icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

bobocka
9. mar 2011

@monika_123 jej tak super,no ten pribeh tej maminy 😢 neviem ci to dokazem sledovat 😢

monika_123
9. mar 2011

@bobocka je to hrozné aké je celé slovensko pobláznené zo Šeherezády, myslím teraz tie aféry s menami 😀 ... Ale toto, ak má tej mamine urobiť aspoň trochu radosti v jej trápení tak sa teším a prajem jej to 🙂

missy97231
10. mar 2011

a ze okrem toho ze ma maleho choreho, tak v com sa podoba jej osud so seherezadou? Ved ju muz vyhodil, nie zomrel,a tiez nemyslim, ze niekde je taka laska co ju caka ako s Onurom... Ok, nech jej splnia sen ak je blazon do telenovely, ale nech nepisu dristy ze jej osud je podobny ako hlavnej hrdinky... Onkologickych pacientov je zial velmi vela v podobnom veku ☹

monika_123
10. mar 2011

Babyyy,viete ako volá mama tie dvojičky Onura a Šeherezádu??? že Ňunur a Šereza 😀 😀 😀

rabiva
10. mar 2011

😝 mater ich nechala v porodnici a pakovala sa do osady, vsak tam ju caka dalsich 10 😖 vsak naco by tam s nimi bola? dojcila ci odsavala, vsak sa o nich postaraju ini 😠 dalsia matka roka 🙄 😒
http://korzar.sme.sk/c/5800374/onur-a-seherezad...

maca793
10. mar 2011

@rabiva
takým len podviazať vaječníky 😝

terrs
10. mar 2011

Onur a Šeherezáda sú krásne mená, netradičné, ale už to všetci preháňajú 😖 K rýdzo slovenským priezviskám sa mi ani jedno z tých mien nehodí 😔
Ale holt, poniektorí naši spoluobčania, majúc viac detí ako rozumu, už nechcú rozmýšľať nad menom pre to desiate, ôsme, tisíc prvé, tak im dajú také, čo im prvé napadne. To, ktoré počujú v poslednej dobe najviac.
Dúfam, že v žiadnej telenovele nikde na svete nikdy nebude moje vysnívané meno pre dievčatko 😀

silvia123
10. mar 2011

Tak keď tieto deti vyrastú, možno sa na túto telenovelu zabudne a ešte meno Onur, to nebude také hrozné, pre chlapcov dávajú rómovia mená aj ako napríklad Vinetou - 😝 , ale Šeherezáda -to vždy každému pripomeniu tú rozprávku a bude to pôsobiť smiešne...chúda dievča...

bobocka
15. mar 2011

@mamartinka 🙂 vyborne 🙂 sa cudujem,ze tan brak panelak este niekto pozera.videla som asi 5 casti a straaasne slabe to je ☹ herecke vykony na bode mrazu. na tajn sa to ani v najmensom nechyta.ten rozdiel by mal byt podstatne vacsi! 🙂

stardust
16. mar 2011

@silvia123 preco? Seherezada je normalne pouzivane arabske meno. To je normalny vyvoj, ked do nasich koncin prenikaju cudzojazycne mena...Kolko Slovakov je nosicmi cisto slovenskych mien? Minimum.

silvia123
17. mar 2011

@stardust no možno preto, že až doteraz som také meno nikdy nepočula na Slovensku, až keď začal seriál a aj tak ja mám husaciu kožu, keď si dá niekto zahraničné meno, ktoré sa absolútne ani len nehodí k rýdzo slovenskému priezvisku, česť výnimkám sú aj také zahraničné mená, ktoré sa hodia k slovenskému priezvisku, to zase nechcem hádzať do jedného vreca všetky zahraničné mená. Napríklad Seherazáda Lakatošová, však to znie priam brutálne...

stardust
17. mar 2011

@silvia123 to je tvoj nazor. Mne pripada mile, ked na ulici v Nemecku vola mama na svojho syna Mirko, hoci nosi cisto nemecke priezvisko.

lenocka23
17. mar 2011

od buduceho tyzdna budu serial reprizovat na TV Doma o 15:25... 🙂

monika_123
17. mar 2011

baby videli ste ze uz aj v piatok bude iba do 21:00??? 😠

bobocka
17. mar 2011

@monika_123 ☹ ☹ ☹ tak tak.najprv to davali denne po dve casti a teraz zrazu mame 4 casi za tyzden.trosku sek z tych 10 ,na ktore sme boli zvyknute. 😠 takto to fakt este na vianoce pozerat budeme 😠 😠 😠

rabiva
17. mar 2011

@monika_123 hlavne ze polka naroda spociatku nevedela rozdychat tie 2hod ze? 😒 no co uz, zeby zabrali tie peticie? 😀 😝

mamartinka
18. mar 2011

@monika_123 a co bude v piatok ked ma ist aj vtedy len jedna cast?

missy97231
18. mar 2011

@bobocka este ze som ten serial uz cely videla, lebo tiez by ma slahlo keby som mala tak dlho cakat na koniec 😀

kalifa28
18. mar 2011

mna sa najviac paci, ako si to markiza pekne naplanovala: obalamutime ludi, že ta jedna cast, su akože dve a potom ked nabehne superstar a modre z neba, dame len akože tu jednu cast, ved čo na tom, že rozdelili serialovu cast, ktora na seba pekne nadvazuje, je to ucelené a napinave???? slovensky divak je aj tak debil, ktorý si nič nevšimne.... jaaaj, mám 100 chutí sa na celu šehe vykašlat, do toho pol dielu sa neda vtesnat to, čo má byt v celej časti...