icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

latvia
21. jan 2011

@traktor dlho, veru dlho, kedze pre teba je aj jedna cast dlho 😀

traktor
21. jan 2011

@latvia jaj ta konec...tak aspon napinak by mohol byt..napr.postavi sa a jednu mu vrazi..ze co si to dovoluje..a tie 3 hned prestanu hrat, ..alebo daco take 😀 ..uz len jedno mi prezrad..bude aspon kustik romantiky v dalsej casti?.ci aj na toto treba dlho cakat?..ja keby som rozumela, tak si vsetky casti hned pozrem..ale ja chcem vediet co hovoria

latvia
21. jan 2011

@traktor teraz prave zacina to najromantickejsie 😉 teraz bude to prave orechove romanticke 🙂

traktor
21. jan 2011

@latvia jj , tak nech je uz dalsi tyzden 😀 😉 mna tento film velmi chytil..chudak moj muz..kon teraz toto 😀

latvia
21. jan 2011

@traktor 😀

maartinkaa
21. jan 2011

Noo, tak toto bolo lepsie ako orgazmus, normalne som sa vzila do toho uff 😅 a ked tu teraz spominate toho"pana" tak ja tak uz mojmu staremu hovorim 😀

latvia
21. jan 2011

@maartinkaa 😀 😀 😀 na zaklade tejto telenovely???? 😀

ekia
21. jan 2011

@latvia už si došla k prvemu bozku? či až v 80 časti 😀

latvia
21. jan 2011

@ekia 😀 😀 😀 doslaaaaaa 😀 a cuduj sa svete do 25.casti to bude 😉 (teda dufam ze som nechtiac neklikla na nejaku inu cast 😉 )

ekia
21. jan 2011

@latvia hm takže si ešte počkame 🙂

traktor
21. jan 2011

@latvia teraz bezi ktora cas?..ja nepocitam.. 😅 ..len aby sompriblizne vedela ..kedy *to* asi cakat 😀 😀 😀

ekia
21. jan 2011

@latvia sem tam kuknem na ten link čo si tu hodila. Som na 17 časti aj keď moc tomu nerozumiem 😉

traktor
21. jan 2011

@maartinkaa 😀 😀 😀 a co je to ten orga, orga.. 😅 😕 😀 😀 😀 a co tvoj stary na to oslovenie hovori?..ja mojmu radsej nic take nehovorim..uz ma aj tak dost, aj bez oslovenia 😀

latvia
21. jan 2011

@ekia niekto tu hodil aj link na youtube so srbskymi titulkami, vcelku sa da pochopit dej 😉

ekia
21. jan 2011

@traktor mm mi už vravi, že by bolo načase sa od tohto serialu odnaučiť, no ale dá sa? 😉 😀

traktor
21. jan 2011

@ekia nedaaaa.. a moj si uz v celku zvykol.. 😉

ekia
21. jan 2011

@latvia musim kuknuť. Ale prednešok idem spať. Inak zajtra pekný karneval ak sa chystáte. My sme doma chora cela rodina vratane malého - teploty,kašel. 😝

anulienka166
21. jan 2011

ano @latvia ja pozeram ten so srbskymi titulkami a fakt sa to da pochopit...aj slova su dost podobne :D

nika251
22. jan 2011

Ahojte. Tiez pozeram, ale vcera som musela dat chlapcov spat a uz ma nepustili. Mohol by mi tu dakto napisat o com to bolo? Skoncila som tam, kde Keren navrhol, aby Seherezadu pozvali k nim domov a tamprebrali podrobnosti ohladom toho projektu. VDAKA 😉 😉 😉 😉

stelluska1
22. jan 2011

@nika251 to uz bolo asi v druhej polovici, ci nie? na podrobnosti sa medzitym nepamatam, sice som pozerala jak blazon, ani manzel sa mi nesmel prihovorit, lebo som zavrcala na neho, ze mi nieco unikne 😀
ale najdolezitejsie bolo samozrjeme na konci, onur ju zobral na veceru, zaklamal, ze sluzobna, a boli v celej restauracii len oni dvaja, romantikaaaaaaa, ona bola velmi chladna, Onur sa jej v kuse ospravedlnoval, a nakoniec je poziadal o ruku a potom prisli titulky 😝

balint
22. jan 2011

baby vsetky casti si viete pozriet na Youtube - staci napisat 1001 noc je to velmi dlhy serial
🙂 🙂 🙂 🙂

zuzanakarolinka
22. jan 2011

@balint tam je to nejako divno číslované, ja to zvyknem pozerať

amadora
23. jan 2011

teda kočky, to už do 25 časti budú spolu? 😕 dajako skoro, nie? mne sa tam páčia tie naťahovačky, kurnik mohli viac drahoty robiť, však o čom budú ďalšie časti,hm? 😀

akože s tou Studenkovou som dosť v šoku, takú hovadinu trepnúť 😝 keby hneď aj natočili slovenskú telenovelu neviem kto by im to kukal 😀 a či už je to arabská, čínska, cigánska alebo čo ja viem aká, pokiaľ to má čo človeku dať a je to dobre spracované tak prečo nie? zato sa teraz nevrhnem čítať korán lebo juuuuuuuuuj telenovela z turecka 🙄 😀

latvia
23. jan 2011

@amadora no, budu spolu planovat spolocny zivot, ale samozrejme im to niekto prekazi, sak co by sme kukali do 90.casti? 😝

latvia
23. jan 2011

@riusik pekny clanok 🙂 ma to nieco do seba....presne ako pisal, vnimanie ineho sveta sa mierne zmenil..

amadora
23. jan 2011

no a dúfam že tomu Kerenovi či Keramovi či ako sa vlastne volá keď v každej časti ho volajú inak 😀 sa konečne otvoria oči a začne si všímať to chudiatko čo je do neho také zaľúbené

latvia
24. jan 2011

@amadora verim ze do konca sa mu podari kukat na benne inac nez na kamosku, sekli by k sebe 🙂

lemge
24. jan 2011

@anulienka166 ahoj,a prosim ta ako budem vediet ktoru epizodu si mam pustit,ked ti nasi slovaci ani nepisu kolka cast ide 😝 napr.vo stvrtok neuvidim,ako si to potom najdem.nevies?diki

jankaku
24. jan 2011

ahojte kolko to ma vlastne na utube casti ja som dokukala 90 a tu pisu nieco aj ze 91 ale mne sa v tej 90 zdalo ze to je uz akoze finito...nepozerali ste to niektora uz cele?