Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom
Utorok 11.12 Adam ma podozrenie,ze Milo tym,ze nedal peniaze jemu,nieco sleduje.Le sa vsak nechce zaoberat malichernostami,zaujima ju,co kupia Zuzke k osemnastim narodeninam.Viktor a Lenka riesia,kde zozenu peniaze na svadobnu cestu.Do uvahy prichadza predaj obrazu,ktory dostali od Rockyho.Peter si prichadza po radu k sestre Terezke.Ma strach,ze Janka uz nikdy neprehovori. Stvrtok 13.12 Lenka sa obvinuje za to,ze Rocky dostal infarkt.Viktor sa jej snazi vysvetlit,ze to nieje jej vina.Lenka trva na tom,ze musia svadbu prelozit,musi najprv pochovat otca.Lea uz ma plne zuby pohrebov.Sestra Terezka prehovara Janu,aby sa vratila do prace.Jana vsak nevie,ci este niekedy nastupi.Ma strach,pretoze jej tam vsetko pripomina Miska. Toto su tie spravne casti.Som sa zasa zmylila.Uz len tieto casti pojdu buduci tyzden.
Preco Misko zomrel? Aku mal este diagnozu okrem DS? 😒
inak Paulovič je super, dobre hra toho Maxa 😀
Dnesny video diel a obsah http://www.joj.sk/pod-povrchom/pod-povrchom-nov...
@mamartinka ako to vieš všetko dopredu,doparoma?! 😠 😠 😉 😎 😀
S tou recepcnou pod tym stolom to bolo dobre 😉 , inak dneska to bude huste 😀 s tou veronikouuuu. Dnes je posledny diel prvej serie, ci ako?
@slagy Dnes ide finale a pokracuje to 03.01.2013
Dnesny video diel a obsah http://www.joj.sk/pod-povrchom/pod-povrchom-nov...
baby ja som dve časti nevidela a nemám ich kedy kuknúť z netu ... je niečo dôležité čoby ste mi povedali v skratke????
@hasleerka opýtaj sa
@mamartinka ona je scenaristka 😉 😀
v utorok ešte bude? keď ukazovali čo bud enabudúce?
@mamartinka to nie je zas až tak daleko. už sa teším.
ja som tiez zvedava, ta herecka co hra Leu mi moc nesedi,zda sa mi taka nemastna-neslana,ale ta scena s Adamom vonku sa mi pacila...inak kocky @labelo @lussy23 @mamartinka co by ste robili ne Leinom mieste?ja by som s nim uz nebola, prave preto,ze je velky rozdiel s kym vas muz podvedie 😝
@erni Neviem asi podopne ako pises ty. 😉
@erni čo by som robila ja? vzala by som do úvahy, že bol zúfalý a urobil to zo zúfalstva(ak si správne pamätám, urobil to po smrti toho Adamka. Ale asi by som sa s ním aj rozviedla. Hoci sa píše, čo Boh spojil, nech iný nerozdeľuje, ale nevera je dôvod na rozvod, tkaže by som sa sním rozviedla
@erni prečooooooooooo??? 😉 😉 😉 .........mne sa Lea ľúbi 😀..........celkom to vzala v pohode 😅..ja by som na jej mieste robila iný cirkus Humberto 😉
@erni 😉 Adamko sa utopil u nich doma v bazéne.chvílka neppozornosti 😖 a tragédia na svete 😠 ............... 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 aaaaaaaaaaaale babulienky ved to je len film 😵 tak klííííííííííííídek 😎 😎 😎 😎
@miskakyska ved mi to inak ako film ani neberieme 😉 mne sa ten serial paci ako jediny po dlhej dobe ,lebo zda sa mi taky realisticky, vsetko co sa tam deje sa v zivote stava
@miskakyska fu ale si dala smajlikov 😉 🙂

Utorok 11.12 Adam sa poďakuje Lei za to, že išla za jeho otcom. Peter flirtuje s Dankou, recepčnou v Milovej firme, náklonnosť je obojstranná. Adam oznamuje Zuzke a Viky, že príde ich dedko. Viktor oznámi Lenke, že ho Milo vyhodil z práce. Lenka chce, aby šiel za Milom a ešte sa o tom s ním porozprával. Viktor to skúsi, ale Milo je nekompromisný. Stvrtok 13.12 Lenka sa obvinuje za to,ze Rocky dostal infarkt.Viktor sa jej snazi vysvetlit,ze to nieje jej vina.Lenka trva na tom,ze musia svadbu prelozit,musi najprv pochovat otca.Lea uz ma plne zuby pohrebov.Sestra Terezka prehovara Janu,aby sa vratila do prace.Jana vsak nevie,ci este niekedy nastupi.Ma strach,pretoze jej tam vsetko pripomina Miska. Uz len tieto casti pojdu.