Sen o spadnutí do studne
Ahojte. Idem sem mozno s hluposťou, ale myslim na ňu. V osobnom zivote niesom veľmi šťastná bo boku manzela, to je na dlho. No mala som zvlaštny sen. Spadla som do studne. No spadla som tak že rukami som na zachytila vrchu,no nemohla som odtiaľ nijako vijst. Nejaku chvilu som volala,kricala o pomoc a v tom prisiel muž , nikdy som ho nevidela cudzi mlady ktory mi podal ruku a vytiahol ma. Mozno sa niektora vyznate v snoch ...tak ak viete coby to mohlo byt. Mozno len hlupost, no vzdy si na ten sen spomeniem. 😒
@help06 Asi to nebude ten typ výkladu snov, aký si čakala. Ale. Sny máme na vyventilovanie svojej psychiky a tiež sa v snoch učíme. Nie je to len halucinogénna zmeť obrazov. Takže sa v sne učíš ako sa vysporiadať s hraničnou situáciou. Muža, ktorý ti prišiel pomôcť ti poslal jedine tvoj mozog. A nie je pravda, že si ho nikdy nevidela, mozog nemá schopnosť vymýšať si tváre, takže použil nejakú tvár, s ktorou si sa už stretla, prípadne ich kombináciu. Takže zmyslel tvojho sna je, že sa pripravuješ na/vyrovnávaš s nepríjemnou situáciou a nečakáš pomoc od nikoho, koho poznáš.
@help06 to si fakt nevieš vysvetliť?
.......topíš sa a upadáš v nešťastnom manželstve a čakáš, že raz náhodou príde zázračný princ, čo ťa zachráni......
to by si chcela, to vieš aj sama.....asi ti chce tvoje podvedomie povedať, že by si sa mohla rozhýbať a niečo pre to aj spraviť.

sníva sa ti to,čo chce podvedomie,takže nejako sa na toho "zo sna" nespoliehaj.....