icon

Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom

mamartinka
autor
16. nov 2012

Utorok 20.11 Viktor sa snaží malej Viky vysvetliť, čo sa stalo Adamovi . Stano sa snaží upokojiť Leu a ubezpečuje ju, že Adam sa určite z kómy preberie. Jana dúfala, že Peter ju zavolal domov, pretože chce všetko medzi nimi urovnať, ale zistí, že je to inak. Lenke sa nepáči, že Viktor trávi noci u Lei. Stvrtok 22.11 Lea sa hnevá, že nebola pri Adamovi ona, keď sa prebral, ale Veronika . Vyčíta Veronike, že miesto toho, aby jej zavolala, sa nad ním nakláňala a dávala mu pusu. Známi prichádzajú na noc do Adamovho domu strážiť Viky a Zuzku , kým je Adam v nemocnici. Viktor privedie aj Lenku , hoci to vopred nikomu neoznámil. Lenka sa na Viktora hnevá, že nikomu nepovedal, že s ňou príde na noc k Lei. Utorok 27.11 Lea sa priznáva Adamovi , že závidí Lenke mladosť, bezstarostný život a to, že čaká dieťa. Adam má však úplne iné starosti, potrebuje dostať späť peniaze od Bláhu . Jana príde varovať do firmy Petra , že ho hľadá Ivan a chce späť auto. Stretne sa pri tom s Dankou. Pri tejto príležitosti Peter oznámi Jane, aby sa oňho už nestarala, pretože požiadal o rozvod. Stvrtok 29.11 Lea sa stále nevzdáva hľadania alternatívnych metód, ktoré by vyliečili Adama . Keď so svojím novým spôsobom liečby, ktorý našla na internete, oboznámi Urblíka a Adama, obaja ju "zrušia" a jej návrhy strikne zamietnu. Lenka spanikári, pretože nemá nikoho, kto by jej šiel za svedka na svadbu. Adam žiada Viktora , aby s ním spísal závet.

mamartinka
autor
20. nov 2012
mamartinka
autor
22. nov 2012
mamartinka
autor
24. nov 2012

Misko syn Jany a Petra zomrie.

mamartinka
autor
24. nov 2012

Utorok 27.11 Lea sa priznáva Adamovi , že závidí Lenke mladosť, bezstarostný život a to, že čaká dieťa. Adam má však úplne iné starosti, potrebuje dostať späť peniaze od Bláhu . Jana príde varovať do firmy Petra , že ho hľadá Ivan a chce späť auto. Stretne sa pri tom s Dankou. Pri tejto príležitosti Peter oznámi Jane, aby sa oňho už nestarala, pretože požiadal o rozvod. Stvrtok 29.11 Lea sa stále nevzdáva hľadania alternatívnych metód, ktoré by vyliečili Adama . Keď so svojím novým spôsobom liečby, ktorý našla na internete, oboznámi Urblíka a Adama, obaja ju "zrušia" a jej návrhy strikne zamietnu. Lenka spanikári, pretože nemá nikoho, kto by jej šiel za svedka na svadbu. Adam žiada Viktora , aby s ním spísal závet. Utorok 04.12 Adam prichádza po stretnutí so Zuzkiným biologickým otcom zničený a oznamuje Lei, že trvá na stretnutí so Zuzkou. Lea z toho nemá dobrý pocit, ale Adam je presvedčený, že nechce Zuzke ublížiť. Zuzka sa napokon rozhodne s otcom stretnúť a vypočuť si ho, verí, že jej potom dá pokoj. Lea a Adam jej sľúbia, že ju ochránia. Jana strávi noc s Petrom v agentúre. Stvrtok 06.12 Jana obviňuje Petra z toho, že sa teší, že ich syn Miško zomrel. Adam je presvedčený, že Zuzkin otec konal správne, keď jej klamal, že nie je jej biologickým otcom. Myslí si, že to bolo od neho ľudské gesto, pre dobro svojej dcéry. Lea je však rozhodená z toho, že budú musieť Zuzke opäť klamať. Jana sa hnevá na Petra , že jej nie je oporou v jej žiali. On jej však chce pomôcť tým, že vezme na seba vsetky starosti ohladom pohrebu.

mia258
25. nov 2012

Jana obviňuje Petra z toho, že sa teší, že ich syn Miško zomrel. 😨 😨 😨 Coze???!!!!

mamartinka
autor
25. nov 2012

@mia258 zevraj Misko zomrie.

labelo
25. nov 2012

neviete kolko to má častí?

mamartinka
autor
25. nov 2012

@labelo 52 casti.

mia258
25. nov 2012

@mamartinka ved bol uplne v pohode 😨 ja som si teda nevsimla, ze by hovorili ze sa mu zhorsil zdravotny stav. Nebol ani chory (myslim okrem postihnutia).

mamartinka
autor
27. nov 2012
hasleerka
28. nov 2012

mňa ten seriál už začína pekne vytáčať ... tá Jana je úplne trápna ako chce toho muža naspäť, takého tyrana ... fuj... a Viktor sa mi tak sprotivil....

slagy
28. nov 2012

@hasleerka preco sprotivil? Ved je v pohode 😉, mna naopak vcera velmi pobavil s tymi narodeninami 😀

mamartinka
autor
28. nov 2012

@slagy tie narodeniny boli dobre vcera.

hasleerka
28. nov 2012

@slagy no tak z toho čo ukazujú mám pocit že pekne Vrbu odrbkáva ... ved vlastne tie fotky aj on predal .... a s tými narodeninami mne sa zdal trápny ..

