Sen o smrti otca
Ahojte ženy... Nepíšem sem vôbec diskusie ale táto mi nedá... snívalo sa mi že mi zomrel otec... Nevidela som ho mŕtveho iba že zomrel... Ešte v tom sne som si ho sama niesla v tej rakve,chcela som... Kokos... Neviete čo môže znamenať smrť otca vo sne???
@ankare 😊 kiež by 🙏
Ale väčšinou keď sa s niekým o niečom bavím sa mi potom niečo také sníva... Včera som si len tak sama pre seba povedala že ak by sa tatovi niečo stalo že by ma asi porazilo... A v noci o ňom sen ...
Ja si pamatam, zopár viac rokov do zadu sa mi tiež bežné snívalo o otcovej smrti....resp o nikom inom, ale keď, tak jedine o ňom....neviem, možno je to tym, že som bola naňho veľmi veľmi veľmi nalipnuta a dom sa nejak podvedome bála....no u nás je situácia taká, že žiaľ môj tatino je už 6 rokov v nebicku, ale nemalo to nijakú casovu navaznost ....myslím tie sny a jeho smrť...sny boli dávno predtým....a najzaujimavejsie na tom je, že po jeho smrti sa mi s ním možno rok snívalo a dosť často....nestalo sa to ani máme, ani sestre,ani bratovi a ani nikomu z ďalšej rodiny...ale bola som veľmi rada, lebo som normálne cítila to ako voňal, cítila som jeho dotyk, hlas....najprv som z toho bola mimo, ale potom som sa normálne na tie sny tešila 😊 aaaale už su tie sny prec 😕
@weronka17 mne sa tak aj o babke snívalo že zomrela...Mama mi hovorí že bude dlho žiť... Na tretí krát keď sa mi o nej snívalo zas že zomrela aj tak bolo 😔 neviem už koľko dní týždňov mesiacov na to, nám volali z nemocnice 😔 tiež sa mi aj po jej smrti ešte o nej snívalo... Mama mi hovorila že mňa mala najradšej ako vnúča,aby som jej išla zapáliť sviečku... Išla som, odvtedy nič...
@christinka1 znamena to asi tolko, ze mas o svojho ocina strach. Tvoj sen mu urcite nezaruci dlhy zivot, ale ani sa mu kvoli tomu nic nestane. Ak je zdravy, tes sa a uzivaj si s nim kazdu volnu chvilu, zelam ti, aby ich bolo co najviac.
@lindusss2016 mám, nakoľko je po mozgovej príhode už skoro 2 roky .. našťastie to "rozchodil"
Pises, ze otec je po mozgovej prihode. Skor sa v tom sne odrazaju tvoje obavy o neho. Nehladaj za tym nic viac. A ano, jedneho dna umrie, ale na to sa neda pripravit.
@heln každý raz umrieme... Určite že mám strach, každý sa bojí o svojich rodičov... Ale ja som zas čítala že to znamená veľkú zmenu v rodine,tak uvidíme 😃
Mne sa 2x snívalo že mi zomrela dcérka
Pár dní som to rozdychavala .. našťastie sa nič nestalo 🙂 snívalo sa mi ešte že zomrel ex a ďalším trom ľuďom v tú istú noc sa to tiež snívalo a znamenalo to rozvod nášho manželstva
@christinka1 - nič to nemusí znamenať,nie každý má dar na pravdivé sny, vlastne málokto.
@christinka1 nemyslíš na neho až priveľmi ? Ja som zase počula tak že keď na niekoho alebo niečo strašné myslíš tak sa ty to aj bude snívať pár krát sa to stalo aj mne a tiež hovoria že keď sa ty sníva že niekto umrie tak bude dlho žiť či je to pravda to neviem 😉
@christinka1 snívalo sa mi presne to iste pred cca mesiacom a následne dom zistila, že som tehotná, v zahraničných snaroch som našla, že častokrát to znamená nové začiatky🤷♀️
@christinka1 rozumiem a upkne to vysvetluje tvoj sen. Musis verit tomu, ze sa bude este dlho tesit dobremu zdraviu
Mne je snívalo ze som zomrela ja.. A že mi kopali hrob a že mi vyberali košeľu do truhli.. No hrôza..
Mne sa tiež snívalo o smrti svokra ale žije ale niektorí mi povedali ze to je niečo ohladne tehotenstva
@nikolkollarova tak môže byť nakoľko som na nový rok otehotnela 😊 že to má s tehotenstvom súvis 😊
@christinka1 a na to mi mama Dnes písala ze sa jej do rana snivalo z rybami
@nikolkollarova ďakujem tehotenstvo je už dávno za mnou 😊
A keďže mamine s rybami tak tiež bude prírastok do rodiny 😁

Ze bude dlho zit. 😊 Vela zdravia prajem ocinovi.❤️