icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

latvia
24. jan 2011

@jankaku kde pise 91.?

zuzanakarolinka
24. jan 2011

@lemge v utorok bude 19 a 20 časť
@latvia a ty daj link, kde to pozerávaš na you tube ty, dík, lebo ja len tie turecké a tam ich je ajajáj

latvia
24. jan 2011

@zuzanakarolinka

https://www.youtube.com/watch?v=nZjSSP8WErU

staci ked si do vyhladavaca das 1001 noc a za tym cislo dielu, napr 25 a za epizoda mas napisane 1 2 3 4 5 atd deo, to su rozkuskovane epizody
takze napr. das 1001 noc 25 epidoza 1 deo a vyhodi ti to prvu cast 25. dielu, na boku uz potom vidis kolko "deo" ma 25. diel 😉

zuzanakarolinka
24. jan 2011

@latvia díky

jankaku
24. jan 2011

@latvia

https://www.youtube.com/watch?v=npj8WpEqIL4

ale uz som dostala info ze to su divacke najoblubenejsie sceny zostrihane...su tam este aj nejake stovkove casti to su tiez take

latvia
24. jan 2011

@jankaku turecke weby udavaju 90 casti, tak si myslim ze vsetko co je nad 90 uz nebude priamo serial 😉

lemge
24. jan 2011

@zuzanakarolinka dakujem 😉 cize v stredu 21 a 22cast,a stvrtok 23 a 24cast?vzdy su 2 casti v jeden den?

@latvia cize zajtrajsiu cast keby si chcem teraz pozriet ,teda ako pise @zuzanakarolinka bude 19 a 20cast,,bude mi to cislovanie sediet s youtube?mam teda najprv hladat tu 19?
a je to tam len v srbcine?slovensky asi nie,ze? 😅

zuzanakarolinka
24. jan 2011

@lemge tie časti tam nesedia, a po slovensky som to tam tiež nenašla, je to tam trochu inak podelené

latvia
24. jan 2011

@lemge najdem ti to, moment

latvia
24. jan 2011

ako sa skoncila posledna cast? 😕 tym jak ju poziadal o ruku? v tej restike kde hrali tie zive husle?

lemge
24. jan 2011

@latvia ano tak sa skoncila 🙂

lemge
24. jan 2011

@latvia dakujem 🙂 takze toto bude zajtra 😉

latvia
24. jan 2011

@lemge prijemne pozeranie 10.casti 😉 preklikavaj si na 2,3 atd deo, oni idu po sebe, na boku to budes vidiet 😉

lemge
24. jan 2011

@latvia 🙂 este zapojit mozgove zavity na tu srbcinu 😀

latvia
24. jan 2011

@lemge 😀 na to rychlo prides 😉 majka je matka 😀 skoro podobne, nie? 😉

traktor
25. jan 2011

v reflexe hovorili, ze sehu bola tehulka uz pocas nakrucania filmu a onur bol jediny kandidat na hlavneho hrdinu 🙂 ..neviem, ci to tu uz niekto pisal 😅 ..ale tak opakovanie neuskodi...a uz sa tesim na vecer 🙂

nenka83
25. jan 2011

Babulky co kukáte dopredu, čo sa staloooo?????????? 😵

nika251
26. jan 2011

Ahojte. Vcera som nemohla pozerat. Vie mi tu dakto veeeelmi podrobne napisat o com bolo??? Pleaaaaaaaas 😀 😀 😀 😀

groka
26. jan 2011

ahojte
pridavam sa k tym co maju radi tento serial
ale ja mam z toho trosku gulas,na you tube je aj epizoda 136 napriklad,tak potom kolko to ma casti?

helsinka
26. jan 2011

Ó super, že ste tu dali tie linky, ďakujem,ale večer si to ešte pozriem v slovenčine (nie všetko rozumiem 😖 )

rabiva
26. jan 2011

@groka ma to vraj 180 casti 😎

rabiva
26. jan 2011

dobra vec "jútúb" 😝 tesia ma srbske titulky (moj jazyk) ak niekto nieco nebude vediet pytajte sa 😎 ja dobieham prve casti lebo tie mi usli ...

groka
26. jan 2011

@rabiva lebo som dnes nasla 136 cas si aku a tam uz aj iny herci hrali

rabiva
26. jan 2011

@groka 😒 casom z toho uz bude riadny gulas, asi

rabiva
26. jan 2011

a ja normalne zerem tie Onurove nocne vychadzky na koni 😵 😵 😵 😵 dnes som v Slovenke citala ze obaja radi vo volnom case jazdia... no zerem ich este viac 😝 😀

groka
26. jan 2011

ja si ale nepomozem,ale mne to nepripada ako telenovela ale film na pokracovanie a to ze to davaju vecer za tmy je este lepsie ,keby to mali davat o 17 00 ako telenovely volakedy na markize,stratilo by to svoje caro
len co bude ked nastupi ordinacia 😕

latvia
26. jan 2011

@rabiva podla koho to ma 180 casti? lebo turecke stranky uvadzaju len 90 😕 a 90. cast sa konci ich svadbou a tusim sa aj na konci ako keby uzavrie kniha 1001 noci....

lussy23
26. jan 2011

@latvia - hm, myslím, že oni to pomýlili, uvádzaju, že dve časti, ale chodí len jedna, celá. Možno to pomýlili tí, čo zostavujú program. 180 častí? To by sa scenáristi ružovej gyndy zbláznili 🙂