icon

Sen o tehotenstve

7. feb 2023

Ahoojte. Snivalo sa mi, ze čakám babatko. Najprv som bola vo svojej praci, mala som uz tesne pred porodom, som ucitelka v špecke takze jasne ze sa mi zasnivalo k tomu ako sa mi tam deti biju a isla som s dvoma policajtami ich riesit a v tedy som dostala do bruska krce, a taky chalan tam stale s cim si behal az ked osm povedala ze cakam babatko prestal ... a zrazu som tlacila do kopca prazdny kocik a bola tam so mnou moja nastavajuca svokra a hovorim jej ze cakam chlapceka a ona taka uz tolko chlapcov mame a ziadnu dievku a ja jej vrsvim ze ak si oblubite moju dcerku tak bude vašou vnučkou 😄... a zobudila som sa. Vie niekto co by ten sen mohol znamenat ? Dakujem 😉

marianarem
7. feb 2023

Toto moze znamenat u kazdeho nievo ine. Mozu v tom byt zamontovane veci z minulosti, sucasne okolnosti, ale aj rozne emocie a priania.
Napr. ma napada, ze aky mas vztah so svokrou, ci ta prijima. Babatko by si chcela, alebo ho teraz vobec neriesis?

basska_b
7. feb 2023

Tehotenstvo to znamenat nemusi, vsimla som si ale, ze na niektore tie specialne deti toto plati, oni tehotnu zenu respektuju a chrania, tak ak boli v skole dake vystupy, mozno mozog to takto spracuva. Len ako napad

oli18
7. feb 2023

Ten sen neznamena vobec nic. Nehladaj v snoch suvislosti a nezamyslaj sa nad nimi. Hod to za hlavu, verit snom nie je dobre na psychiku.

sisulia
7. feb 2023

Neviem, ci je v pohode sa vobec upinat na to, co sa nam sniva🙂 Aby clovek potom nebol tak trochu aj sklamany, podla mna sny neznamenaju nic. Zatial sa mi teda absolutne nic z toho nesplnilo, ani nejaky specialny vyznam to nemalo, takze neviem, ci sa tomu da realne verit.

autor
8. feb 2023

@marianarem tak nemozem povedat ze sme sa o tom sp riatelom nerozpravali.. sice teraz dieta nechcem, staviame dom a nebyvame ani spolu deli nas okolo 80km cesta.. s jeho mamu mam dobrý vztah prijala ma .. len teraz nam novu pracu .. pracujem v špecialnej skole a stretavam sa s rôznymi deťmi a mali sme uz vselijake incidenti

heln
8. feb 2023

asi bol velmi zivy ten sen, ked kvoli nemu pises diskusiu.
normalne sa ti pomiesala realita s vedomim a podvedomim, a vznikol z toho totalny misung, to mozog robi ked spracovava, pamatas si to vdaka tomu, ze si sa zobudila. vacsinu snov si nezapamatame.