Seniori a ich účasť vo voľbách: Stereotypy a realita
Na MK pribudlo niekolko aktualnych predvolebnych diskusii a mna velmi irituje, ze prevlada vseobecny nazor, ze seniori budu volit Pellegriniho…..toto hadzanie seniorov do jedneho vreca je velmi degradujuce……..mam obrovske mnozstvo znamych, pribuznych atd, ktori su v seniorskom veku, a velmi sa nas vsetkych dotyka momentalne politicka situacia, chodime na vsetky protesty, poznam len zopar ludi, ktori volili smerohlas, ostatni su zhrozeni z toho, co sa u nas deje. Takze by bolo fajn pouzivat pri volicoch smerohlasu ine kriterium, ako vek…..
@ysseba A ešte Math-o-witch :D
@andymi Hejže :D
@belllinka je mi jedno aké ma právomoci, o jeho vládnutí vypovedá, to čo rozpráva.. ja nechcem mať strach z budúcnosti, chcem sa tešiť z budúcnosti, chcem žiť a prežiť život so svojim mužom a nie, aby mi ho vzali na vojnu, tak ako aj mojich synov.. každý si snáď svoju rodinu chráni
@thirstymonk Súhlasím. Pelle je menšie zlo.
@andymi tak pozor, napríklad mne je to jedno ako je orientovaný, nikdy som sa nad tým nezamyslala. Mne vadí za kým je schovaný a klamár prvej ligy. Toto je u mňa horšie, nie to ako on je orientovaný. A ďalšia vec. To práve opak kričí na LBGBI a voliť ho budú.
@babababka Aspoň dakto 🙂
@dadka1997 mne stačilo, čo dokázala prezidentka a trend bude asi pokračovať. Rozdeľovanie spoločnosti, nenávisť, vnucovanie názorov, nerešpektovanie iného názoru , ľudí s opačným názorom nazývajú konšpirátori a pod. ...
@andymi ľudia sú ľahko manipulovateľní
@dadka1997 "Akékoľvek nasadenie OS SR do vojny či konfliktu na území iného štátu je totiž na základe Ústavy SR výsostne v kompetencii ústavných orgánov SR. V žiadnom prípade nejde o ‚svojvoľné rozhodnutie jedného človeka‘,“ vyjadrilo sa ministerstvo.
V prípade vyslania našej armády na územie iného štátu na plnenie záväzkov z medzinárodných zmlúv o spoločnej obrane proti napadnutiu na najviac 60 dní rozhoduje Vláda SR.
V septembri boli voľby demokratické,budú aj prezidentské demokratické.Ak vyhrá Korčok budem sklamaná a znechutená,ale budem to rešpektovať.Budúceho prezidenta budem bedlivo sledovať,takisto ako túto novú vládu.Nechám ich pracovať a v budúcich voľbách im podľa toho dám hlas.Dúfam,že národ sa poučil z Matoviča a jeho podržtašiek.
@babababka národ sa už poučil, ale nie z Matovica ale z toho co už 20 rokov tu máme. Také hnojisko
@lizatko1009 A dohnojil to práve ten Matovič.
@babababka a pred si bola prosím pekne GDE?
@andymi Že je tepľoš, to by mi nevadilo. Vadí mi, že ešte na jeseň 2022 hlasoval za registrované partnerstvá, dnes ich odmieta. Že človek zmení názor o 180 stupňov za 10 rokov, to beriem. Ale za rok a pol? Tomu sa povie populizmus, pokrytectvo a oportunizmus. Keď vznikal Hlas, Pellegrini hovoril, že budú liberálna ľavicová strana, dnes sa dávajú dokopy s fašistatmi. Pre mňa je Pellegrini prezliekač kabátov a klamár.
@dadka1997 to vazne tomu veris, ze korcok = nasi muzi vo vojne? Ako presne si predstavujes, ze to urobi?
Ako presne zariadi korcok, ze v skolke sa budu ucit o xy pohlaviach?
Duhovy prezident, co klame, az sa mu z huby prasi, ktory je len ficov panacik, to ti nevadi?
Len ma to zaujalo, samozrejme mas pravo volit ako len chces..
@dadka1997 nie si iná ako mnoho ostatných, prostoduchých ľudí je veľa
@babababka tento narod sa nikdy nepouci.. nikdy.
Naposledy si asi bola celkom spokojna so smerom (ved infrastruktura, skolstvo, zdravotnictvo, sudnictvo, vsetko mame po 12r vlade smeru vo vybornom stave! Este aj tu slubovana dialnica je v prevadzke, ze? Jedine, zeby nie...), kedze si im dala hlas..
Ano, pajac matovic to pohnojil. Ale to, Ako to hnoji smer, to hadam nema obdoby..
@thirstymonk co je prosim kor chock..nezda sa vam to trapne?
@bielykral Ani nie. Slang.
@thirstymonk max trapne
@lizatko1009 @veronka1996 áno, toto sú vaše názory o ktorých sa dá diskutovať. Ja som sa skôr vyjadrila k prispievateľkám, ktoré sa zapoja do každej diskusie a ich hlavný argument je, že "on je teplýýýý". Ja sa k politickým témam bežne nevyjadrujem, nedám sa ovplyvňovať názormi na MK alebo podobných stránkach, svoje názory nikde nepresadzujem a nikomu nevnucujem. Určite sa o ľuďoch s iným politickým názorom nikde nevyjadrujem, že sú hlúpi, zaostalí, sedláci (a neviem ešte akí). Týmto som len chcela povedať, že hlavné kritérium nemá byť sexuálna orientácia, ale volebný program, názory, vystupovanie, čo chce urobiť - neurobiť pre Slovensko...
@veronka1996 Ja som napríklad zmenil názor na putina zo dňa na deň. Na LSNS som ten názor zo dňa na deň zmenil tiež. Nie je to nič nezvyčajné.
@chodec15 To hovorím, že keby bolo na mne... 🙂 Ja alkohol nepijem od silvestra 2010, čo som sa tak dal dole, že ešte na tri krale mi bolo plano. Mal som vtedy 17. haha... vyskúšať si to treba... ale niektoré veci je lepšie neskúšať, však?

....mňa v týchto nekonečných diskusiách udivuje hlavne to, ako väčšina podľa vlastného úsudku veľmi inteligentných, liberálne a progresívne zmýšľajúcich prispievateliek argumentuje tým, že predsa nebude za prezidenta voliť "teploša"...