icon

Sen s Bohom

natty0987
20. máj 2023

Ahojte malo som taký zvláštny sen tak začnem hneď.
S mamou sme išli v nedeľu do mesta a cestou sme stretli moje stare kamošky tak som sa spýtala kde majú namierené oni mi odpovedali že idú na zhromaždenie išlo o Jehovovych svedkov. Lenže v skutočnom živote nie sú pobožne tak mi to v tom sne prišlo divné. No späť k tomu snu navrhli nám či nahodou nepojdeme s nimi tak sme išli a s nami ďalší iní ľudia ktorých som nepoznala. Vstupili sme do takeho malého kostola a prisadla som si k tej mojej kamarátke.Začala mi hovoriť o Bohu to ako bojovala aby neupadla do zabudnutia a vyslobodil ju Boh. Keď som sa chcela opýtať čo to znamená začal sa prihovor a všetci stali muž začal hovoriť do mikrofónu vidim že medzi nami sa zyšli 6 nových ľudí. V tom sme zatvorili 6 oči a modlili sa za nas hovorili dary jazyka vobec som tej reči nerozumela. Mala som zavreté oči a všetci ľudia sa dívali na nás hovorili tou rečou videla som Japonku ktora sa pozerala na mňa a hovorila že ja sa mi nedarí prijať Boha videla som slovesnke titulky a aj ju zároveň aj keď som mala zavreté oči.Potom som sa uvoľnila a začala cítiť božiu
prítomnosť vtedy ma premohol plač alebo skôr vzlykanie

Začala som vzlykať a rukami som si prešla po tvrari ako to robia moslimovia a mala neustále zavreté oči.Keď počuli všetci môj vzlyk všetci upramili pohlaď na mňa.Traja sa prebudili a vyslobodili.Ja som ostala z dvomi ktorí bojovali aby nevošli do zatratenia.Ti dvaja sa snažili ale premenili sa na sochy v podobe božieho baranka.To ma vydesilo no stále som mala zavreté oči a aj tak som to všetko videla.Vtedy mi v hlave prešla myšlienka že chcem posledný krát viedieť moju Lásku a moju rodinu.A ta Japonka hovorila že veľmi bojujem potom som sa prebudila. Naozaj prebudila zo sna. Ležala som rovno a iba oči sa mi otvorili.Prosim ak sa tu niekto dočítal povedzte mi svôj názor čo si o tom myslíte alebo čo to znamená?? Budem vďačná za každú odpoveď a vopred Ďakujem za trpezlivosť každého ktorý sa dočital až tu .

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
21. máj 2023

@natty0987 nerieš každý sen. Podvedomie niečo spracováva,človeku sa raz za čas jednoducho snívajú chujoviny.

vilma7
21. máj 2023

Nič, je to len sen. Mne sa noc čo noc snívajú rôzne sny.

eva112014
21. máj 2023

@natty0987 A čo tvoj život? S čím bojuješ?

natty0987
autor
21. máj 2023

@nelca0510 Neriešim
každý sen len tento ma zaujímal lenže bol tak emočny