icon

Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom

jazminn
20. okt 2012

...aj ja som si to takto myslela, ale potom úradníčka povedala, že bol za ňou niekto, kto zaplatil viac, aby dala zlú adresu...takže Roman nemôže byť Veronikin syn...tú len ide kto má záujem na tom aby Adam takto strácal čas...

mamartinka
autor
20. okt 2012

Utorok 23.10 Adam oznamuje svojej manželke Lei ďalšiu katastrofálnu správu. Za zverejnenie obnažených fotiek na internete bude musieť modelkám zaplatiť 30.000 eur, ktoré nemá, takže bude musieť predať auto. Peter sa v nemocnici dozvie, že jeho žena Jana aj ich dieťa sú v poriadku. Doktor dá Petrovi jasne najavo, že vie, odkiaľ Janine zranenia pochádzajú, a dokonca mu pohrozí, že ho udá na polícii. Lea si chce požičať peniaze od Mila. Stvrtok 25.10 Adamov doktor má výčitky, že kvôli nemu prišiel Adam o veľké peniaze. Lenka je prekvapená, že Viktor nechce urobiť viac v záležitosti s modelkami, ktoré žiadajú vyplatiť vysoké odškodné za zverejnenie nahých fotiek na internete. Lea vyzvedá od Jany , prečo si Peter podrezal žily. Jana chce Petra navštíviť v nemocnici, ale doktor jej oznámi, že Peter si to neželá. Utorok 30.10 Adam prezradí Zuzke , prečo sa celé tie roky nebaví so svojím vlastným otcom. Zuzka si aj napriek všetkému myslí, že by sa s ním mal stretnúť. Aj malá Viky chce spoznať svojich biologických rodičov. Milo povie Adamovi, že za predajom nahých fotiek modeliek na web stojí Viktor . Adam tomu nechce uveriť. Stvrtok 01.11 Lenka vyzvedá od Viktora , prečo sa pohádali s Adamom. Viktor sa jej sčasti prizná. Lea vyčíta Adamovi, že sa väčšmi nesnaží získať späť svoje peniaze od Bláhovcov . Jana sa snaží udobriť s manželom Petrom , ten však nie je schopný zabudnúť na to, ako ju videl s jeho šéfom . Najviac mu prekáža, že s ním robila to, čo jemu odopierala.

mamartinka
autor
23. okt 2012
slagy
24. okt 2012

Co vlastne ten doktor Adamovi taji?

meg9
25. okt 2012

Pocuvajte ja som nekompletná, alebo to fakt v kazdej casti su presne totozne sceny ako v predošlej, istá časť...napr. teraz dnes ako Lea hovori dcere ze by sa mali pripraviť na najhorsie, ze je asi neskor lebo Adam nenastupil na ličbu, ved to bolo už v predošlej casti...ci mi sibe?

hasleerka
25. okt 2012

@meg9 to bolo v ukážkach že čo bude nabudúce

hasleerka
25. okt 2012

začína sa to riadne zamotávať ... som veľmi zvedavá či je ten Viktor naozaj taký hajzel

meg9
25. okt 2012

ahaaa- tak sa mi to stále vryje do pamati :P

sari24
26. okt 2012

Baby ja nerozumiem, že čo Viktor urobil Adamovi? Nepostrehla som vôbec 😅

labelo
27. okt 2012

@sari24
Viktor mal predat tie fotky,ktore vycapili na net

všimli ste si ked davaju tu scenu s tými 3 modelkami,ako tam sedia a stale prikivuju ako tri slepice?take umele mi to príde,mali tam dat nejaké normalne herečky,ktoré by aspon otvorili hubu,vždy rozprava ta obstarožná blondína a tie dve len kývu hlavami a gulaju očami 😀

som zvedava ako sa to posunie Adam a Viktor

sari24
27. okt 2012

@labelo to som si povedala aj ja 😀 že oni jak dve trúby stále prikyvujú až smiešno mi je 😀 😀

erni
27. okt 2012

@labelo aj manzelky osvetlovacov a zvukarov si chcu privyrobit 😀 inak sa to pekne zamotalo, som velmi zvedava kto za tym vsetkym stoji 😕

labelo
27. okt 2012

@erni
ja myslim,že to Viktor predal aj ked v ukazke tvrdil,že to Milo na nich nahral,ved ked mu to Milo povedal,že to vie,tak by sa Viktor branil tým,že to neurobil,ale on ostal prekvapený,že sa to Milo dozvedel,takže podla mna to Viktor predal,ale bude mat pre Adama nejake vysvetlenie preco to urobil