mamartinka
autor
29. nov 2012
mamartinka
autor
30. nov 2012

Utorok 04.12 Adam prichádza po stretnutí so Zuzkiným biologickým otcom zničený a oznamuje Lei, že trvá na stretnutí so Zuzkou. Lea z toho nemá dobrý pocit, ale Adam je presvedčený, že nechce Zuzke ublížiť. Zuzka sa napokon rozhodne s otcom stretnúť a vypočuť si ho, verí, že jej potom dá pokoj. Lea a Adam jej sľúbia, že ju ochránia. Jana strávi noc s Petrom v agentúre. Stvrtok 06.12 Jana obviňuje Petra z toho, že sa teší, že ich syn Miško zomrel. Adam je presvedčený, že Zuzkin otec konal správne, keď jej klamal, že nie je jej biologickým otcom. Myslí si, že to bolo od neho ľudské gesto, pre dobro svojej dcéry. Lea je však rozhodená z toho, že budú musieť Zuzke opäť klamať. Jana sa hnevá na Petra , že jej nie je oporou v jej žiali. On jej však chce pomôcť tým, že vezme na seba vsetky starosti ohladom pohrebu. Utorok 11.12 Adam sa poďakuje Lei za to, že išla za jeho otcom. Peter flirtuje s Dankou, recepčnou v Milovej firme, náklonnosť je obojstranná. Adam oznamuje Zuzke a Viky, že príde ich dedko. Viktor oznámi Lenke, že ho Milo vyhodil z práce. Lenka chce, aby šiel za Milom a ešte sa o tom s ním porozprával. Viktor to skúsi, ale Milo je nekompromisný. Stvrtok 13.12 Lenka sa obvinuje za to,ze Rocky dostal infarkt.Viktor sa jej snazi vysvetlit,ze to nieje jej vina.Lenka trva na tom,ze musia svadbu prelozit,musi najprv pochovat otca.Lea uz ma plne zuby pohrebov.Sestra Terezka prehovara Janu,aby sa vratila do prace.Jana vsak nevie,ci este niekedy nastupi.Ma strach,pretoze jej tam vsetko pripomina Miska.

erni
30. nov 2012

ja Mila nemusim ,ale v tej ukazke ,ked pride pytat peniaze od Cyrila je perfektny..som nato zvedava, myslim,ze sa mu to aj podari 🙂

labelo
30. nov 2012

@mamartinka
ten obsah z 11.12 je nejaký mimo,nie? 😀 šak to už bolo

nechapem ako niekto kto je adoptovany hlada svojich rodicov,ja by som ich nikdy nehladala a ešte keby som vedela,že moj otec by bol vo vezení tým tuplom nie,neviem čo od toho Zuzka čaká 😒

mamartinka
autor
30. nov 2012

@labelo juj som si nevsimla.Uz idem opravit 😉

mamartinka
autor
30. nov 2012

Utorok 04.12 Adam prichádza po stretnutí so Zuzkiným biologickým otcom zničený a oznamuje Lei, že trvá na stretnutí so Zuzkou. Lea z toho nemá dobrý pocit, ale Adam je presvedčený, že nechce Zuzke ublížiť. Zuzka sa napokon rozhodne s otcom stretnúť a vypočuť si ho, verí, že jej potom dá pokoj. Lea a Adam jej sľúbia, že ju ochránia. Jana strávi noc s Petrom v agentúre. Stvrtok 06.12 Jana obviňuje Petra z toho, že sa teší, že ich syn Miško zomrel. Adam je presvedčený, že Zuzkin otec konal správne, keď jej klamal, že nie je jej biologickým otcom. Myslí si, že to bolo od neho ľudské gesto, pre dobro svojej dcéry. Lea je však rozhodená z toho, že budú musieť Zuzke opäť klamať. Jana sa hnevá na Petra , že jej nie je oporou v jej žiali. On jej však chce pomôcť tým, že vezme na seba vsetky starosti ohladom pohrebu. Utorok 11.12 Adam ma podozrenie,ze Milo tym,ze nedal peniaze jemu,nieco sleduje.Le sa vsak nechce zaoberat malichernostami,zaujima ju,co kupia Zuzke k osemnastim narodeninam.Viktor a Lenka riesia,kde zozenu peniaze na svadobnu cestu.Do uvahy prichadza predaj obrazu,ktory dostali od Rockyho.Peter si prichadza po radu k sestre Terezke.Ma strach,ze Janka uz nikdy neprehovori. Stvrtok 13.12 Lenka sa obvinuje za to,ze Rocky dostal infarkt.Viktor sa jej snazi vysvetlit,ze to nieje jej vina.Lenka trva na tom,ze musia svadbu prelozit,musi najprv pochovat otca.Lea uz ma plne zuby pohrebov.Sestra Terezka prehovara Janu,aby sa vratila do prace.Jana vsak nevie,ci este niekedy nastupi.Ma strach,pretoze jej tam vsetko pripomina Miska. Opravene.

mamartinka
autor
4. dec 2012
slagy
5. dec 2012

Preco taka nahla zmena u Petra???? Nezaregistrovala som to 😀

mamartinka
autor
6. dec 2012

Dnesny video diel a obsah http://www.joj.sk/pod-povrchom/pod-povrchom-nov... A uz len buduci tyzden ide pod povrchom.

lussy23
6. dec 2012

fuha som zvedavá prečo ten Miško zomrie. Hneď som vedela, že niečo sním. ale veď na dmo sa neumiera. to je zvláštne.

Pod povrchom bude pokračovať aj po Vianociach? Ja nerátam časti.

mamartinka
autor
6. dec 2012

@lussy23 To neviem ci po Vianociach ale vychadza to ze ano.Serial ma 52 casti a teraz sa mi zda ide neako cez 30 cast a ide to uz len buduci tyzden.Tak snad daju potom dalej pokracovanie.