 roky nič až teraz ... tento sen bol moc pozitívny, krásny, uvidela som ho v našej chodbe v novom dome, oblečeného neviem prečo - v záchranárskom (on zachranar nebol v živote ale mal farmu) .. a videla som v novom dome, na chodbe kde sa ukázal vo dverách v tej izbe kde sme prvú noc spali, ako sa ukázal, neskutočná radosť, silné objatie a ako som si uvedomila, že dedko konečne ťa vidím, držím ale veď si mŕtvy, som sa zobudila, ale taká pozitívna nálada išla z toho sna, že ešte celý deň som chodila happy..
Avšak to som ešte netušila čo sa stane o 2 dni ...
Vlastná mama s ktorou sú zlé vzťahy, spravila také kroky, kde sme si vykricali vzájomne veci, ktoré sa nedajú odpustiť, ale to niečo nad čím som sa trápila posledné obdobie zrazu odpadlo, pominulo.. V podstate stále rozmýšľam ale necítim smútok...
Čo znamela ten sen? Upozornenie? Alebo je stále na blízku a snaží sa riešiť veci, ktoré ma trápia? 💔💪

Ďakujem, stále rozmýšľam, že prečo taký sen zrazu a potom také veci sa udiali 💪💔...

kitycat
6. apr 2025

Pekny sen o osobe, ktora ti bola srdcu velmi blizka a vzala si si ju so sebou do vasho novejo pribytku.

Na paranormal neverim, nehladala by som za tym ziadnu symboliku

predajcake
23. apr 2025

Ahoj,
Veľmi zložito napísané.
Ale poviem či takto ak sa takto niekto prezentuje znamená že po smrti neodišiel tu stále blúdi.
A že tebe to je preto kto z rodiny je najviac otvorený duchovne.
Je to síce krásne mne tak dedo dokazuje cez sny teda dokazoval že žjje lebo sú ľudia ktorý za života neverili že keď umru niečo ešte bude a sú prekvapený a potom taký ktorý zomreli nadopovaný v spánku alebo nehody náhle vtedy to sebe nevedia že zomreli.
U teba zrejme to že neodišli nerozumejú svetu po smrti kam majú ísť a niečo ich tu drží.
Ja mam takto deda nechce odísť našťastie nie je pri mne je v dome kde býval a odoberá energiu babke a otcovi čo tam žijú.
Lebo duch ma správne max 7-14 dni aby si tu ukončil veci a odišiel potom už musí žiť na úkor energie iných proste niekoho cucať alebo proste len slabne ak nemá koho.
Ale keďže spoločnosť je dnes materialne založená ta ľudia zomrú a nevedia čo ďalej nám tu blúdi veľa duchov ktorých nevidno.
Ja som takto oprevadil už viacero duchov do svetla nevie to každý ale to len duchov ktorý sú odísť nasilu nerobím a robím len svojích možno do budúcna budem aj pre iných robiť.