Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
ma to 90 casti ale markiza uvadza 180 a akoze davaju 2 za sebou, ale v skutocnosti je to 1 cast....neviem co z toho markiza ma, ze zavadza, ale nevadi...
je to krasny serial 🙂
jedine,ze to ma 180 casti,ale markiza to dava po 2 casti ale you tube nie
tym padom by to mala markiza opravit a dat 90 casti
ale aj tak to je nejake divne vsetko
@latvia a ty si videla tu cast na you tube viac ako 100 ?
https://www.youtube.com/watch?v=gHlQr6lTQsw136 epizoda
@latvia no ja ti teda neviem
na you tube je tusim 11 epizoda u nas 22 cast
pri epizode 80 uz tam hra aj nejaky pan stary a mam dojem ze bude partner seherezady,tak stary panko,ked je u nas este len 24 cas tak to nemoze nabrat taky rychli spad
ved na you tube len v 33 epizode sa budu mat vziat len im to cosi prekazi,takze markiza dobre napisala 180 casti 😉
tak uz som to vysondovala 😀 1001 noc ma len 90 casti, ale niektore su aj cez 2 hodiny a to vraj niektore narody nevydrzia pozerat tak dlho jak turci tak si to pokuskovali 😝 takze sa to konci 90.castou, tie 100 a viac casti su zrejme rozkuskovane nejak, ale netusim jak
Ahojte ja som si to tiez uz pozerala na youtube a tiez som videla maximalne 94casti a konci sa to tak ze Seherezada sa bude vydavat za toho stareho no ale po otazke ci si ho zoberie ostane ticho a v tom vstupi Onur so svojou dcerou a Kanom Staremu dojde ze nic z tej svadby a posle ju za nimi s tym ze tam je jej rodina Ona pride k Onurovi objimu sa vsetci a kniha sa zatvori Ja som to takto videla 🙂
ja som tiez tu poslednu cast tak pochopila ale nechapem aka onurova dcera ????
Teda, ten scenárista nás v utorok riadne napol a nakoniec s anič vážne nestalo, aj keď to tka vyzeralo 🙂
onur je nervozny jak pes 😀 ej ej , niekto mu sliape na kurie oka 😉
baby nevidela som včera začiatok, že Kan išiel spať s tým že chcela by ho uložila Mihriban a Sehrezada volala Onurovi... prečo mu volala? ďakujem
@amadora stretli sa v kaviarni....a tam mali pokec , kazdy o svojom, seherezada ze pre nu bola ta ich noc hrozna, tak ako noc kedy sa dozvedela ze Ahmet havaroval a umrel a tiez noci, kedy sa bala, ze jej Kan umrie...proste taka debatka v kaviarni ze on ju miluje a bude sa snazit a ona ze nevie zabudnut na tu hroznu noc 😝 samozrejme Kan odmietol bicykel ktory mu poslal onur, ale len docasne 😉
baby, len ked zacne byvat zase modre z neba tak seherezadu aj zo stredy odstrania ☹ 😠
@amadora ten bicykel mu kupila šeherezada nie onur ci?? 😉 vcera prisiel do kancelarie a pytal sa jej ci kupila Kanovi bicykel tak to bolo sa mi zda

@latvia nuz neviem, mamina mi to vravela ze to niekde vycitala skusim zistit odkial 😎