tak nam zacal novy serial - drsne prostredie ... pozerali ste? co vravite?
Aj predtým už boli niektoré nalíčené, napríklad Grófka, Misttka atd...
A som čítala, že to prebrali z väznice, že aj tam vraj sú reálne odsúdené nalíčené až príliš...
A že bude druhá séria, to je super, i ked najlepšia je vždy prvá, myslím, že lepšia už nebude, ale aj tak lepšie ako nič 😝
A tie herecké výkony sú skvelé, Magorke to verím a ked ide po odsúdených Mafsory, vôbec nevnímam, že tam hrá tá istá herečka, má tam úplne inú povahu a aj inak vyzerá. Je to naozaj skvelá herečka 🙂
Napríklad pri Miezgovi v Keby bolo keby sa s jeho úlohou neviem stotožniť a vždy ked hrá, si spomeniem na Bajzu s paneláku, lebo to hrá úplne stejne 😒
WOW... super, že bude II. séria!
Magorka nema chybu. je hrozne dobra, rada by som sa s nou stretla a odfotila. je velmi sikovna 😀
aj ja sa tesim ,ze bude druha seria,je to super serial,taky sa im davno nepodaril 🙂
herecke vykony su uzasne,mne sa strasne paci Nevada,Magorka a Barbi
tusim je David do Evy zamilovany,nezda sa Vam? 🙂
labelo zda...haha 😀
hmm tak zajimavá informace o druhé sérii, doufám, že ví co dělají a neudělají z toho 10. sériový seriál 🙂 🙂 snad moc nepřekopali původní scénář, uvídíme. Ten poslední díl vypadá opravdu zajimavě, může to skončit jakkoliv🙂
Ja osobne si myslim ze ceske serialy su na lepsej urovni, ale tato tema neni o tom ktore su lepsie.
Odsudene su super, tiez som zvedava ako to dopadne, Eva sa urcite da dokopy s tym jej pravnikom 🙂
no ja možem posudiť serial z produkcie tvprima VKV je to telenovela - teme ktora sa toči vždy dookola
tv čt menocnica totalitná je super, ale pokračovanie nenadchlo, poisťovňa šťastia mňa vôbec nezaujal
tvjoj vlastný namet, .....
tvmara ordinácia - kupený formát
tvstv ?????
posudzovať slovak serial možno tak až o 3 -5 rokov, keď bude čo hodnotiť
Magorka je perfis, ale tusim dostane na drzku, ked bere fet Barbi a grofke kazi ksefty
už som dávno k vám nenakukla .. no som sa teraz nasmiala ako sa tí dvaja ožrali ... 😀 😀 😀
dnes bola super časť - 100 bodov
ja som vcera nedopozerala... co sa udialo na konci... videla som to potial, ako dosiel za fetackou ten z ciech, ze sa staraju o ludi v cudzine...
inak Magorka vcera zas nemala chybu, s tiu kašou na ksichtíku 🙂)))) je najlepsia!
😀 😀 😀 😀 😀 😀
katrin doktor s kápom sa ožrali ... jankovičová išla preč z ordinácie a počula že nová riadit. tam ide, tak sa tam vrátila, vypýtala si od nich kľúče a zavrela ich na samotke .. oplatí sa to pozrieť
To sú magori 😀 a chúďa Jankovičová, spravila dobrý skutok a ešte ona bude tá najhoršia 😠 a inak Magorka je tiež číslo, ako jej zožrala tie tabletky 😀 .
clara86 Ja by som nepovedala, že sú lepšie, poisťovňa šťastia sa mi vôbec nepáčila, VKV mi príde tiež ako telenovala, akurát ordinácia je česká lepšia ako slovenská, to treba uznať.
Ani ten seriál Novy Ulica nebol bohviečo.
A nepáči sa mi ani spoločný seriál Novy a Markízy prvý krok, čakala som od toho viac, natočiť seriál z takého prostredia bol dobrý nápad, prvé dve časti ma aj bavili, ale mám pocit, že už je to dookola o tom istom, nič nové.
tento diel bol dobry, hlavne ti dvaja ako sa ozrali 😀 a Magorka to iste super,len ma stve ze sa uz blizi koniec,nez bude druha seria,jaj
uz sa blizi koniec, som zvedava ako to dopadne ... Gigi je v poslednej dobe nejako moc chytra, nie? ved zaciatok ulohy bola len figurka ktora pracovala na povel, bitky a tak, ziadne rozmyslanie ... Grofka naletela madarke a Gigi aky tusak ma 😝
Presne už vidno, že sa blíži koniec ☹ ...ale na druhej strane máme sa na čo tešiť...
nejako mi uslo, ako prisla Nevada na to, ze co je Madarka zac. mohli by ste to niektora vysvetlit?
ja som prepočula, čo povedala Maďarka Senášovi, keď ju tam oprel o pletivo, som šušťala s obalom od keksíka 😅
nevada už dlho upodozrievala Maďarku, lebo jej stále nesedelo prečo sa chce dostať ku Grófke, ale ako konkrétne na to prišla, neviem, nepostrehla som žiadnu situáciu
drejka 😀 😀 😀 😀 nemaas o 10 zrat kekse 😀
nevada podla mna blafovala a inac ked ju prekukla aj ta oná jak sa vola...no grofkina gorila tak potom sa necudujem...
jáááj 😀 😀 tu rozmyslam nad keksikom....povedala mu ze cakaju zasielku v pracovni a vraj to ma dojst v prachu na pranie 😀
ak nevada blafovala, tak Maďarka sa veľmi ľahko chytila a prezradila
drejka😀 šuštala😀😀
ja som zas prepasla chvilu, ked Madarka mala asi nejaky chmat na Gigi, ze ju zlozila k zemi...bola som otocena a uslo mi to
kto im to dava do toho prasku?
aj ja si myslim, ze Nevada blafovala, nema to odkial vediet
Dosť presvedčivo to hrá aj tá "češka" hodí sa tam a teraz keď je s "magorkou" na izbe, super 😀