icon
hwiezdinka
25. mar 2014

@barla5 Hilda zomrie ☹

hwiezdinka
25. mar 2014

@nikkyniks Rudo by jej mal dat preplesk 😝 Taku zenu mat, to musi byt fakt rad, hoci on tiez nie je vyhra 😀

stastenka42
25. mar 2014

No neni ta Paula na facku? Ta jej strasna citlivost mi dvíha adrenalín...Normalne by teraz mala Erika urobit nejaky podraz aby jej to docvaklo 😖

hwiezdinka
25. mar 2014

@stastenka42 to by som chcela vidiet taku podnikatelku-samaritanku, ktora nepozera na vykon zamestnanca a na zbytocne vyhodene mzdove naklady, ale na to, aby nezranila jej city 🙂 Paula je este vacsia truba ako som myslela. Hlavne, ze ona u Eriky robila nacierno za par drobnych, pracu si nosila aj domov, aby stihala, ked chcela ist do nemocnice za Palkom, same vyhrazky, ze ju vyhodi! To uz na to vsetko zabudla?

stastenka42
25. mar 2014

@hwiezdinka ved prave !!!! Toto je take nerealne 😠

hasleerka
26. mar 2014

v tom polnerovskom závode je to veľmi zaujímavé ... tam si robí každý čo chce ... heňa si tam môže predávať na dielni ... karčiho žena tam kľudne môže chodiť s kočiarom ... aj tie spoločné šatne a sprchy ... hm to neviem kde by prešlo ... a pani samaritánke mi by mal niekto klepnúť po hlave nech sa spamätá ....
podme ten seriál písať my.... bude to lepšie

nikkyniks
26. mar 2014

No ja odpadnem, seriál, ako keby ho písali presne také naivky, ako je samotná Paula ...

hwiezdinka
26. mar 2014

@hasleerka suhlasim a pripajam sa k nadejnym scenaristkam serialu 😝

hwiezdinka
27. mar 2014

Dnes to co boli za umelecke fotky? 😀 Ten Julo je samozvany odbornik na vsetko, bol pravnikom, realitnym maklerom, sprostredkovaval uchovavanie pupocnikovej krvi, poskytuje pozicky, a teraz je este ajumelecky fotograf 🙂

hwiezdinka
31. mar 2014

Utorok 1.4
Ján vylúči Michala z vedenia fabriky a Boris tak získa nad firmou plnú moc. Paula poradí Michalovi, aby za dokázanie svojej neviny bojoval.
Streda 2.4
Nora presvedčí Zorbu, že Michal plánuje útek z krajiny. Paula nedokáže potlačiť pochybnosti o jeho nevine a rozhodne sa navštíviť Jána, aby sa s ním poradila.
Štvrtok 3.4
Paula je po ďalšej hádke s Michalom rozhodnutá ich vzťah ukončiť. Michalovi sa stane paradoxne jedinou oporou Oľga.
Piatok 4.4
Zorba Michalovi neverí, že ho Jevgenij vydieral. Spojenie medzi Michalom a Jevgenijom prezradí Nore a tá sa rozhodne využiť to proti Michalovi, aby čo najskôr získala Sebiho do opatery.

hwiezdinka
1. apr 2014

Akoze ta Tana si chodi k tomu Kubovi bez zaklopania, zazvonenie, dvere otvorene 😕 Nadstandardne susedske vztahy 🙂

stastenka42
1. apr 2014

@hwiezdinka tak ale to nielen Tana..tam sa vsade tak chodi,si vsimni...a najlepsie ze aj do fabriky,aj deti aj cudzi...

hwiezdinka
1. apr 2014

@stastenka42 Ved to, kazdy je vsade vitany 😀 To by som chcela vidiet, ze vo firme u riaditela nie je sekretarka, cez ktoru treba prejst 😀

jankohrasko
3. apr 2014

Baby, to je ake mesto, co chodi taky pohlad zhora na nejake mestecko v udoli??
@mamartinka

hwiezdinka
3. apr 2014

Uz nam to medzi Viktorom a Paulou zasa pekne iskrilo 🙂 Uz nech su zasa spolu, ved ho predtym vraj tak milovala a stara laska nehrdzavie 😝

stastenka42
3. apr 2014

@hwiezdinka paula sa vie rychlo zamilovat...to uz bude tretí...ale inac dnesny diel o nicom..vela priestoru davaju tej blaznivej Tani a tomu decku Milankovi...trochu prehnane,ani ma to nebavilo,normalne som to prepínala...

hwiezdinka
3. apr 2014

@stastenka42 Ja som tiez popritom robila aj ine, je to nuda, natahuju na vela casri aj ten rozchod s Michalom. Tana mi lezie na nervy aj s tou jej zenskou energiou 😀
Tejto druhej serii chyba Alexander Barta a ta iskra, ktoru mala prva seria. Je to uz len take, ze aby nieco bolo, prote nasilu.

stastenka42
3. apr 2014

@hwiezdinka presne..Barta tam chyba..tie klasicke intrigy tomu davali štavu..este aj Olga sa polepšila,nuda...

hwiezdinka
9. apr 2014

Piatok 11.4
Michal sa pred Zorbom zastane Borisa a nevedomky mu tým vnukne myšlienku na ďalší krok vo vyšetrovaní. Paula s Viktorom plánujú spoločný rodinný výlet do Viedne.
Pondelok 14.4
Zorba ponúkne Borisovi beztrestnosť za spoluprácu s políciou. Michal už nedokáže napraviť chyby, ktoré urobil vo vzťahu s Paulou, v jeho živote je však nová žena, ktorá sa ho snaží získať.
Utorok 15.4
Klára škodoradostne Nore oznámi, že sa s Michalom pobozkali. Boris sa rozhodne spolupracovať so Zorbom a potopiť tak Noru. Paľkovi príde zle z kakaa, ktorým ho Viktor priotrávil.
Streda 16.4
Paľko s Milankom sa vyberú tajne stopom do Prahy. Boris sa prizná Bibe, že na začiatku ich vzťahu mal skutočne pomer aj s Erikou. Vinco urobí všetko pre to, aby si udobril Cilku. Podarí sa mu to?

hwiezdinka
10. apr 2014

Michal a Klara? Ved je vydata 🙂

mamartinka
autor
12. apr 2014

@hwiezdinka napises si obsah a este si aj odpovies 😀

hwiezdinka
12. apr 2014

@mamartinka Obsah som pisala dopredu a komentar k danej casti, ktora isla v ten den 🙂

stastenka42
13. apr 2014

baby co ma Boris so Zorbom? boli sme medzi tym v porodnici 😀

mamartinka
autor
13. apr 2014

@stastenka42 jeeeeeeeeeeeeej gratulko k Tamarke a vela zdravicka prajem.

hwiezdinka
14. apr 2014

@stastenka42 aj ja sa pripajam, teraz ti zacina ten najkrajsi serial na svete 😉

hwiezdinka
14. apr 2014

@stastenka42 Zorba odpocuva Norinu kancelariu a nahrali rozhovor Nory a Borisa o peniazoch poslanych Romanovi.