Seriál Chlapi neplačú
no len aby sa neobjavil Palkov otec a zamiesa karty 😀 A bude druha seria 😀
@emily83 Kto vie, kto ho bude hrat 🙂 Fakt som zvedava 😉
a koľko častí to ešte má???
@hasleerka povodne to malo mat nejakych 80 casti, ale neverim, urcite ich bude viac, ked maju sledovanost.
@emily83 fiiiha, tak vyzera, ze bude aj druha seria (vid clanok vyssie) 😉
@hwiezdinka no do kelu 😝
Boooze, zase to dopadne ako s Panelakom, Ordinaciou a pod. Umele natahovanie deja, kopa nelogickych veci az nakoniec klesne sledovanost lebo to bude nuda. 🙄 Pripada mi to tak, ze chcu silou mocou zabezpecit hercom pracu. Ved keby sa to rychlo skoncilo, budu sa musiet vratit do divadiel.
@vendulka80 A pritom vsetci vzdy vyhlasuju, ze divadlo je pre nich priorita, do serialov si len "odskocia", ale velmi rychlo pochopia, ze za serial maju "easy money" 😀
@hwiezdinka Ved potom to aj tak vyzera... Ked si spomeniem na tie stare filmy a sceny z nich (vzdy ma napadne Svako Ragan kde herci zvucnych mien hrali sceny v kurinoch, zabijacky 😀 )Neviem si predstavit dnesnych hercov. Vsetko je umele, nastajlovane a prazdne ☹
presne včera som sa dívala na veľká filmová lúpež a tam všetci československí herci ... to bolo iné filmy a seriály ... to bol život ... otvorili sa hranice a viacerí rozmýšľajú po americky ... vymývajú nám mozgy, katastrofa ...
@vendulka80 No aj Alexander Barta bol kedysi uplne iny, pamätam si ho z KE z Malej sceny, uzasny bol v hre Harold a Maude s Kvetou Strazanovou. A teraz? Serial za seriálom 🙂
Piatok 22.11
Roman pohŕda otcom pre jeho dlhoročné klamstvo. Michal sa na Jána nahnevá, ale vie ho pochopiť. Ako prijme odhalenie Jánovho tajomstva Oľga? Paula zistí, že Gabriel má svadbu už dávno naplánovanú.
Pondelok 25.11
Oľga Jánovi nedokáže odpustiť, že ju celé tie roky klamal a rozhodne sa pomstiť jemu aj Michalovi. Hilda Michalovi prezradí pravdu o Nore a Romanovi. Podarí sa Gabrielovi presvedčiť Paulu prostredníctvom Paľka na rýchlu svadbu?
Utorok 26.11
Roman sa rozhodne podporiť matku v jej pláne pomsty voči Jánovi a Michalovi. Paula sa prizná Beáte, že Michala stále miluje!
Streda 27.11
Nora odmietne Romanovu ponuku na spoločný život, v duchu však začne túto možnosť reálne zvažovať. Ján sa rozhodne dať Hildu znovu diagnostikovať. Podarí sa Paule potlačiť svoje city k Michalovi?
Štvrtok 28.11
Hilda je v kóme. Ján si nevie predstaviť, že by o ňu prišiel, Oľge s Romanom táto situácia naopak vyhovuje. Biba Paule vyveští, že Michal je mužom jej života.
Piatok 29.11
Pauline spory s Gabrielom sa vyostria, najmä keď Paula zistí, že Gabriel už plánuje rekonštrukciu domu a opäť bez nej. Sebi pristihne Noru s Romanom v objatí.
Pondelok 2.12
Roman si objedná u Gejzu podpálenie fabriky, na oplátku mu prisľúbi pracovné miesto. Michal netuší, čo sa skrýva za nečakaným záujmom Romana o Sebiho. Beáta navrhne Paule, že by mali s Gabrielom odísť na predsvadobnú cestu, aby zachránili svoj vzťah.
Utorok 3.12
Ján stihne v poslednej chvíli zrušiť zákaz resuscitovať a tým zachráni Hildu. Michal na návšteve u Hildy v nemocnici náhodne stretne Paulu. Roman a Nora sa tešia z toho, ako sa vyvíja ich plán na spoločný život.
Streda 4.12
Roman dohodne s Gejzom detaily týkajúce sa vypálenia fabriky. Gabriel bez Paulinho vedomia spláchne všetky jej antikoncepčné tabletky do záchoda. Spory medzi Michalom a Norou sa opäť vyostrujú.
Štvrtok 5.12
Michal s Norou musia priznať, že Sebiho nápad s rozvodom by im obom vyhovoval. Paľko prichystá Paule krásne prekvapenie - dokáže už chodiť bez pomoci barlí! Gabriel však znervóznie, keď sa Paľko pochváli tabuľkou na bunker, ktorú pre neho vyrezal Michal.
A teraz sa ide pozerat 😉
joj ten gabriel mi je proti srsti uz ☹
no ako som sa zasmiala ked Biba vyvestila Erike muza co ma nieco spolocne s vodou a dosiel instalater Matej Chren 😀 Ale citam, ze sa rozisli...
no a ja rozmýšľam že odkial toho chalana poznám ... ale teda slabý herec by bol z neho
@emily83 Aj mne lezie Gabriel na nervy, z dobraka ochotného vzdy pomoct urobili posadnutého maniaka a manipulatora! 😖
boze, naco tam zas dali tu trapnu lieskovsku? 😠
@hwiezdinka a z Gabriela spravia takého psychopata, ktorý dá paule facku, bude chcieť pred ňou spáchať samovraždu pojedením tabletiek a dokonca ich bude ohrozovať zbraňou...to už trocha prehnali 😀
no toto všetko sa deje na západe a už to preniká aj k nám ... hurá že sa otvorili hranice ....
@monline To teda ano 😉 Ved uz len to, ako na nu stale tlaci a manipuluje ju cez svokru a este aj cez Palka...hrozny chlap! 😖
Ten Ady Hajdu ako riaditel je podareny 😀

Mne sa nepaci, ze z toho dobraka Gabriela teraz urobili takého posadnuteho maniaka a manipulatora... A mohla by sa vratit Linda, ju som mala rada, taka prostoreka a plna zivota 🙂 Ta Haydu mi tam jednoducho nesedi.