Sestra si chce dať biele šaty na moju svabu
20. okt 2017
Ahojte. V prvom rade sa ospravedlňujem za preklep v názve ale už nešlo opraviť. Mám menší problém. Budem sa vydávať a so sestrou som preberala tému šaty, problem je v tom že ona si takisto chce dať biele šaty alebo podľa nej "maslové" ktoré sú biele nie maslové. Hovorila som jej svoj názor že ja si neprajem aby také šaty zobrala že sa to nepatrí a že v bielom má byť len nevesta. Ona len na to" aké budu take budú ty s tym nič neurobíš..." Je to vrchol drzosti že aj napriek upozorneniu ma nerešpektuje. Staršej sestre to tiež urobila že si obliekla dlhé biele šaty. Aj kebyže na mou obliekla biele krátke, stále sú to biele, ktoré mam mať na sebe vo svadobný deň iba ja.
Predošlá
Strana
z2
Ake mala nakoniec?
@amalka147
Predošlá
Strana
z2

@amalka147 prosim ta co riesis?
Ved svadobne saty budes mat len a len ty! Kazdy bude vediet hned kto j e nevesta...
Btw bola som na svadbe kamaratke, kde sme vsetky 4 druzicky mali rovnake maslove dlhe saty, vyslovene si to zelala nevesta a bolo to podla mna krasne...ludom sa to pacilo, ziadny trapas, ved kazdy vedel kto je nevesta, pricom aj ona mala maslove svadobne saty.
A este cosi, mat takuto hystericku sestru, tak ma asi pporazi 😏