mamartinka
autor
27. okt 2012

Utorok 30.10 Adam prezradí Zuzke , prečo sa celé tie roky nebaví so svojím vlastným otcom. Zuzka si aj napriek všetkému myslí, že by sa s ním mal stretnúť. Aj malá Viky chce spoznať svojich biologických rodičov. Milo povie Adamovi, že za predajom nahých fotiek modeliek na web stojí Viktor . Adam tomu nechce uveriť. Stvrtok 01.11 Lenka vyzvedá od Viktora , prečo sa pohádali s Adamom. Viktor sa jej sčasti prizná. Lea vyčíta Adamovi, že sa väčšmi nesnaží získať späť svoje peniaze od Bláhovcov . Jana sa snaží udobriť s manželom Petrom , ten však nie je schopný zabudnúť na to, ako ju videl s jeho šéfom . Najviac mu prekáža, že s ním robila to, čo jemu odopierala. Utorok 06.11 Lea obviní Adama , že ju opäť oklamal, keď jej nepovedal, že nastupuje na chemoterapiu a odmieta zvažovať odchod na Seychely. Rocky príde uprostred noci vynadať Viktorovi za to, že sa za Lenku hanbí. Lenka si nakoniec príde vypočuť Viktorovo vysvetlenie, prečo si o nej vymyslel, že je právnička. U Vrbovcov sa zjaví Zuzkin biologický otec a chce jej vysvetliť, že ju nechcel zabiť. Stvrtok 08.11 Lenka zorganizovala stretnutie Rockyho a Viktora,aby ho mohol poziadat o jej ruku.Sestra Tereza nahovara Janu,aby zavolala na Petra policiu za to,ze ju vyhodil z domu.Milo dava Viktorovi vypoved.Viktor sa mu snazi vyhrazat,ze o firme vie prilis vela,ale nakoniec boj prehra.

mamartinka
autor
28. okt 2012

http://www.zberatel-film.sk/ Oficialna stranka komedie Andyho Krausa.

mamartinka
autor
30. okt 2012
mamartinka
autor
1. nov 2012
mamartinka
autor
2. nov 2012

Utorok 06.11 Lea obviní Adama , že ju opäť oklamal, keď jej nepovedal, že nastupuje na chemoterapiu a odmieta zvažovať odchod na Seychely. Rocky príde uprostred noci vynadať Viktorovi za to, že sa za Lenku hanbí. Lenka si nakoniec príde vypočuť Viktorovo vysvetlenie, prečo si o nej vymyslel, že je právnička. U Vrbovcov sa zjaví Zuzkin biologický otec a chce jej vysvetliť, že ju nechcel zabiť. Stvrtok 08.11 Lenka zorganizovala stretnutie Rockyho a Viktora,aby ho mohol poziadat o jej ruku.Sestra Tereza nahovara Janu,aby zavolala na Petra policiu za to,ze ju vyhodil z domu.Milo dava Viktorovi vypoved.Viktor sa mu snazi vyhrazat,ze o firme vie prilis vela,ale nakoniec boj prehra. Utorok-13.11 Adam sa poďakuje Lei za to, že išla za jeho otcom. Peter flirtuje s Dankou, recepčnou v Milovej firme, náklonnosť je obojstranná. Adam oznamuje Zuzke a Viky , že príde ich dedko. Viktor oznámi Lenke , že ho Milo vyhodil z práce. Lenka chce, aby šiel za Milom a ešte sa o tom s ním porozprával. Viktor to skúsi, ale Milo je nekompromisný. Stvrtok-15.11 Zuzka chce navštíviť svojho biologického otca, Lea však od nej žiada, aby počkala, kým sa vyriešia problémy okolo Adama. Adam nepovedal Lei, že musí ísť na operácia slepého čreva, preto panikári, keď zistí, že ho budú operovať v narkóze. Okrem toho sa dozvie, že pri jeho diagnóze nesie operácia isté riziko.

mamartinka
autor
6. nov 2012
mamartinka
autor
7. nov 2012

Tak Adam bude v kome.

sendy182
7. nov 2012

@mamartinka veď som to písala pán herec to hrá tak presvedčivo 😝 vidno že je stará škola............... 🙂 🙂 🙂 tí mladí herci sa majú čo učiť.............väčinou recitujú ako v divadle............trocha akčnosti,ľahkosti......."normálnosti" 😀

mamartinka
autor
8. nov 2012
mamartinka
autor
9. nov 2012

Utorok-13.11 Adam sa poďakuje Lei za to, že išla za jeho otcom. Peter flirtuje s Dankou, recepčnou v Milovej firme, náklonnosť je obojstranná. Adam oznamuje Zuzke a Viky , že príde ich dedko. Viktor oznámi Lenke , že ho Milo vyhodil z práce. Lenka chce, aby šiel za Milom a ešte sa o tom s ním porozprával. Viktor to skúsi, ale Milo je nekompromisný. Stvrtok-15.11 Zuzka chce navštíviť svojho biologického otca, Lea však od nej žiada, aby počkala, kým sa vyriešia problémy okolo Adama. Adam nepovedal Lei, že musí ísť na operácia slepého čreva, preto panikári, keď zistí, že ho budú operovať v narkóze. Okrem toho sa dozvie, že pri jeho diagnóze nesie operácia isté riziko. Utorok 20.11 Viktor sa snaží malej Viky vysvetliť, čo sa stalo Adamovi . Stano sa snaží upokojiť Leu a ubezpečuje ju, že Adam sa určite z kómy preberie. Jana dúfala, že Peter ju zavolal domov, pretože chce všetko medzi nimi urovnať, ale zistí, že je to inak. Lenke sa nepáči, že Viktor trávi noci u Lei. Stvrtok 22.11 Lea sa hnevá, že nebola pri Adamovi ona, keď sa prebral, ale Veronika . Vyčíta Veronike, že miesto toho, aby jej zavolala, sa nad ním nakláňala a dávala mu pusu. Známi prichádzajú na noc do Adamovho domu strážiť Viky a Zuzku , kým je Adam v nemocnici. Viktor privedie aj Lenku , hoci to vopred nikomu neoznámil. Lenka sa na Viktora hnevá, že nikomu nepovedal, že s ňou príde na noc k Lei.

mamartinka
autor
13. nov 2012
mamartinka
autor
15. nov 2012