icon
mamartinka
autor
16. máj 2015
mamartinka
autor
16. máj 2015

Pondelok 18.05 Nora vyzná Fischerovi, že jej na ňom stále záleží. Zuzana sa pokúsi Igora presvedčiť, aby sa zmieril s Katkinými rodičmi a starostlivosť o Ivanka si spolu rozdelili. Paula nájde doma šialenú Oľgu so zbraňou, ktorá sa bude jej, Jánovi aj Molákovej vyhrážať zabitím! Utorok 19.05 Jánovi sa síce podarí zachrániť Paulu, no Oľga omylom vystrelí na neho. Nora sa bude musieť rozhodnúť, či sa vzdá pomsty Romanovi alebo príde o šancu byť s Fischerom. Igor Zuzane prestane dôverovať a nečakaná návšteva Katkinho otca napätie medzi nimi ešte viac vyhrotí. Streda 20.05 Žák povie Zuzane o nových možnostiach liečby pre Katku. Nora odmietne Jenčov návrh stať sa jeho milenkou a on jej odoprie pomoc s Romanom. Renáta Michalovi prezradí, že sa jej Oľga vyspovedala z Vladovej vraždy. Stvrtok 21.05 Roman z pomsty zablokuje Nore všetky karty a zakáže jej prístup do fabriky. Juraj pred Renátou obviní Kristiána z krádeže jej šperkov. Svetozár sa rozhodne Alžbetu požiadať o ruku.

mamartinka
autor
21. máj 2015

Babyyyyyyyyyyy prosim co je to za ovulacny test na sliny co pouzivaju v tomto serialy?To take existuju a su na viac pouziti ked Macek mu neviem meno kazal ho umyt?

bluerose
22. máj 2015

@mamartinka ja som mala tento ked sme sa snazili o babo🙂 http://www.eshop.zdravmat.sk/pre-damy/1338-ovul...

mamartinka
autor
22. máj 2015

@bluerose ja som mala 2 uz take a sa mi pokazily.A ani to nevyslo.

bluerose
22. máj 2015

@mamartinka heh 😀 tak ja som ho nepouzivala dlho, lebo na druhy pokus sa nam hned zadarilo 😅 a este snazilkujete, ci uz mate babo?

mamartinka
autor
22. máj 2015

@bluerose ale kde.Stale sa nedari uz 9 rok bude.Ani umele nam nevyslo.

mamartinka
autor
24. máj 2015

Pondelok 25.05 Michal zakáže Nore stretávať sa so Sebim. Renáta objaví jeden zo svojich zmiznutých šperkov Beáte na ruke. Alžbeta povie Sveťovi svoje áno! Utorok 26.05 Roman sa fabriky dobrovoľne nevzdá, no Nora Michalovi poradí, aby ju s Jánom od neho odkúpili. Kristián prichytí Juraja pri úteku z domu a pokúsi sa mu prehovoriť do duše. Igor sa rozhodne prenechať malého Ivanka Katkiným rodičom. Streda 27.05 Igor a Zuzana budú bojovať s prvými rodičovskými problémami. Michal požiada Fischera, aby za neho odkúpil fabriku. Renáta sa rozhodne Juraja nechať bez pomoci, aj keby ho mali zavrieť. Stvrtok 28.05 Michal zistí, že Fischer kupuje fabriku, no netuší aké s ňou má plány. Paule diagnostikujú preeklampsiu. Juraj s Kristiánom sa pobijú a Renáte dôjde trpezlivosť a Juraja vyhodí z domu.

mamartinka
autor
24. máj 2015

Pondelok 01.06 Michalovi sa podarí Paulu prebrať z bezvedomia, no obaja budú mať strach o bábätko. Roman plánuje zmenu identity. Nora ponúkne Šátekovi, aby pre ňu začal pracovať. Utorok 02.06 Juraj bude musieť začať pre kumpána dílovať drogy. Fabrika oficiálne padne do rúk Fischerovi a rodina bude mať strach, ako sa to odzrkadlí na Jánovom zdraví. Alžbeta a Cilka zrušia svadby so Sveťom a Vincom. Streda 03.06 Nora Michala presvedčí, aby jej pomohol dostať Romana za mreže. Kristián vymyslí plán, ako Jurajovi pomôcť dostať sa z problémov. Gejza navrhne Romanovi, aby nafingoval samovraždu. Stvrtok 04.06 uraj sa zľakne a rozmyslí si spoluprácu s políciou. Nora sa pokúsi kúpiť si Gejzu, aby jej donášal každý Romanov krok. Fischer sa rozhodne fabriku predať Michalovi.

hwiezdinka
24. máj 2015

Som zvedava, ako to ukoncia, uz z toho spravili poriadne krimi 😀

mamartinka
autor
29. máj 2015

Toto bolo vcera bohove.Ze manikura 😀 😀 😀 😀

mamartinka
autor
5. jún 2015
mamartinka
autor
6. jún 2015
mamartinka
autor
8. jún 2015

Malá ochutnávka z finále série Chlapi neplačú

mamartinka
autor
11. jún 2015

Tak dnes konciiiiiiiiiime.Kto ide sledovat poslednu cast?

hwiezdinka
11. jún 2015

@mamartinka Ja pozeram 😉

mamartinka
autor
11. jún 2015

@hwiezdinka a co hovoris zatial.

mamartinka
autor
11. jún 2015

Michal a Paula sa konečne dočkali ich vytúženého dieťatka. Narodila sa im dcéra Kristínka.